icon

Po akom čase ste sa zasnúbili?

12. apr 2022

ahojte, zaujima ma po akom case..(mesiacoch,rokoch) ste sa s partnerom zasnúbili ?
Lebo mne pride ze ja sa toho asi ani nedockam..uz sme spolu 6 rokov a stale nic...pritom o svadbe, detoch sa bavime, dokonca uz mame 4 roky vlastne byvanie ale toto nejako neprichadza :(
ja mam takmer 29r, a on o rok mladsi 🙂

gumkac19
12. apr 2022

moja sestra sa tak chce vydávať, žije s priateľom už dlho aj dom teraz prerábajú, stále čaká a čaká kedy to príde, až nakoniec povedal, že on nechce takú svadbu so všetkými možnými ceremoniami, že len sobáš + posedenie a preto sa necinil k požiadaniu o ruku 🤷
Čiže si vyjasnili, že ona nebude mať obrovskú svadbu ale vsym vsudy, ale budú obaja spokojní

autor
12. apr 2022

@gumkac19 chapem..ale toto neni jeho pripad, on je praveze ten kto chce vacsiu svadbu...Ja som mu viac krat povedala ze mne by tam stacili len rodicia +surodenci...

vsauce_
12. apr 2022

Tak vyjasnené to máte, ty len proste čakáš kedy za tebou napochoduje s prsteňom? Veď si teda vyberte termín a hotovo. Evidentne to máte medzi sebou poriešené. Moji rodičia čakali mňa keď sa brali a zásnubný prsteň oco kupoval mame spolu so snubným. Babka sa mu smiala, že čo to je, keď ani zásnubný prsteň nekúpi 😀

autor
12. apr 2022

@vsauce_ myslim ze ano vyjasnene okolo svadby mame fakt vsetko....ono popravde to tak fakt je..ze cakam uz len na ten prsten..lebo to tak proste mam zafixovane ze by to tak malo byt (asi som moc staromodna ja neviem) ale vzdy som to tak chcela, vzdy sa mi to pacilo ked z muzovej strany pride ta iniciativa aby si ma chcel zobrat za manzelku

autor
12. apr 2022

@vsauce_ ked pred rokom a pol sme boli na svadbe jeho najlepsieho kamarata..moj priatel mu bol za svedka...takmer som slzy neudrzala od dojatia..pri tej predstave ako velmi aj ja by som chcela stat pred oltarom... ake to bolo krasne a moj priatel to videl a v ten den mi sam povedal ze by velmi chcel aby sme aj my boli manzelia...

vsauce_
12. apr 2022

Ako ti písali - niektorí chlapi na to proste nie sú. Môj kamarát požiadal svoju terajšiu manželku tak, že išla do špajze pre niečo a ona sa otočila a on už klačal 😀 a to mi vypisoval ako jej nakúpi 100 ruží a všetko doma pripraví a nakoniec na to nemal nervy 😀

autor
12. apr 2022

@vsauce_ 😂 no aj tak sa da....

autor
12. apr 2022

@vsauce_ tak ten moj mi uz viac krat naznacil ze by to chcel niekde ale urcite nie doma...no uvidime..ak sa toho raz dockam dam vediet😂

vsauce_
12. apr 2022

Potom nám sem musíš napísať. Aby si nebola prekvapená, keď to príde za pár dní 😀

autor
12. apr 2022

@vsauce_ urcite napisem...😂 ale moj tip ak to bude nahodou tento rok..tak najblizsie v lete (mame vyrocie)

fadama
12. apr 2022

Po 4 mesiacoch 🤣🤣🤣

autor
12. apr 2022

v juni to bude 6 rokov ako sme spolu

vler
12. apr 2022

No tvoj priatel ma len same kecy ale k cinu sa nema...som vytocena aj za Teba

autor
12. apr 2022

ja by som s nim ten rozhovor este chcela skusit tak ze narovinu nech povie ako to vidi a kde je problem...ale neviem ako na to a ci to je dobry napad nechcem na neho tlacit

autor
12. apr 2022

lebo sama viem ze tlacit na niekoho k nicomu nevedie a spôsobuje to opak...a sama to nemam rada ked na mna niekto tlaci

ikonica
12. apr 2022

Vzali sme sa po 10 rokoch ale poziadania o ruku som sa nedockala ani po 15 rokoch 😁 normalne sme sa dohodli, ze sa vezmeme a bolo ..

kassandra25
12. apr 2022

Ja ta chcem rozosmiat. Spomen si na taku Zlaticu Puskarovu. Ona cakala 17 rokov. Co je to tych cca 5 rokov tvojich. Viem, ze ten tvoj nie je ani rozvedeny s 2 detmi ani nic, ale tiez som poznala pofobny pripad a vzal si ju, az ked otehotnela. Najhorsie je to, ked rodicia mladuchy tlacia par do svadby, ked zenich to tak neciti. Bud rada. Lahsie sa budu veci spiatocne vracat v takomto stave ako po vynutenej svadbe a dalsich krokoch.

bucko555
12. apr 2022

Po troch mesiacoch chodenia sme sa zasnúbili manželia sme už 12 rokov

buberova
12. apr 2022

Po 2 rokoch čo sme sa poznali a boli každý deň spolu v práci a často aj mimo práce sme sa dali dokopy... O 3 mesiace zásnuby a o ďalšie 3 mesiace svadba... Neľutujem nič..

janage
Autor odpoveď zmazal
myscha3
12. apr 2022

No neviem, ja poznam zase xy parov, ktori boli zobrati a rozviedli sa.. a aj takych co ziju ,,nadivoko" a klape im to aj xy rokoch. Muzi sa (vraj) casto boja, ze sa zena po svadbe zmeni :D keby sme im tak videli do hlavy

tetaandulkova
12. apr 2022

Spoločné bývanie po 3 rokoch, zásnuby po 8 rokoch, svadba po 10tich rokoch, dali sme si na čas no 😉

simca06022011
12. apr 2022

VIes co... mozes cakat kym ho osvieti a vobec to ani nemusi prist (tiez som bola taka, ze nebudem ho hdam tlacit, uz sme spolu 18r a ani sa nevezmeme :DDD ) , alebo ho proste pohnat... po tolkych rokoch, su reci o tom aku chce on velku svadbu len keci, proste keby chcel svadbu, uz si ta vezme a nevidim dovod na to, aby diskusie o svadbe koncili hadkou. Jedine ak ju nechce.. Druha vec je, ze naozaj ak su tam akekolvek pochybnosti z jeho strany a lebo tvojej a problemy, tak lepsie sa veci riesia slobodnym ludom 🙂
Naozaj nevidim dovod na vycitky po tolkych rokoch...

autor
12. apr 2022

@tetaandulkova no my sme sli do spolocneho najmu uz po 8.mesiacoch chodenia :D po 2.rokoch vzťahu uz sme kupovali spolocne byvanie

lenkakravcova
12. apr 2022

Sa ho opýtaj ci si ta chce vziať. A keď povie ze áno, tak sa opýtaj rovno na nejaký konkrétny dátum, či mu to vyhovuje. 😀

jarkap1
Autor odpoveď zmazal
janewithane
12. apr 2022

Zasnubili sme sa po cca 2 rokoch..

príde mi trosku ze neviete komunikovať,ty to neotvaras lebo sa bojíš hádky, bojíš sa ze ho dotlacis a pod.. skus to predsa sformulovať tak aby to nebola hádka, neurazaj ho. Hovor za seba ako to máš, že ťa to zneistuje, nerozumieš tomu, pýtaj sa ho ako to chce on - kedy chce mat dieťa, svadbu...

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
evelyn246246
12. apr 2022

.. chlapovi naznacujes, priamo povies a myslis si , ze on nechape? on velmi dobre chape , ze sa chces vydavat a mat deti v manzelstve ale... nerobi to preto lebo nechce. Pri tebe uz ma " full servis" ... naco by to robil? zamysli sa nad sebou ci chces takto cakat kym sa panko uraci a ci je vobec ten vhodny partner do zivota... pisala si , ze mate vsetko okrem deti a manzelstva lenze prave tym si len napisala , ze nemate vlastne nic ..

milovnikbehu
12. apr 2022

Po 5 rokoch ma poziadal o ruku 🙂