Nápady na občerstvenie na domácu oslavu pre rodinu
Ahojte. Chcem sa opýtať, poradiť. Čo ponúkate, servírujte doma hosťom(cca 10 + -), zväčša rodina, priateľa ak robíte oslavu?(moja dnešná 40ka 😭😁). Bude to skôr posedenie,žiadne bujaré oslavovačky).Počasie je na figu,chlap chcel grilovať, či variť guláš,tak mi počasie trošku zmenilo plány. Napadli mi chlebíčky, obložené misy,ale väčšiu skupinu budú tvoriť chlapi,"mäsožravci", čiže nejaké jednohubky mi veľmi neprejdu 🤭 (tak aby sa aj najedli). Či urobiť rezne a majonezový šalát? Som trošku rozhádzaná,neviem odkiaľ začať 😁. Ďakujem ☺️
Za mna najmenej pracne je dat piect nejake maso do rury - kurence/krkovica/rebra alebo mix, to je jedno, hlavne sa to pecie samo a nemusis stat pri sporaku. K tomu chlieb a nakladana zelenina a mas vybavene.
My robíme chlebíčky, obložené misy, cesnakového jednohubky, Kolace, banány v čokoláde 🙂
@anonym_8e7a5b čakala som aj reči tohto typu..áno pracujeme,väčšina z rodiny je buď sám sebe šéf,alebo už dôchodcovia 😁. A susedia si vybavili dovolenku a odvoz som riešila ako prvé,teda tým, ktorí neprespia u nás(majú kde) 😊. Ale zlatá si,že sa zaujimaš o prosperitu štátu 😁
@zuzanita1609 ale to nie sú reči, to bola otázka. Lebo pre mňa je to čudné mat oslavu cez týždeň. Ja som nikdy takto nebola na oslave. Vždy len cez víkend.
Ináč všetko najlepšie 🌹🌹🌹
@zuzanita1609 ale to nie sú reči, to bola otázka. Lebo pre mňa je to čudné mat oslavu cez týždeň. Ja som nikdy takto nebola na oslave. Vždy len cez víkend.
@anonym_8e7a5b ale toto nebola žiadna oslava,kde sa pije a ráno vyspáva "opica". Mali sme len prípitok,viac sa jedlo ako pilo. U nás tie víkendy by bol skôr problém, pretože každý je kdesi rozlietaný.
Ináč všetko najlepšie 🌹🌹🌹
@anonym_8e7a5b A ďakujem. Už to mám za sebou 😁. Ráno otázka? No ako sa cítiš? Odpoveď,no ako? Ako asi 40ročná 😅. A ide sa ďalej,na 50tku 😜.
@anonym_8e7a5b A ďakujem. Už to mám za sebou 😁. Ráno otázka? No ako sa cítiš? Odpoveď,no ako? Ako asi 40ročná 😅. A ide sa ďalej,na 50tku 😜.
@zuzanita1609 poznám to. Dokonca aj tú 50.🤣
Upiekla by som krkovicku - na platky, napacovat (cesnak+olej+kecup+horcica+grilovacie/ine korenie), poukladat do pekaca, podliat pivom, zakryt a upiect. Uzasna, stavnata, u nas to ma vzdy uspech. A k tomu bud opekane zemiaky, alebo len nakrajaj bagetu, kysle uhorky, pripadne ina nakladana zelenina. S masom takto budes mat ovela menej roboty ako s reznami. A este by som objednala pizzu.
@selenka7 prosim ta, asi blba otazka, ale najprv to nakrajas na platy a az potom napacujes? dakujem 🙂
@selenka7 prosim ta, asi blba otazka, ale najprv to nakrajas na platy a az potom napacujes? dakujem 🙂
@veverickav ano, nakrajam, len rukou (nie tlcikom) trochu naklepem a tak napacujem, poriadne s pacom "premasirujem" 😀
@veverickav ano, nakrajam, len rukou (nie tlcikom) trochu naklepem a tak napacujem, poriadne s pacom "premasirujem" 😀
@selenka7 super, vdaka. vyskusam 🙂

Všetko najlepšie a uži si oslavu ✨🍀💐