Páči sa vám meno Aurora?
Ahojte chcela by som vediet Vas nazor na meno Aurora a jej vyznam
V Gilmore Girls bola Aurora - hovorili jej Rory, to bolo celkom pekné.
A ešte je aj Aurora borealis ... 😵 😵
No a samozrejme loď...
Čo ja viem, je to vec zvyku, ved súčasné najpoužívanejšie meno, je hlavné mesto Bulharska, všakže ? 😀 😀
@issiq osobne sa mi nepáči pre malé dievčatko, znie mi to naozaj dosť tvrdo ale musí sa páčiť hlavne tebe a oteckovi, na názory iných by som kašlala, mne to ani lod neevokuje, dejepis ma nezaujímal, asi preto 😝 . Podla mňa sa na slovensku dávajú oveľa podivnejšie mená, napr. taká Jenniferka Ondrušková /osobne poznám/. A to že sú v ňom dve "r", tie sú aj v Barbore a nikto sa nad tým nepozastavuje
@carodejnica v Golmore Girls bola Rory, ale bolo to odvodené od mena Lorelai(y)
@limoncino no sranda, a prečo som si celý čas myslela, že aurora ? 😅 dík za upozornenie 😎 a tiež ho mám rada 😉
@carodejnica no to neviem.. Asi si nevidela časť, keď to vysvetľovali 😀
@sisaka sranda, že??? 😀 😀 😀 s mojím synom chodí do školy chlapec menom Jonathan a babka ho vola jonathanko,presne ako píšem, žiadne dž na začiatku 😀 ešte aj to h zvýrazní 😀
@issiq musim zareagovat.. lebo viem co to je, stravat sa s nazormi,ze vasmu dietatu chcete znicit zivot. daj si meno , ake sa paci tebe, nikto nech ti neznici chut. my sme dali malemu meno aurelko a to bolo komentarov... vsetci si zvykli, my ho milujeme, pre nas je to meno jedinecne.. a ak budeme mat druheho syna.. s velkou pravdepodobnostou bude vendelin ;). miluj zivot s jeho rozmanitostou .. nenachaj sa odradit,ze aurora bola len lod a macka a kadeco ine :D... Aurora je napriklad dcera Erosa Ramazzottiho ;), ak mas priezvisko hodiace sa k tomuto menu.. urob po svojom. kazdy ma pravo na nazor, ale niekedy si ludia nedavaju servitku pred usta :D. konik je niekedy velmi kruty ku kadecomu 🙂.
Ahoj...je to krasne meno. 🙂
nie, vobec. predstavujem si vojnovu lod, kt. sme za totaca kreslili na prvouke
mna by zaujímalo,ako znie Aurora,ak má dieťa problém s R .."auvova "?
proti menu nič nemám,len ma to tak napadlo
@danielaaa212 súhlasím! Ved vačšiu čast života so svojim menom prežívame ako dospelí ludia...
@pingu1 myslím že dnešné deti tu lod ani poznat nebudú 😀
Nasho primatora dcera sa tak vola...katastrofa, nepaci
@barcelona94901 tu musim zaregovat.. lebo nam je doma smiesno... lebo mame synovca a ten je kostrab , co meni na kopac.. a nam vycitali aj to ze ako bude zniet aurel kostrab :D. aueu kopac , pripadne aueu kostuab :D .... a co ? :D :D .. raz sa to nauci :D no nie ? :D
@gabriella7 😀 😀 😀 to je fakt 😀
A ako povie dieťa meno Barbora ked ma problém s R ? alebo Rebeka a mnoho dalších 🙂
@danielaaa212 😀 ved to,že veľa detí s tým R má problém ,tam hned dve ,len tak ma to napadlo,že ako ho asi deti vyslovuju 🙂
@issiq Barbora asi "Bovka" 😀 "Vebeka "
nie je to nič proti menu 😉 ale všade samé Ema,Betka,Tomáš,Filip,Jakub ,😉
@barcelona94901 no jasne ... cim tazsie meno , tym vacsia sranda :D. ludia si robia niekedy hlavu z prkotin... hoc by sa moje dieta volalo ako pes, ci macka ci lod, len nech je zdrave a stastne. aaa inak ked uz sme pri tom :D , tak raz som stala pri stanku a niekto krici ... Dana !!! a opakoval to asi trikrat :D.. otocim sa a tam pes obrovsky ako kon :D. potom zasa moje oblubene meno pre dievcatko .. Terezka.. otocim sa raz .. a tam zasa ten drobatkovsky psik :D s tymi tenkymi nohami :D. Clovek si stale najde nieco :D
keď bude dcéra Aurora,tak syn by mal byť Lenin 😉

@cenculinka preco by ho nevolali, vsak je to jeho meno, potom ma dieta v 6 rokoch amoky, ked mu ucitelka povie Zuzana a dieta reve ako slon, ze nie je Zuzana, ale Zuzka 😝 Ja som detom vybrala take mena, aby som im od malicka mohla tak hovorit, tie mena sa mi pacia vo forme, v akej su uvedene v rodnom liste a nevidim dovod, preco by som mala deti volat inak, je mi jasne, ze na Slovensku je zauzivane pouzivanie zdrobnelin mien, to ale neznamena, ze rodic nemoze malemu dietatu povedat tak, ako sa naozaj vola. Na druhej strane je podla mna chore zdrobnovat zahranicne mena a pridavat im slovenske koncovky ci vyslovovat ich po slovensky a nie tak,ako maju spravne zniet.