icon

Narodeninová oslava pre trojročné dieťa

zlatka1986
29. jan 2017

Viete mi poradiť kde urobiť malej oslavu?Vopred ďakujem,má len 3roky.

janinah
29. jan 2017

doma

ukulela
29. jan 2017

@zlatka1986 prilis malo info ... ale teda robievaju aj v detskych herniach/centrach napr ....

pribinak
29. jan 2017

takej maličkej by som oslavu robila len doma

sofia1
29. jan 2017

Este dosť maličká,myslim uplne v pohode staci doma.

siska53
29. jan 2017

@zlatka1986 Doma..
My ako rodina sice chodievame vzdy do restauracie,ale vzdy to bolo o tom,ze sa niekto venoval detom-na striedacku..

Z hladiska varenia je pohodlnejsia restauracia,z hladiska inych veci zas domaca oslava. Takze ak mas dieta nezvyknute na restauracie,v jej veku by som volila domace prostredie

bubelko
29. jan 2017

@zlatka1986 doma. oslava nemusi byt nejaka extremne velka ani narocna.

sibalka21
29. jan 2017

Urcite staci doma, je moc mala na to aby si robila zbytocne v nejakom centre 🙂

lili007
29. jan 2017

Nám sa osvedčilo robiť deťom detskú oslavu na ihrisku s kamarátmi...Samozrejme to nejde v zimných mesiacoch...vtedy možno v materskom centre prenajať herňu na popoludnie alebo v zábavných detských centrách alebo doma,

nikanu
30. jan 2017

@lili007 to je najlepšie v lete robiť také oslavy, predsa aj deti by mali možnosť viac vyblázniť, mali by viac priestoru. V zime je to také iné, ale to máš dobrý nápad nejaké materské centrum prenajať, kde by sa dalo hrať alebo tam dať atrakciu pre deti

ivett1
30. jan 2017

@zlatka1986 ak je to pre rodinu, tak doma ...ak máte v rodine veľa detí alebo chceš pozvať aj kamarátky s ich detičkami, tak napr. v materskom centre - niektoré prenajímajú priestory alebo v herni (tiež sa dajú prenajať priestory) alebo v detskom centre (ako napr. v Ba Buppi centrum...) alebo aj niektoré cukrárne prenajímajú priestor a niekde aj všetko zabezpečia ...treba pohľadať ...
PS: napísala si veľmi málo info

zlatka1986
autor
30. jan 2017

Ďakujem,aj sme chceli robiť doma,len niekto vraví že v centre alebo mcdonald,že to bude vnímať.S vašimi odpoveďami sme sa zhodli,bude doma.Ďakujeme