icon

Môžem ísť na svadbu v krátkych bielych šatách?

simuska910
29. máj 2016

Ahojte žienky. Robim maly prieskum. Je podla vas veľký problem ist na svadbu v kratkych bielych šatách? Nie som nevesta ani nikto nejako specialne dolezity na danej svadbe. Co sa tyka topanok a týchto veci tak bud cervene alebo cierne. Co myslite? Budú tam ukazovat na mna prstom? Davam to sem este raz lebo som to omylom dala ako otazku a neda sa mi uz odpovedat. 🙂

agathachristie
29. máj 2016

Biele šaty na svadbu si dá len buď hlúpa alebo bezohladna žena.

simuska910
autor
29. máj 2016

@agathachristie dakujem za nazor 🙂

simuska910
autor
29. máj 2016

@mb269 ani mne ale nechcem zbytocne provokovat preto sa tu pytam ostatnych žien aky maju názor.

tomiholjubavi
29. máj 2016

@ervenka aj ja som si kupila svadobne saty z netu...a rovno z bazosu..od jednej baby, čo si ich davala sit na mieru...a prisli mi den pred svadbou...to bola drama ja hovado 😀 ale nakoniec sadli ako uliate 🙂 este teraz ich mam doma a je mi ich luto predat...

tomiholjubavi
29. máj 2016

@simuska910 mne ako neveste by to nevadilo..ale zalezi od toho, ake bude mat ona saty...ak len nejake jednoduche, pripadne kremove..tak by to vhodne nebolo isto. ak bude mat velike torty, tak to podla mna zhori .

loginexistuje
29. máj 2016

@simuska910 tie saty su absolutne nevhodne na svadbu kde nie si nevesta a ak su to tvoje oblubene tak vonkoncom by som ich nebrala aby ti ich "nahodou" nevesta ci druzicka neobliala cervenym vinom.

kludne si pocitaj na tuto temu na mojasvadba 😉

lenkad26
29. máj 2016

@simuska910 mne ako neveste to nevadilo ak aj niekto mal biele saty, ak niekto ma rad bielu a nepride v druhých svadobnych nejakých sirokych, koktejlky biele neriesim. A kto ano tak ma komplexy podla mojho nazoru. ja by som skor riesila,keby niekto prisiel v nohaviciach na svadbu, co mi pride nevkusne. samozrejme ak by to nebol nejaky stylový overal,alebo kostým, tak to je iné.Ale aj ten by sa mi páčil biely. (ale cierny kostým a bielu bluzku na svadbu_otras). 🙂a ked uz rada,spytaj sa rovno nevesty ked ste si blizsie 🙂

monika_k
29. máj 2016

kludne aj biele.... len rezardovany si ta pomyli s nevestou

barnica
29. máj 2016

Ja neviem asi zijem medzi samou volnomyslienkarskou slachtou ale bola som na styroch svadbach tu v okoli popradu a vzdy mal niekto biele saty okrem nevesty a nikto neriesil. Raz som mala aj ja biele saty a k tomu cervene lodicka kabelku a sako a nikto mi nic nepovedal. Povazujem vetu ze v den svadby by mala byt v bielom len nevesta za kravinu vygooglite si allwhite weddings a uvidite ze tam su nakompletku vsetci v bielom a pochybujem zeby niekto kydal. Ja nemam problem s tym akeho stylu su saty ak autorka zvoli vhodne doplnky aby na seba nevhodne neupozornovala tak hop sup davaj isto vyzeraju na tebe super a ak sa v nich budes fajn citit niet lepsej rady ako kasli na stare JBP jedna baba povedala a chod kludne v nich. Niesu ani extremne ani poburujuce😉

uzanka16
29. máj 2016

zalezi od nevesty ci jej to bude vadit alebo nie, na mojej svadbe kamoska mala biele saty a ja v pohode, no ked som sla na svadbu ja chcela som si dat biele mini saty, nevesta sa do mna pustila ze daco take nemozem si dat lebo len ona moze byt v bielom a dalsi 4 mi povedali ze sa to nepatri.ked bol den D a prisli sme na svadbu 2 zeny tam boli v bielych kratkych satach -tak som bola nastvata.

simuska910
autor
29. máj 2016

@tomiholjubavi netusim ake bude mat. Ako ju poznam je skor jednoduchsi typ ale je v 6. mesiaci tehotenstva tak neviem ci nebude chciet prave tortu aby zakryla brusko. Dam si teda nejake puzdrove co mam co si myslim ze nie su az take slavnostne ale aspon to prezijeme vsetci v zdravi 🙂

tehula2016
29. máj 2016

Mna sa kamoska tesne pred svadbou spytala ci mi bude vadit,ked si oblecie biele saty-aj mi poslala fotku a teda vyzerali ako jednoduchsie svadobne saty (ja ako nevesta som tiez nemala ziadnu robu)..tak som jej slusne odpovedala, ze sa fakt nehodia..ona ze v pohode, ze si da ine..a na moju svadbu prisla presne v tych bielych!drzost prveho stupna..naladu mi to jasne ze nepokazilo ale nechapem o co jej vlastne potom islo..

tomiholjubavi
29. máj 2016

@simuska910 niektore nevesty strasne riesia..tak je najlepsie sa asi spytat...ja som napr. nechcela na svadbe nikoho v čiernom, ine farby (ani biela) mi nevadili..ale kazdy to ma inak 🙂 posli tu fotku neveste, alebo sa jej spytaj, ci moze byt a je 🙂

evelynm
29. máj 2016

@barnica pokial su na ziadost nevesty vsetci v bielom, je to nieco ine, to nemozes porovnavat.
Nie je to kravina, je to vec etikety, ktoru je celkom slusne dodrziavat.

simuska910
autor
29. máj 2016

@tehula2016 tak to ma mrzi no

dominika6
29. máj 2016

@simuska910
Na mojej svadbe bola sesternica v bielom a ani ma nenapadlo ju a to zrvrzat...
Ak niesi druzicka ani sestra..na parkete sa ani stretnut naraz nemusite...alebo ani fotit...ak tak ide ako sprievod...
Neviem v akom ste vztahu...

simuska910
autor
29. máj 2016

@barnica dakujem krasne za nazor. Ja si v podstate myslim to iste ale nebudem zbytocne provokovat. Nie su to jedine saty ktore mam ale materialovo aj prevedenim mi pridu najvhodnejšie zo vsetkeho co mam keďže si myslim ze by mali byt tie saty trocha slavnostne. Dam si nejake puzdrove a hotovo. Aspon nebudu hlúpe reci. Ale kazdopadne velmi peknw dakujem za nazor. 🙂

kosicanka1
29. máj 2016

Pocas dvojhodinovej diskusie na modrom koniku by som v najblizsom OC kupila 4 saty vhodne na svadbu

simuska910
autor
29. máj 2016

@dominika6 my sme taka vzdialena rodina. Moj ocko a jej ocko sú bratranci. Tak ani neviem ako mam nazvat nas rodinny vztah. Mozno sesterka z druheho kolena? 😀

simuska910
autor
29. máj 2016

@kosicanka1 nemoze byt kazdy sikovny tak ako ty 😉 niekto musi byt aj priemerny a spomaleny 😉

kosicanka1
29. máj 2016

@simuska910 veru pravdu mas

ivetkab.
29. máj 2016

@simuska910 keď sa moja sestra vydávala, tak jedna hosťka prišla v bielych šatách. bez rozdielu či krátke, či dlhé, moju sestru nevestu to naštvalo. Tak sa skús opýtať nevesty, čo Ti na to povie. Podľa mňa, nevhodné.

evelynm
29. máj 2016

@simuska910 ano, ste sesternice z druhého kolena 🙂

petulda333
29. máj 2016

Moja prva druzicka mala takmer cele saty biele a?ja toto fakt nepochopim,ved kaxdy aj tak vie kto je nevesta a ked tu chceme riesit ,,tradicie,, a vhodnost tak nemala by mat biele saty iba ,,cista,, dievcina?uplne hluposti toto

jajka257
29. máj 2016

@simuska910 mne prisla na svadbu manzelova sestrenica v satach podobnym mojim....bolo mi do placu a este sa mi chvalila , ze si ju pomylili s nevestou, no poviem to naplnu hubu posr...la mi mj den, do dnes som jej to neodpustila. .

maryskas
29. máj 2016

@simuska910 na tejto diskusii som sa pekne nasmiala :D chápem tvoju situáciu, lebo sa učím tiež 🙂
podľa mňa si ich môžeš dať, ak to skombinuješ s výraznou farbou, čo červená spĺňa. a kedže sú krátke, tak nezatieníš nevestu.. takže podľa mňa áno.. 😉

petulda333
29. máj 2016

@jajka257 nemal by to byt najkrajsi den preto ze si beries lasku svojho zivota?ci saty su dolezitejsie?
Aspon vidno ze mnoho zien tu svadbu berie len ukazat sa,byt stredobodom pozornosti a akosi sa zabuda na tu podstatu,moja babka sa vydavala v kroji a vsetci mali kroje a bol to jej najkrajsi den..ale tak pre kazdeho je dolezite niwco ine...ale mat posraty den pre saty? 😂😂😂

jajka257
29. máj 2016

@petulda333 tu slo o ine, kazda chce byt tou najkrajsou prave v ten den a potom ti niekto zadre, ze v hoteli, kde sme mali svadbu a oni boli ubytovani, jej gratulovali. A vobec nemam rada moralisticke reci typu, ze zeny riesia hluposti, kazdy je svojim sposobom sebec a nehovor mi, ze ty nie si.

simuska910
autor
29. máj 2016

Dievcata dakujem Vam krasne za kazdy jeden nazor. Najmä za tie slusne a dobre mienene rady ci uz ze si ich nemam davat alebo mozem. Ale dakujem aj za tie uscipacne, ktore mi v podstate nijako nepomohli. Aspon som zistila ze v tom o co si muzi o zenach rozpravaju je kus pravdy. Peknu nedelu vsetkym prajem 😉

dominika6
29. máj 2016

@simuska910
kazdy nech si oblecie co chce...
Ak si v kontakte s nevestou opytaj sa jej...
Ak nie tak sa jej vyhybaj..
Taketo sceny robia len hystericke nevesty co sa boja konkurencie.

😀