Meno Amália
čaute kočky.švagrina nedávno porodila dievčatko a dala jej meno Amália...Ak mam pravdu povedať mne sa to meno moc nepáči...Čo naň vravíte vy?
@tranquillo ja som bola gašparko, ale to podla priezviska 🙂
Je to krásne meno. No a čo, že tebe sa nepáči?
Deti sa dokážu posmievať komukoľvek, ak chcú. Ale načo vymýšľať vopred katastrofické scenáre? Možno sa (a to dúfam) nikdy nesplnia.
@jankaa120 mojho manzela sesternica ma AMELIU...je to krasne meno, rovnako ako Amalia...🙂...a je to ich dieta, oni si meno vybrali, lebo sa im urcite pacilo...inak by ho predsa nedali...my tiez cakame Sebastiana a mojmu muzovi a ani jeho babke sa nepaci...no zvyknut si zvykne, ako povedal...takze neries...aspon vies, ze ak Ty raz budes mat deti, tak meno Amalia urcite nedas...😉
@jankaa120 Zbytocne si tym zatazujes hlavicku, aj tak je uplne suma-fuk, ci sa ti to paci alebo nie...oni sa tak rozhodli, tak maju Amaliu. Nie je to az take nezvycajne meno a mne sa aj celkom paci, pokial ju nebudu volat Malika :D Amalka je take starosvetske...proste pekne 🙂 Aj ja sa obcas pozastuvejm nad menami, ktore davaju moji znami detom, ale aby som kvôli tomu zakladala temu na konovi...no to ma nikdy nenapadlo. Asi si chcela pocut, ze fuuuuj otrasne meno a spolu s nami si ponadavat na svagrinin vkus...holt, nevydalo :D
moja teta ma 80r a vola sa Amalia a je to krasne meno , starsie rocniky poznaju aj rozpravku 🙂 vila Amalka
Kazde meno je pekne len ho treba vyslovit pekne 🙂 na to su odborníci naozaj cesi oni neoslovia skaredo do iba na Slovensku musíme robit posmesky z mena ale nedivte sa co doma pocuju to deti opakuju
Isto originalnejsie ako mena Janka 😝
@bykaterina boze, to uz som starsi rocnik, ked poznam vilu amalku? 😀 😀 moja oblubena rozpravka z detstva... dcera ma take obliecky inak..
@jana_eyre no tak neviem dnes to na TV moc nedavaju take rozpavky 😀 ale ze na tuky tv davaju aj rumcajsa a podobne 🙂
Ja mam Vivianu a este by som chcela aj Amaliu alebo Dianu 🙂
Mne sa nepaci, pozname jednu amalku a zial smiali sa jej amalka analka. Ludia su kadejaki to neovplyvnis. Ak sa ti velmi paci tak daj.
Posmievat sa mozu z akéhokoľvek mena...ja svoje neznasam, skratka sa mi nepaci, katarina..kata-spata...ak niekto chce, tak si zamienku najde a je jedno, ci sa vola amalia alebo jozefina ci petra...mame netradicne mena v rodine, dvihla som obocie a povedala sim si, ze to nie je moj problem, aj ked je to zvlastne...neriesim a neries ani ty
@katche mne ked aj teraz povie niekto Kata tak mu poviem ze tak sa vola krava na druzstve a ze ci chce ukazat OP ako som pisana ale ze ho sklamem Kata tam nemam 😀 a mam pokoj aspon hned sa uvedomia debilkovia
@jana_eyre nič si z toho nerob, každý je taký starý ako sa cíti... ja som v inej diskusii o mene "Cézar" spomenula seriál Daktari 😀 😀 ...a to už pamätajú isto akože staršie ročníky 😀 😀 ale ja si tak vooobec nepripadám... veď viem aj kto je Taylor Swift a dokonca mám jej CDčko...xixi... a víla Amálka bola nádherná rozprávka a aj tá víla...my máme kolegynku Amálku...tiež pekná žienka hoci nemá blond vlasy a modré oči...
@loginexistuje dobrý postreh 😉 ....
To je tak ked niekto sa stara do toho do coho mu prd je a este to riesi aj po www - tomu hovorim nuda alebo zeby mamickpvska demencia??
Damy, myslim si, ze zakladatelka uz vypla aj upozornenia na prispevky. Uz asi zaklada dalsiu temu, kde prebera svoju "oblubenu" svagrinu. Hadam tam najde pochopenie. Nechcela by som mat jej starosti. Naozaj nechcela. To musi byt ciste zufalstvo takto umelo vyrabat problem z veci, do ktorej je jej trt makovy.
@jankaa120 Amalia je kraaasne meno. Velmi casto bolo pouzivane ako jedno z mien, ktore dostavali clenovia habsburgovskej rodiny. Ja som za 🙂
diskusiu som necitala, ale tiez sa mi pacilo to meno, len hned ako som ho povedala pred kamosom tak - Amalka/ANALka, no chuda dieta, ked toto napadne dospeleho, tak si asi decka s menom v skole uziju
a prečo by sa Ti malo pačiť, Ved to nie je Tvoje dieťa, ale švagrinej a ,ked sa jej pačilo, tak nerieš. Moja sesternica ma Amalku a mne sa to pači. Ja mám Alžbetku, ked sme to povedali deťom a rodine, každy guľal očami. No a čo? To je každeho vec, ja nikoho neodsudzujem ake meno dava. Ja som za naše klasicke mena a nepaščia sa mi tie americke- Kevin, Apple,, Vanesa a pod. Ale ked sa niekomu pači nech si da pre mna za mna aj Snadokana, alebo Šeherezadu. Každe meno sa da volať pekne, ale aj ho tak zohizdiť, že až. A robime to my ludia ,nie nositeľ mena. ☹ Ja som mala vychovavateľku a volala sa Iris, chlapci mali z toh srandu, lebo volakedy sa tek volali prezervativy, jedna značka. Ale jej rodičia určite o tom nevedeli. A dalo by sa o tom diskutovať dookola, pretože aj take obyčajne meno Janko či Marienka sa da škaredo volať. Ja nemam rada ked mojho muža voja u JAnčo a sestru Marča. A čo teraz sa zblaznime?To ako volame ludi svedči aj o našej inteligencii.
no v pohode, krasne meno
@gita17 Amalia je ine meno ako Amelia 😉 kukni do kalendara
@gita17 Áno a rýmuje sa aj Denis Penis, Mia Zmija, Sandra Handra... alebo milšie ako Peter Sveter, Miška Hryzka a iné... skôr som tým narážala na to, že takmer na každé meno sa dá vymyslieť nejaká blbosť alebo si to spojiť s nejakým človekom, ktorý bol nie príliš dobrým príkladom... Možno to niekoho napadne, ale slušnosťou je či už detí alebo dospelých držať jazyk za zubami 🙂 Teda aspoň tak si myslím, že by sa normálni ľudia mali chovať.

@vejula ja som zas bola majonéza (Maja) a sestra Jana strana 😀. A ešte bola Vierka dierka, Zuzka bluzka a Števo drevo. Normálne sa tu na tom teraz šúlam 😀