icon

Partner sa opil na krste, sme pred 2. IUI a mňa to rozhodilo

lmaca
6. okt 2018

Ahojte dievčatá obraciam sa na vás s prosbou boli sme s partnerom na krste jeho neterky mal byť krsny ale zvrtlo sa to.on sa tam opil jak doga že som ho musela niesť domov celú noc pobehovať strážiť ho asi niektoré poznáte... A to rano staval do práce na 5 hodinu .problém je v tom že my sa snažíme dlho o bábo nedarí sa boli sme už aj na 1 iui caka nás druhé prave sa stymulujem...Neviem či som taká precitlivena proste strašne sa hnevam že ma nechal celý krst sedieť samu a to myslím doslova nikto si ma tam vôbec nevšímal ako keby som cudzia a bolo my to dost neprijemne skupinka právo skupinka vľavo a ja v strede jak dočká. Do toho som mala migrenu s liekov a nemohla som si nič dať od bolesti...Neviem či sa s ním mám porozprávať či ostať ticho a čakať neviem čo my poradíte ako mu vysvetliť jemné že sa cítim ako cudzia keď som mu to vravela povedal my len že nech si nenamyslam a že sa my to zdá.

lmaca
autor
6. okt 2018

@janinah mám 28 pracujem momentálne 4 roky v jednej firme +brigáda sem tam +doma tvorím snažím sa zarobiť kde sa dá. Momentálne som doma 3 mesiac koli iui som pn .my sme si sedeli aj s jeho brata priateľkou im sa tiez dlho nedarilo ale ako sa im babo podarilo podraza my nohy . A s jeho rodičky ok ale len keď sme tam svokrovcom obaja a my dvaja akonáhle niekto príde ako keby som tam ja neni.cenim si názor nehnevám sa

dskjhfdlkdjhl
6. okt 2018

@lmaca kolko mas rokov?

lmaca
autor
6. okt 2018

@dskjhfdlkdjhl 28 a priateľ o 2roky menej

kluska
6. okt 2018

ale no baby, chlapec sa raz za uhorsky rok opije na mol a uz radite rozchod? Proste sa porozpravajte, povedz mu vsetko a uvidis co ti na to on povie. Ked sa na krste sa opije na mol, bud ma problem s pitim, ze nevie kedy ma prestat alebo ma nejaky problem, ktory na neho tam dolahol. Ale na vine si aj ty, pokial si tam s partnerom a vidis, ze uz ma dost, tak preco nic nezrobis? Trebars ho nejAKo zarozpravat, povenovat, naliat mu menej alebo trebars aj skryt flasu, ze sa uz vypila 😃 alebo odist skor domov. To, ze ta neprijali do rodiny, tak je dobre, ze si ta zastava. Mozes mu pohrozit, ze pokial ma zaujem sa tak zlabat pod obraz bozi, nech si chodi radsej sam. Podla mna 26 rocny chlap ale inac je mlady na to, zeby ho trapilo, ze nemoze mat dieta. Tam bude asi nieco ine a ty sa tiez ukludni, nemas 35, zivot ide dalej, lebo psychika robi vela. Mam kamosku co 7 rokov sa snazili a nic a potom otehotnela a do roka od porodu porodila hned aj druhe dieta. Ako dlho sa snazite? Inac vsetko ok je medzi vami?

sasenka522
6. okt 2018

@lmaca mne to príde tak, že ho dosť zranilo že Vám sa bábo nedarí .. Viem ako to ranilo toho môjho a to sa nam podarilo na 3ti krat čiže pomerne skoro .. A keďže Vám to stále nejde, preto sa tak opil na krstinách .. Pohľad na cudzie dieťa ktorému mal byť krstný s tým že vlastne chce a nemá zraní hocijakého chlapa. Čo sa týka jeho rodiny, totalne by som to neriešila pretože sama vidíš, že sa im postaví len aby bol s tebou. Neviem ako by som to ja riešila pretože aj moj muž sa raz zožral jak doga, upratovala som za nim jeho zvratky a teraz čo .. Stalo sa to raz, vyčistila som mu žalúdok a od vtedy keď pije nahodou niekde, pije s mierou. Skús sa s ním porozprávať či to bolo preto, že Vám sa babo nedarí ale fakt jemne a to že sa zožral keď ti to nevadí a bolo to prvý krát, tak by som to neriešila .. Aj chlap potrebuje niekedy vypnuť a on to spravil na krstinach bohužial ..

pahu
6. okt 2018

@lmaca
Milé anonymné dámy, ktoré máte doma hotových svetcov, zdvíha sa mi z vás žalúdok.
Dievčina miluje chalana, ktorý sa ožral raz za 14 mesiacov! A vy jej radíte rozchod? A že sa mala vnútiť vpravo či vľavo? A že nemá peniaze nemá mať ani dieťa? Tak bez pardónu choďte do prdele!

Lmaca počuj. Zrejme ho len trápi to isté ako teba, určite sa o tom porozprávajte. To, že si sa o neho postarala je správne, ľúbiš ho a svedčí to o tvojej dobrote...vieš že sa vôbec neožiera, proste sa to stalo... A nečudujem sa ti že sa ti nechcelo nikam pridať. Keď som ja brala hormóny na IUI a neskôr aj na IVF, najradšej by som ležala sama pod perinou...a trápila sa či to vyjde alebo nie. Hormóny s nami robia čo chcú.
Hore hlavu a skúšajte. Prajem vam veľa veľa šťastia a na budúce radšej napíš niekomu, kto vás pozná. Takto by si možno prišla o muža, ktorý ťa miluje za jeho jednu chybičku. A peniaxe nie sú všetko. Ak budete mať na žitie, láska bábätku bude stačiť.
P.S. vecičky aj kočík stále mám 😉
P.S.2 ja som otehotnela až po 10-tich rokoch, ale podarilo sa.

erickatt
6. okt 2018

@lmaca ja budem za zlu ale zastanem sa ho. Raz za rok - rok a pol je ok. Na krstinach?? Aj jeho trápi ze to hned nevyšlo a vidieť tam babenko?? No nezvladol to. Aj keď si nasrana, nenechas ho predsa niekde aby sa mu niečo stalo. Ako vynadaj mu. Ze ty sa naťahovať a upratovat po ňom?? Tiez som bolo na krste kde sa opyli, pobili a rano vsetko v poriadku. 😀. Tak ale to boli vychodnare 😂😂

danielina30
7. okt 2018

@pahu súhlasím s každým slovom čo si napísala. Drzim ✊🏻✊🏻 nech sa babatko coskoro podari

lmaca
autor
7. okt 2018

@kluska inak všetko poriadku snaží sa obsahuje ma stale kupuje my vecí pomôže uvariť aj operie keď je treba vie spraviť čokoľvek...robíme rozpráva rozumie všetko ok sem tam sa pohádali za úplnú hlúposť ako v každom vzťahu...No už to bude3 roky čo sa snažíme z toho rok s pomocou centra.

lmaca
autor
7. okt 2018

@sasenka522 to je pravda postavi sa im bola som toho svedkom nechtiac nevedeli o mne že som prišla a vypočula si slov .nastastie ja som mu iba pomahala na wc a späť nič my neuspinil este posebe aj wc misu vydrhol ...tak vlastne môj drahý a jeho brat a krsny babetka boli všetci na kašu

lmaca
autor
7. okt 2018

@pahu rozprávali sme sa po prvom iui vydim že ho to trápi ale on drží slzy vidím to na ňom , myslím že ma nechce ešte viac rozhádzať. Asi aj hormónu aj ma hlava hrozne bolela aj jednoducho boli my to trápne strkať sa niekam kde ma nechcú.keby chceli tak by my povedali aby som si prisadla ale ani jedny,nikto iba svokor stale že prečo nejem nepijem .ešte ze som aspon sofera robila behala pre cigarety a vsetko možne.dakujem my veríme zo 2 iui sa nám podarí aj po krste my drahý šepkal že neboj láska aj my budeme mať verim tomu že sa nám už podarí. Nemal my kto poradiť tak som skúsila tu...Ďakujem za ponúknutú pomoc. Od. Ďakujem že su aj dobrý ľudia

lmaca
autor
7. okt 2018

@erickatt to že si sem tam vypije no nech ved ide sám nikdy my nespravil niečo že by som upratovala ale proste tteraz to bola mega zlá chvíľa asi som moc rozcitena do toho bábo odmietanie jeho rodiny. Fakt som sa tam cítila jak posledná chudera. Samozrejme že by som ho nenechala nikde ved to je moja láska čo by som za ženu keby sa nepostaram. No môj drahý a jeho brat pili s chlapom pomali raz takým aj do výšky aj šírky a všetci traja boli skoro rovnaký. Môjho bolo sem tam každých 5 krokov pridŕžať jeho brat vlastne tato ten bol na kašu a ten tretí bol taký trosku chyteny ostatný do miery.

lmaca
autor
7. okt 2018

@kluska a fľašu som vziať nemohla sedeli v partii a vlastne on sedel tak že som ani nevedela že pije až tak veľa ani som nevedela ze prešiel z vína na farebné až potom kdesi čosi som to zbadala .chcela som mu ísť niečo povedať ale stačilo že som sa dvihla a len mu napríklad povedala ze idem vencit psa a už kukali všetci na mňa takým brrr pohľadom a čakali či ho idem zdzubat nechcela som mu robiť scény alebo ho nejak strapnit .

mircalla
7. okt 2018

@lmaca Najdi si lepsieho partnera. ked sa ozerie za bieleho dna na krste, niet co riesit. Ma ta zjavne za handru, nemiluje ta a nevazi si ta podla toho, co pises. Ty ho zrejme milujes, ale to nestaci. Takze tento partner ti neprinesie nic dobre, je to skratka chrapun

majka99999
7. okt 2018

@lmaca tiez sa ho zastanem, moj sa opil na kamaratovej svadbe, tiez chidacik potom do rana 2x obijmal zachodovu misu. Ja som bola tehotna v 7. mesiaci a dramu som z toho nerobila. Moj, ked sa opije tak viacej (za 8 rokov to bolo tak 3x), ma potrebu sa rozpravat, nie je agresivny, takeho chlapa by som nechcela (skusenosti z detstva - neznasam opitych ludi, ktori maju potrebu hadzat po svojich zenach popolniky a rozbijat dvere). Takze mozno to nanho vsetko dolahlo, ak to nerobi castejsie ako raz do roka, tak by som to nejako neriesila. Zastane sa ta pred rodinou, budovala by som si dobre vztahy so svokrovcami, budu to stari rodicia vasho dietata, potom sa aj na rodinnej oslave lepsie zaclenis.

mircalla
7. okt 2018

@lmaca Vsak ked ho milujes, co riesis. Podla mna kazdy chlap, co sa vie opit do uplnej nemoty
pri takejto prilezitostipocas dna je potencionalny alkoholik. Samozrejme je ine sa opit na nejakej party, ale tiez by som mala byt schopna aspon chodit. Na party idem s tym, ze sa tam pije, na krst nejdem s tym, ze sa idem ozrat. Podla toho co pises, to raz za rok nebude, raz za rok to bude len do uplnej nemoty.

beky1813
7. okt 2018

Z jedneho opitia robit halo na rozchod? A slecinka co caka, ze vsetci sa budu k nej spravat ako ku princeznej a obskakovat ju na krste? A nehras nahodou urazenu, ze im sa podarilo babo a tebe nie? A preco si tak dlho pn? Pozri,,chlapa by som domov netahala, ked sa ozerie a urcite by som ho neobskakovala a mal by tichu domacnost. Aj ked moj ked sa opije raz za uhorsky rok, tak mam z neho na druhy den srandu, lebo ten pohlad stoji za to.

eliska13
7. okt 2018

@lmaca to myslis vazne tu vetu?ja ho milujem snad ho neopustim za pitie.. mne by toto spravil, tak odidem domov.Nemozes byt na nom zavisla ako male dieta ofucane, xe ste na oslave a nevenuje sa Ti...to nikoho nepoznas?neponahlaj sa s babom a nebud nanho taka upata nerobi to dobrotu

lenkakravcova
Autor odpoveď zmazal
eliska13
7. okt 2018

@lmaca strasne dbas o to co povedia druhi...ved bud sama sebou!nemohla som odist z oslavy skor co by povedali, nemohla som mu ist vynadat za pitie...tak si sedela a usmievala sa?

ivychic
7. okt 2018

Tie čo píšete, že čo ho obviňujeme, že sa opil, veď to je raz do roka - ale pozrite sa pri akých príležitostiach. Krstiny, a predtým tridsiatka. Mne by vadilo práve toto. Je to iné ako opiť sa na párty alebo na chate s kamošmi. Toto je rodinná udalosť. Nevie sa ovládať. Najbližšie sa vieš kde ožerie? Na krstinách vášho dieťaťa. A to ešte len budeš vypisovať. Môj otec je alkoholik, už desaťročia, blíži sa to ku koncu. Ale začínal práve takto - ožral sa takto "ako doga" pri nejakých veľkých príležitostiach. Ja by som si to ešte s tým dieťaťom rozmyslela.

mircalla
7. okt 2018

@eliska13 Presne, akoze nechcem si nikoho pohnevat, tak radsej taham opilca domov a cusim
@ivychic Presne tak, ide o prilezitost. Toto nie su plilezitosti ze taham ako duha. Takze zrejme to pitie bude pravidelne, akurat nie do nemoty (zatial). Podla mna clovek, co nema problem s alkoholom sa pri takej prilezitosti neopije, ze nevie chodit a presne ako pises - nevie sa ovladat

eliska13
7. okt 2018

@mircalla su aj rodiny kde by ju este zahriakli ci si chlap nemoze vypit?

zenaajmama
7. okt 2018

Alkohol v takejto miere na rodinnej oslave by som určite netolerovala.Ale nie nechať aby sa opil a potom rozmýšľať,ale proste stopnúť ho..ak má trosku rozumu tak by bol ešte aj rád že ho upozornís.
A k tomu iui...no neviem či nie je 26 ročný chalan frustrovaný z toho.
Svadba môže stať aj 0 €.Ak chcete patriť k sebe,tak sa to dá.

arcanne2
7. okt 2018

@lmaca tiež by som z toho také halo nerobila,omg opil sa po roku, to sa stane,možno mu nesadlo, možno je nestastny že sa vam nedari babatko a chcel sa vyventilovat. Ako rady typu rozíd sa s ním sú podľa mňa absolutne prehnane.pises že ste zasnúbení, inak vám to klape, peniazky chybaju lebo si PN. Určite by som sa s ním vyvadila ale rozchod? Za mňa určite veľmi prehnane. Skôr súhlasím s babami ktoré písali že by si sa mala viacej uvoľniť čo sa týka bábätka.Viem aké je to keď sa nedarí, sama som si tým prešla. Tiež mi každý hovoril nech to pustím z hlavy, no viem že je to veľmi ťažké.ale je pravda že až po tom, ako som si naozaj povedala " dosť" sa zadarilo. Ste ešte mladí, užite si trochu sami seba, možno porieste svadbu a bábo bude, neboj.Velmi ti držím palce!! ;)

thoughtfulweirdo
7. okt 2018

Ja ti poviem, čo by som urobila, keby to bol môj chlap. Na krste, keby vidím, že viac popíja, by som ho niekoľkokrát upozornila, že sa to nehodí a nepáči sa mi to. Je dospelý človek a sám by sa rozhodol, či bude pokračovať, ja nie som jeho mamička, aby som mu v tom bránila alebo mu zakazovala. Aj ja by som na neho počkala a potom sa postarala, lebo ani mne by sa nepáčilo, keby odo mňa partner v slabej chvíli namiesto pomoci ujde. Ale to je fuk, to už je pasé. To, čo sa pýtaš, by som vyriešila tak, že by som mu ďalšie ráno po dobrom v kľude povedala, že keď potrebuje vypnúť a opiť sa, nech to spraví s kamarátmi niekde v súkromí, lebo krstiny, cudzie oslavy a podobne nie sú o ňom, tak by ich nemal kaziť. Tiež by som mu povedala, že som sa za neho poriadne hanbila a celá rodina zrejme tiež, nech sa hanbí aj on. Pokiaľ vravíš, že nie je alkoholik a toto sú jednorazové záležitosti, vieš to lepšie, než všetky internetové tetky, čo ti tvrdia opak, takže to opitie zrejme malo dôvod- skúsila by som sa naň spýtať a navrhla, aby sa o tom prišiel porozprávať, keď bude potrebovať. Po dobrom by som sa s ním rozprávala nie preto, že by bol nejaké chudatko, ale jednoducho preto, že už mám vyskúšané, že môj na výčitky a krik nereaguje a keď niečo chcem, dosiahnem to len s kľudom. No a potom by som mu dala zoznam povinností, čo má v ten deň splniť, pustila by som poriadne nahlas hudbu a vyžívala by som sa v tom, ako mu je somarovi zle 🙂 @lmaca

dskjhfdlkdjhl
7. okt 2018

Jasne, on si ju na oslave nevsima, ozerie sa ako doga, ona ho odnesie domov, teraz premysla, ako mu ma povedat, ze ju to stve, aby sa nahodou nenasral este viac, ale jasne, je to raz za rok a ona ho strasne lubi a vsetci, co jej radia, aby zapojila konecne mozog, vsetci jej radia zle. Asi by sa mu mala ospravedlnit, ze sa ozral a prislubit, ze uz nebude ziaden dovod na to, aby on cudacik bol nervozny a musel sa ozierat.
@lmaca znovu si precitaj svoj uvodny prispevok a popremyslaj, ci Ta aj on tak bezhranicne miluje. To, ze sa vam nedari otehotniet, to zrejme netrapi len jeho, ale aj Teba a on to musi velmi dobre vediet. Ty tiez kvoli tomu robis cirkusy na verejnosti a on Ta potom odnesie na rukach?

juliet86
7. okt 2018

nuz.
.
znies ako velmi starostliva citliva jemna osoba... ktora miluje svojho priatela. precitaj si na zachytka.sk a zamysli si ci nie je tzv kvartalny alkoholik. nemaju aj ini clenovia jeho rodiny problem s alkoholom???
to si zvaz a pozri. ak ma.alkohol ako uvolnenie a psychohygienu ked ma stres a nieco ho trapi tak problem je v tom ze zivot jenzivot a zivot prinesie este vvveeeeela problemov. ak sa budete utiekat k alkoholu bude to problem. moj manzel sa tiez sem tam zrubal. raz za rok. za za polroka. za za stvrtroka... stresovalo ma to extra. a nastastie uz obaja rok nepijeme. vdakabohu ;) aj ked mne to chyba viac nez jemu ;) ja som zas bola taky hladinkovy nie kvartalny tip...

ale obaja mame alkoholizmus v rodine.

dalej. ty si potrebovala podporit. pichas sa liekmi ktore ti narusaju rovnovahu krst ti pripomina ze este nemate bejbi. takato ozieracka taktiez nie je nijako zdrava pre spermie to ti nenapadlo? preco ta neberie jeho rodina? a ako on vnima tvoju rodinu? tam by som si upratala tiez. byt vami vezmem sa za kolok na urade a potom sustredim na bejbi. vie sa v com je problem ako dopadli vysetrenia? iui nema az tak velku uspesnost ako ivf takze nevkladat donho prilis velke nadeje je statisticky lepsie. mrzi ma ze rosina do ktorej sa ides privydat je k tebe taka....
postraz si svoju sebauctu. drzim ti palce. postav sa za seba!!!! a uvedom si ze aj to babo bude potrebovat silnu mamu ktora sa zanho postavi proti celemu svetu a rodine ked bude treba

dskjhfdlkdjhl
7. okt 2018

A v podstate je to zase taka konikovska klasika. Zakladatelka napise o svojom probleme, par zien jej napise svoj nazor, ale pozor, ten nazor sa jej nepaci, tak zacne pisat o tom, ze (v tomto pripade) on je vlastne idealny partner, len toto jedno sa mu stalo. Potom jej tu ina skupinka pritaka, ze nepocuvaj blbe tetky, tie Ti radia zle, uchlacholia ju, ona sa dotycnemu ospravedlni, lebo isto ona mu dala podnet, aby sa choval ako prasa a spokojne zmaze celu diskusiu. V podstate tym tetkam, co jej radili to moze byt uplne jedno, aj tym druhym, co ju chacholili, lebo sa to priamo netyka ani jednej z nich. Len potom dievca spadne do niecoho a uz bude pozde sa pytat, cia je to smola.

@lmaca Pre Teba uz len tolko, ked si Ty samu seba nevazis, nebudu si Ta ani ini.

lubik87
7. okt 2018

@lmaca neverím čo tu čítam ...ženy ťa tu odhovaraju od partnera ktorý sa opije raz za uhorský rok ????a ty ich v tom ešte podporujes ? Čo tak sa poradiť s nikým kto vás pozná oboch ??? Opil sa sám pri stole že si taká ? Vypil liter pálenky ?