Meno pre dievčatko - Sabinka, Lea, Melánia
Babuľky, poraďte meno pre dievčatko, je to síce ešte skoro, ale som na rizikovom a mierne sa nudim, tak vymášľam tému 🙂
Chcem aby to meno nebolo úplne všedné a také, čo teraz dáva každý. Ale ani výstredné. Mám také typy: Sabinka, Lea, Melánia... Ale rada si prečítam aj iné nápady 🙂)))
My máme Kristínku a čakáme bábo ak to bude dievčatko bude Dorotka
Zina
My máme Alexandru - Sašku, a chcela by som druhú babu a páči sa mi Liana, ale manžel zatiaľ odmieta🙂
My mame Chloe ..boli moznosti este aj Zoe (co bolo zamietnute z dovodu ze sa mi tak predtym volalo auto) Amelia tiez sa mi paci a Megan 🙂
Mam dcerku Miroslavu, volame ju Miros alebo Miroska 🙂 A ak bude sestricka, tak bude Dominika alebo Anabela
Karolina,
Rebeka
Karmen
Olivia
Zara
mne sa paci Evicka 😉
my máme doma malú Soničku 😉
ak budeme mat dievčatko bude to bude Nella alebo Kamila 🙂 Môj manžel je z mena Kamila úplne unesený 🙂) Skôr nam robi problem vymysliet meno pre chlapca,nakolko vzdy som chcela aby som syn volal po muzovi - Branislav, ale môj muž o tom nechce ani počut :DDD
Ja mám Bibianu 🙂
aj mne sa velmi paci Zina (asi preto som ho vybrala aj ja). ked sme vyberali meno pre Zinu, tak sa mi pacili aj Lara, Tamara, Klara a Zoja. Takze ak teraz bude dievca, tak jednoznacne Lara.
my sme klasika - Sofia 🙂
nam sa paci Sabina, Linda, Ema, Julia, uvidime ci to bude chlapec alebo dievca
my máme chlapčeka, no keby sme mali dievčatko tak by bola Melany 🙂 Ak sa niekedy prišťastí, tak toto je naše vysnívané meno 🙂
myslím že meno Lea je veľmi pekné meno a nedá sa škaredo povedať
Lea 💙 je krasne meno ak by sme necakali chlapceka urcite by to bola Lea 🙂
My máme Leu.
Ale pekných mien je veľa.
Potrebujem poradit s menom 🙂 ...mam prvu dcerku s menom Bianka ...a cakame druhu a nevieme sa rozhodnut . Nina , Lea a Hanka. 🙂
My mame Kristinku. Mne sa paci aj miska, lea, bianka, vanessa, sandra, nina 😉 vidim to najskor na leu ak by sme mali nahodou dievca,lebo mame dlhe priezvisko. ale by ma zaujimalo ako ich volat zdrobneninou - leuska, lei? Lejka mi pride divne.
@martinka46 nina alebo lea, tam nemozes povedar skaredo, hana mi pride take tvrde.
@rainee ďakujem 🙂 ja sa viac prikláňam k Nine a manžel iba Leu ...
@lulu_lu mám Sabinku. Je to meno talianskeho pôvodu, znamená "tá, z rodu Sabinov" a je veľmi frekventovaná aj v Nemecku v tvare "Sabine". My máme meno bez dlžňa nad "i". Mne sa to tak viac páči. 😉 A môžem ti potvrdiť, že Sabiniek veľa nemáš: Voláme ju Sabi, Sabinka. Meno je medzinárodné a zároven v našom kalendári, čo je asi najideálnejšie.
Moj drahy sniva o mene LUNA.
My máme Sabrinku, manžel o tomto mene sníval ešte pred tým než si založil rodinu, mne sa zozačiatku nepáčilo, tak som dala 2 mená Sabrina-Emma, ale aj tak ju voláme Sabrinka alebo Sabri. A veľmi často si jej meno pomýlia so Sabinkou.
My máme Kristínku, Alžbetku a Grétku.

my máme Elišku 🙂