icon

Meno pre dievčatko - Sabinka, Lea, Melánia

lulu_lu
24. júl 2013

Babuľky, poraďte meno pre dievčatko, je to síce ešte skoro, ale som na rizikovom a mierne sa nudim, tak vymášľam tému 🙂
Chcem aby to meno nebolo úplne všedné a také, čo teraz dáva každý. Ale ani výstredné. Mám také typy: Sabinka, Lea, Melánia... Ale rada si prečítam aj iné nápady 🙂)))

renuska23
24. júl 2013

my máme Elišku 🙂

adrika72
24. júl 2013

My máme Kristínku a čakáme bábo ak to bude dievčatko bude Dorotka

cerez
24. júl 2013

Zina

tinka9000
24. júl 2013

My máme Alexandru - Sašku, a chcela by som druhú babu a páči sa mi Liana, ale manžel zatiaľ odmieta🙂

mnamko
24. júl 2013

@cerez aj ja som chcela Zinu ale vsetci boli za Ninu

katie555
24. júl 2013

My mame Chloe ..boli moznosti este aj Zoe (co bolo zamietnute z dovodu ze sa mi tak predtym volalo auto) Amelia tiez sa mi paci a Megan 🙂

mdh
24. júl 2013

Mam dcerku Miroslavu, volame ju Miros alebo Miroska 🙂 A ak bude sestricka, tak bude Dominika alebo Anabela

cerez
24. júl 2013

@mnamko Keď kolegyni sa narodila dcérka Zina, tak som zistila aké pekné je to meno a krásne znie. Ale aj Nina je krásne meno.

mariuskaa
24. júl 2013

Karolina,
Rebeka
Karmen
Olivia
Zara

happyfrog80
25. júl 2013

mne sa paci Evicka 😉

vladka1828
25. júl 2013

my máme doma malú Soničku 😉

alexis81
29. júl 2013

ak budeme mat dievčatko bude to bude Nella alebo Kamila 🙂 Môj manžel je z mena Kamila úplne unesený 🙂) Skôr nam robi problem vymysliet meno pre chlapca,nakolko vzdy som chcela aby som syn volal po muzovi - Branislav, ale môj muž o tom nechce ani počut :DDD

bijan
29. júl 2013

Ja mám Bibianu 🙂

sonoga
29. júl 2013

aj mne sa velmi paci Zina (asi preto som ho vybrala aj ja). ked sme vyberali meno pre Zinu, tak sa mi pacili aj Lara, Tamara, Klara a Zoja. Takze ak teraz bude dievca, tak jednoznacne Lara.

grejci1
29. júl 2013

my sme klasika - Sofia 🙂

simonne1
30. júl 2013

nam sa paci Sabina, Linda, Ema, Julia, uvidime ci to bude chlapec alebo dievca

michaelamilan
30. júl 2013

my máme chlapčeka, no keby sme mali dievčatko tak by bola Melany 🙂 Ak sa niekedy prišťastí, tak toto je naše vysnívané meno 🙂

lalalalalalala
10. dec 2013

myslím že meno Lea je veľmi pekné meno a nedá sa škaredo povedať

lienka2407
10. dec 2013

Lea 💙 je krasne meno ak by sme necakali chlapceka urcite by to bola Lea 🙂

kliara
18. nov 2014

My máme Leu.
Ale pekných mien je veľa.

martinka46
24. nov 2014

Potrebujem poradit s menom 🙂 ...mam prvu dcerku s menom Bianka ...a cakame druhu a nevieme sa rozhodnut . Nina , Lea a Hanka. 🙂

rainee
6. dec 2014

My mame Kristinku. Mne sa paci aj miska, lea, bianka, vanessa, sandra, nina 😉 vidim to najskor na leu ak by sme mali nahodou dievca,lebo mame dlhe priezvisko. ale by ma zaujimalo ako ich volat zdrobneninou - leuska, lei? Lejka mi pride divne.

rainee
6. dec 2014

@martinka46 nina alebo lea, tam nemozes povedar skaredo, hana mi pride take tvrde.

martinka46
6. dec 2014

@rainee ďakujem 🙂 ja sa viac prikláňam k Nine a manžel iba Leu ...

sharmana
6. dec 2014

@lulu_lu mám Sabinku. Je to meno talianskeho pôvodu, znamená "tá, z rodu Sabinov" a je veľmi frekventovaná aj v Nemecku v tvare "Sabine". My máme meno bez dlžňa nad "i". Mne sa to tak viac páči. 😉 A môžem ti potvrdiť, že Sabiniek veľa nemáš: Voláme ju Sabi, Sabinka. Meno je medzinárodné a zároven v našom kalendári, čo je asi najideálnejšie.

lulu_lu
autor
6. dec 2014

@sharmana uz mamu leušku 🙂

lucopeda
6. dec 2014

Moj drahy sniva o mene LUNA.

stepanka274
6. dec 2014

My máme Sabrinku, manžel o tomto mene sníval ešte pred tým než si založil rodinu, mne sa zozačiatku nepáčilo, tak som dala 2 mená Sabrina-Emma, ale aj tak ju voláme Sabrinka alebo Sabri. A veľmi často si jej meno pomýlia so Sabinkou.

lady511
6. dec 2014

@lulu_lu my máme doma Paulínku a sme spokojný,,nieje to ani z telenovely,,ani niake zahraničné,,ani tuctové,,dvojmenné mená sa nam nepáčia lebo aj tak by sme ju tými dvoma menami nevolali,,a hodí sa to aj k priezvisku,,ale vyberali sme dost dlho,, 😉

marika3678
6. dec 2014

My máme Kristínku, Alžbetku a Grétku.