icon

Partner sa opil na krste, sme pred 2. IUI a mňa to rozhodilo

lmaca
6. okt 2018

Ahojte dievčatá obraciam sa na vás s prosbou boli sme s partnerom na krste jeho neterky mal byť krsny ale zvrtlo sa to.on sa tam opil jak doga že som ho musela niesť domov celú noc pobehovať strážiť ho asi niektoré poznáte... A to rano staval do práce na 5 hodinu .problém je v tom že my sa snažíme dlho o bábo nedarí sa boli sme už aj na 1 iui caka nás druhé prave sa stymulujem...Neviem či som taká precitlivena proste strašne sa hnevam že ma nechal celý krst sedieť samu a to myslím doslova nikto si ma tam vôbec nevšímal ako keby som cudzia a bolo my to dost neprijemne skupinka právo skupinka vľavo a ja v strede jak dočká. Do toho som mala migrenu s liekov a nemohla som si nič dať od bolesti...Neviem či sa s ním mám porozprávať či ostať ticho a čakať neviem čo my poradíte ako mu vysvetliť jemné že sa cítim ako cudzia keď som mu to vravela povedal my len že nech si nenamyslam a že sa my to zdá.

beky1813
7. okt 2018

@mircalla preti tvoje rady treba brat s rezervou

dskjhfdlkdjhl
7. okt 2018

@beky1813 no, ja napr. nemam nic proti chlapom, ale zrovna v tejto debate mam na dotycneho uplne rovnaky nazor ako @mircalla , povedala by som triezvy nazor, ale ked to tu tak citam, tak asi nepopularny.

beky1813
7. okt 2018

@dskjhfdlkdjhl pozri, jej nazor v situaciach ohladom chlapov je vsade rovnaky. Preto vravim, ze ho treba brat s rezervou. A nie si jedina, ktorej to pride cez. Mne to napr.take strasne neprislo. Bohvie, ako to bolo v skutocnosti, kedze autorka sa javi troska viac precitlivenou a mohla to nafuknut.

mircalla
7. okt 2018

@beky1813 viem, že ti ležím v žalúdku, takže od teba to tiež beriem s rezervou. Skús k téme, nie ku mne

dskjhfdlkdjhl
7. okt 2018

@beky1813 mne autorka pripada skor naivna ako precitlivena. To, ze @mircalla ma vsade rovnaky nazor na chlapov, to este neznizuje jej doveryhodnost. Ine by bolo, keby to bol fakt super chlap a vsetci by ho chvalili, ona jedina by ho hanila a to len preto, ze je chlap, ale to myslim nehrozi. V tomto pripade by mne osobne kontrolky zablikali, dovody som pisala uz vcera, nemienim sa opakovat.

lubik87
7. okt 2018

@lmaca veď si k nemu normálne sadni a povedz čo ťa trápi príde dieťa bude tých problémov viac o ktorých bude treba diskutovať...a jeho rodina ..to je druhoradé ..pokiaľ nebývalé s nimi v jednom dome tak to neries....nemôžeš byť každému pochuti

beky1813
7. okt 2018

@mircalla nefandi si 😉
@dskjhfdlkdjhl ja mam na to svoj nazor a nemienim ho zmenit. Nemoze clovek radit stale dokoliecka to iste ohladom chlapov, ved kazda situacia je ina

lubik87
7. okt 2018

@stanulienkat prečo jej rozprávaš o gramatike keď ty ju sama nedodržuješ? Nerýpem len mi to padlo do oka . Nabudúce používaj pri kritizovaní mäkčene a dĺžne 😎

mircalla
7. okt 2018

@beky1813 A co radim dokolecka? Vsak daj nejaky validny argument. Zatial som ziadny necitala
V kzdej teme namiesto vlastneho nazoru len kritizujes nazory inych (tema rodicak, kam chodis len rypat), take mam najradsej, co sa hraju na ambasarodky, nenapisu nazor ale rady kometuju nazory inych. Ci mas aj nazor? Nemyslim, ze som niekedy nejaky citala okrem niecoho ustipacneho na adresu inych diskutujucich

Ked sme chodievali von, vzdy sa pilo. Nebudem sa tvarit, ze sme sedeli pre kofolke. Nepoznam chlapa z okruhu znamych, co som ho este nevidela opiteho, je to ok, zivot aj aj zabava
Len si myslim, ze je rozdiel, ak idem niekam von, s tym, ze pit mozem a nikomu tym neublizim, ale ked viem, ze mam nejake povinnosti a som krstny - napriek tomu neviem prestat a dam si sedmicku trvdeho na akcii,kde sa to vobec nehodi. Nuz trochu by ma napadlo, ze asi absentuje uz sebakontrola
Takze ak niekedy das aj nazor namiesto komentov inych, super...

mircalla
7. okt 2018

Lebo ani tu si ziadny nedala, miesto toho riesis mna, ze ma netreba brat vazne. Daj nejaky logicky argument k teme. Teda napisala si, ze na tom nic nevidis, ale to je vsetko. Tiez asi nebudem jedina, co ma nazor aky ma a nemyslim si, ze bude az tak mimo

dskjhfdlkdjhl
7. okt 2018

@beky1813 vies, ziadnej by neuskodilo, keby sa dokazala kriticky pozriet na toho svojho, skor ako mu povie ano. Lenze mnohe aj vedia, ze ten ich napr. pije, je vulgarny, a kopec dalsich veci, ktore by napr. mne branili to ano povedat. Ale mozno preto, ze su s nim uz dlho, tak to ano povedia, lebo sa boja, ze by dalsieho nenasli, niektore kvoli tomu, co by povedali ludia a dovody su proste rozne, lenze vysledok je ten, ze po svadbe sa to zvykne zhorsit a potom su zrazu v bahne, z ktoreho vyliezt nedokazu a zase maju rozne dovody, preco s nim zostavaju, dovody nad ktorymi sudny clovek len kruti hlavou. A myslim, ze nie je nutne riesit @mircalla , lebo ona nie je zakladatelkou tejto debaty, ak s jej nazorom nesuhlasis, tak si jej to mala napisat, takto to cele vyzera fakt, ze si si nutne potrebovala do nej kopnut-toto ber ako dobre mienenu radu-netusim, co medzi sebou mate, ako nezainteresovanemu cloveku mi to pripada ako zbytocny utok, nehodi sa to sem.

mircalla
7. okt 2018

@dskjhfdlkdjhl Dakujem
@beky1813 inak nie raz sem napisem aj to, ze robim v praci s chlapmi, ze je to super a som rada, ze mam super kolektiv...asi by som to nenapisala, kebyze ich neznasam. vadi mi len jeden konkretny a akurat uz neuvazujem o nejakom partnerskom ci inom vztahu, ale neznasam....mozno mam celkovo dost negativny nazor, ale neznasam je dost silne slovo.

dskjhfdlkdjhl
7. okt 2018

@mircalla nemas zaco, ja nemam rada, ked sa nejake spory tahaju cez rozne temy. My dve sme si myslim uz tiez v nejakej teme nesadli (ale uz neviem, co to bolo a mozno ich aj viac bolo), ale to neznamena, ze Ti to budem neustale pripominat-ja mam mozno vyhodu, ze taketo veci rychlo zabudnem, ale proste mi to pripada take nefer.

deniskap
7. okt 2018

A čo tak sa ho spýtať prečo sa tak opil? Ty píšeš že neberie ohľad na teba, že ti nerobí dobre pozrieť sa na bábätko teraz. A čo on? Čo ak aj on to nezvládol práve preto,len to nevie dať najavo? A ty tu už z neho hneď robíš alkoholika. Ty máš evidentne problém s komunikáciou a tu hľadáš odpovede. Nevieš to prebrať s partnerom a evidentne ani komunikovať s jeho rodinou... On bol medzi svojimi, tak sa im venoval, čo mal pri tebe sedieť celý čas ako knedľa za to,že ty sa nevieš niekde pripojiť? Však nemusíš za každú cenu viesť každý rozhovor, ale aspoň sa zúčastniť

beky1813
7. okt 2018

@mircalla ved som tu nazor dala. Treba citat ☺

slunce3
7. okt 2018

Tak co ta serie,ze on sa zabaval a, ty nie? Lebo mne to tak pride. Potom co si pomyslia druhy? To je ich problem.
To ze tebe nerobi dobre iny maju deti a ty nie? Mozno to aj kemu vadi,len sa tym smutkom az tak nezoziera ako ty,mozno by ti neuskodilo kevy si sa tma s nim odviazala a dali by ste si nejky divoky sex na stojaka niekto na toalete....
Mat dieta je sice super, ale nemozes stavat deti aj ekd este nie su nad chlapa lebo to vedie len ktomu ze sa este viac vzdialite.
Tak sa ozral,no co ked to nerobi bezne kazdy den ... stalo sa,bavil sa presvihol...
Mozno chcel len vypnut od honby za vlastnym potomkom... ved normalne sa ho spytaj.
To teraz nic ine neriesite len dieta? A co vase ine potreby? Chodite niekam? Zabavate sa?
Lebo teda ak, vkuse tlacis na dieta aa o nicom inom sa nebavite tak to nemuselo byt ani na posledy v tomto roku co, sa spil pod obraz bozi...
Ps. Pit sa da aj bez toho abyvela bol clovek alkoholik.
To sa tu nikto nikdy neozral len preto ze bola fasa zabava a trosku sa pozabudlo?

beky1813
7. okt 2018

@lmaca inac, keby si priatelovi nieco povedala uz tam, pred jeho rodinou, mozno by sa zhacili a uvideli by, ze si nedas po hlave skakat. Treba troska asertivity.
Ja nemam problem muzovi pred jeho rodinou povedat, ked nieco prepiskne, alebo sa zobrat a odist z oslavy, tiez som medzi nimi niekedy ako votrelec. A je mi jedno, co si o mne myslia, nezijem s nimi.

mircalla
7. okt 2018

@dskjhfdlkdjhl tuším dress code. Nemusíme si sadnúť vždy, jednas korektne. Dokonca uznávam, že si vtedy aj mala pravdu

montemotherone
7. okt 2018

@lmaca boli ste na krste jeho netere, čiže tam boli tvoji svokrovci (alebo ako ich voláš), a jeho súrodenec s partnerom... mala si sa s kým rozprávať, hádam sa s nimi poznáš nie? Či ťa má chlap všade vodiť za ruku? Prečo by si ťa mal niekto všímať. Stredobod pozornosti bolo dieťa, jeho rodičia a postupne zvyšok rodiny, či priatelia. To, že to chlap prehnal s alkoholom, tu netreba špekulovať. Keď vytriezvie, normálne mu oznám že sa ti to nepáči a nech sa nad sebou zamyslí. Že ho nabudúce necháš ožratého tam kde je a zadusí sa vlastnými zvratkami. Akože čo chceš chodiť okolo niečoho takého po špičkách keď spolu plánujete dieťa? Ja by som pri takýchto uletoch veľmi zvažovala či mu dám ešte vôbec šancu, ale to už závisí od tvojej citlivosti na alkohol. Ja som v tomto dosť konzervatívna

saslavka73
7. okt 2018

@lmaca a neozral sa od nešťastia že vy nemôžete mať deti? Proste to na neho doľahlo. Porozprávajte sa

mircalla
7. okt 2018

@saslavka73 dovod sa da najst vzdy.

lmaca
autor
7. okt 2018

dakujem vsetkym za rady majte sa

dskjhfdlkdjhl
7. okt 2018

@mircalla diky, ja si myslim, ze korektne jednas aj Ty, ale na MK to nie je vzdy vitane, bohuzial. Zase na druhej strane, je to len ineternet, na kavu by si nesla s kazdou zaregistrovanou😉

saslavka73
7. okt 2018

@mircalla tebe čo je? Veď za to nemusí byť zlý chlap.

deti95060810
7. okt 2018

@lmaca
zapamataj sa - triezvy myslí -opitý povie...
ak si ťa nevšímal, asi tam boli pre neho dôležitejší ľudia ako si ty...čo by urazilo aj mňa....
takže aspoň vieš ako vysoko u neho boduješ....😉

dilino
7. okt 2018

@pahu fuu toľko času čakať si hrdinka 10 rokov ved to je obrovske množstvo času čakať neviem či by som vydržala toľke roky čakať

sasa1310
7. okt 2018

@lmaca pozri sa, keby sa každá rozišla s chlapom, ktorý sa raz opil, tak neexistuje žiaden vzťah. Nepíšeš, že by pil stále, poprípade chodil do krčmy.
Ale asi ho tak nemiluješ, ako máš, keď jeden prešlap a už píšeš na fóru, čo ďalej.

0silvia0
7. okt 2018

Ako vidno v tejto diskusii, kazda mame hranice niekde inde. Ja som chlapov v stave ako doga nikdy v rodine nezazila, len obcas som takeho zazrela niekde iduceho cestou z krcmy. Opit alebo pripit sa moze kazdy, ale kazdy konzument alkoholu vie, kolko znesie. Kto to vie a napriek tomu sa zotne mi uz pripada podozrive. Takze pre mna chlap zotaty ako doga je neakceptovatelny, ale zasa tolerujem fajciarov, nakolko v nasej rodine vsetci fajcili, hoci ja nefajcim. Takze asi zalezi aj od toho, co sme si odpozorovali z vlastnych rodin a co povazujeme za normalne a co uz nie.

amimm
Autor odpoveď zmazal
dskjhfdlkdjhl
7. okt 2018

@0silvia0 mna napr. zarazilo aj to, ze mnohe sa snazia to opitie ospravedlnit, ze predsa mal nejaky dovod. Podobne vsak vidim, ked nejake zeny same pred sebou ospravedlnuju svojich manzelov, ze ich zbili preto, lebo ta zena napr. provokovala. Ake kazdy si je strojcom svojho stastia, niektore pochopia az ked je pozde. Mudri ludia sa ucia na chybach druhych ludi.