Poradíte meno pre dievčatko?
ahojte manicky cakame 3 dievcatko a tak mame trosku dilemu z menom prve sa vola vanesa a druhe nella porate mi nieake mena dakujem za vsetko odpovede.... 🙂 🙂 🙂 🙂
super táto otázka sa oplatí 😀 😀 😀 baby ti sem nahádzali toľko mien, že aj dva kalendáre z toho vyskladáš a si tam kde si bola 😀
ahoj mne sa paci meno SELENA
Natálka 😉 🙂 alebo Lenka 🙂
🙂 ja by som dala meno Dorota, keď som dala svojej malej meno Lujza , neskôr som "ľutovala" že nie je dorota... lebo je to dora bláznivá a zároveň aj milá dorotka a niekedy aj dorota popletená 🙂
Ja mám Tamarku a Terezku, ale páči sa mi aj Lívia, Lucia, a najnovšie aj Zara.
mne sa paci Adelka a Esterka 🙂
mne sa velmi páči Samantha,Jessica,Alissea..... 🙂 🙂 🙂 🙂
Mne sa páči Slavka, Radka a Lenka 🙂 🙂 🙂
Ak sa nam zadari raz dievcatko urcite chcem Rebeka alebo Zojka 🙂
Sára,Karin 🙂 ...Zoe
My máme Amy 🙂 a páčia sa mi Elise, Lilian, Mya, May, Vivien, Violet, Melany, Zara, Lara, Cora...atď.
Júlia Julka 🙂 Nataša
tak naša bude Heidi 🙂
my mame ninku.. este sa mi velmi paci sára a nataša...
my máme najkrajšie 😀 Margarétka 😵 😵 😵
Laura,Olivia,Lea,Nela
U mna je to Terezka.....jednoznacne.. ked to bude baba.. 🙂
mne sa páči Hana a Ella
u nás vyberali mená pre sestričky starší synovia a vybrali Terezka a Veronika 😅
Hanka 😵 😵 😵
Zdravím ,my máme malú Chiaru 🙂))) myslím že k Vašim dvom hodí,nemôžte jej dať obyčajské, bola by ukrátená oproti sestričkám .-)))
Liliana, Maya, Rebeca, Alicia 🙂
keby som mala dcéru tak určite Lucia alebo Liliana 😀
Mojej staršej predčasne narodenej (36 cm a 1,04 kg) dcére som dala meno Mariola. Je to v Poľsku a Taliansku veľmi frekventované meno, neplatili sme ani na matrike poplatok. Meno je odvodené od Márie, dievčatko s týmto menom je priebojné, asertívne, veselé, dobroprajné... V BB je naša Mariola jediná s týmto menom. Druhá dcérka je Michaela, majú mená, čo sa rýmujú ako riekanka 🙂 Páči sa mi, že je veľa mien aj zahraničných, ktoré sa dajú používať aj v našich podmienkach. Ale samozrejme to treba trafiť k priezvisku. Ale je aj veľa mien, ktoré sa často opakujú, takže teraz keď mamina na detskom ihrisku zavolá napr. Sofia, otočí sa 5 dievčatiek 🙂 Prajem dobrú trefu pri výbere mena 🙂
mi mame Dominiku a paci sa nam aj Karin,Olivia,Livia
keby bolo dievčatko, mali by sme MIŠKU 🙂
My máme Líviu ♥ - pre nás rodičov krááásne meno a hodí sa aj k priezvisku. Druhou alternatívou bola Lea. Ale mne sa páči aj Miroslava ( po manželovi).
neviem preco ale mne hned tak naskocilo meno Mischelle ... k tej tvojej Vanese a Nelle 🙂
ja mam doma Biancu, Rebeccu a Barbaru 😉
Mne sa strašne páči meno Šarlotka alebo Melisa...🙂

Aj my sme chceli Hanku, no máme Danielka 😉