icon

Poradíte mi pekné meno pre dievčatko?

simonka13
6. máj 2015

neviem sa rozhodnut

sara1308
6. máj 2015

Hana pri dlhom priezvisku, Michaela pri krátkom priezvisku.

svetka66
6. máj 2015

My máme Elišku =) Eli, Elinka, Ela...

tajka1986
6. máj 2015

My mame Andrejku,keby bolo druhe dievcatko co nebude,dam jej meno Michaela 🙂

a2303
6. máj 2015

Rebeka, Olivia, Lucia 🙂

hviezda5213
6. máj 2015

My mame Sonu

stascha
6. máj 2015

My uz mame Michaelu, ale ked sme este nevedeli ze budeme mat Tomaska tak sa mi paci Eliska, Paulinka, Hanka,

elmuska
6. máj 2015

My máme Veroniku a Dominiku ale voláme ju Domček 😉

katkalubkova
6. máj 2015

Kvetoslava

cessy
6. máj 2015

Alicka

petkakv
6. máj 2015

u mňa dlho top Sabína...ale začínajú sa mi páčiť aj mená Olívia, Ema, Melánia. My ešte pohlavie druhého bábatka nepoznáme, takže ešte nevyberáme, no už teraz viem, že to bude ťažké.

snnam
6. máj 2015

My mame Andrejku ja som moc nechcela ale chlapi ma prehlasovali. Mne sa paci Michaela alebo Janka - aj s k

mazliceklienka
6. máj 2015

Eliška je krasne 🙂

vladamima
6. máj 2015

My mame Mirusku!Miroslavu! 🙂 🙂. 🙂

sharlotta
6. máj 2015

Charlotte Elisabeth Diana

libela
6. máj 2015

My máme Elišku a Lenku.

kuceravasisa
6. máj 2015

My mame Melindu, ale rozhodovali sme sa aj medzi Alicou a chlapcom Damiánom a Sebastianom, ale mne sa teraz paci aj Barborka.

lulu19
6. máj 2015

MISKA

katherine82
6. máj 2015

Simona,Silvia,Zara,Zina,Lea,Romana,Lukrecia,Debora,Anelis,Melisa,Melinda,Melania,

vivuska666
6. máj 2015

Zuzka, Barborka 🙂 juuuuuj

michaela62
6. máj 2015

petkakv my mame Sabinku a krajsie meno pre mna nie je a rozhodne ich je malo,ziadne otrepane meno 🙂

denda83
6. máj 2015

Ja mam Saru a Lorianu....a velmi sa mi paci Megan.

jankakoc
6. máj 2015

Daj take ako sa ti paci.
Nesuhlasim s komentarmi ze nie to a to meno. Mne je to sumafuk kolko je napr. Nin alebo Olivii, ak sa mi to meno paci tak to dam.
Ale chapem niekto chce byt za kazdu cenu originzlny a dat neokukane meno. Len tie oblubene mena chodia v takych vlnach, cizd aj to neobvykle meno budes o rok pocut z kazdej strany.
Ale k veci, mne sa pacia otrepana Nina, Alexandra, Barbora, Olivia, Diana, Amelia, Charlotta, Karin....jaj dievcenskych mien je milion peknych. Mohla by som mat aj 10 dcer, aj tak by som vsetky neminula.

A niektora vyssie pisala ze Nina meno pre kojenca 😀 sranda mne to praveze pride take sexi meno
Mne zas taka Lili pride ako babetkovske meno

melalex
6. máj 2015

Ja mám Melániu a Alexandru.

ludkaol
6. máj 2015

Ja čakám bábätko...mam jedneho chlapčeka Martinka..a ked teraz bude dievčatko bude to Veronika .-)

bertik25
6. máj 2015

My mame Dášu 🙂 nie Dagmar ako si ludia myslia ona ma v rodnom normalne Dáša 🙂 krajsie meno by sme jej nevybrali strasne sa jej hodi 🙂 🙂

jumama
6. máj 2015

Meno dietatka ti aj tak nik neporadi, to vycitis, ked si ho povies, ci sa aj tvojmu babatku paci a hodi 🙂 Mne sa paci meno Lotka, z rozpravky Lujza a Lotka. Dnes na besiedke v skolke bola sucastou divadielka aj piesen Motylik, ktoru spieva Helena Krajciova a Lotka Krauszova, je z CD pre deti s nazvom Zvieratka z panelaka. Vypocuj si tu piesen, ak ju kdesi najdes, da sa najst aj na internete... pri nej sa ti bude o mene pre dietatko dobre rozmyslat. Lebo ta piesen je ako meno Lotka 🙂

lenkakevin
6. máj 2015

pre mňa najkrajšie Emily 🙂 ale mám dvoch chlapcov 😝

moni73
6. máj 2015

vyberala som z naďa, soňa, zoja, vlaďa... asi potrebujem makku druhu slabiku 🙂 . vybrala som naďku a kedze dalsie nebude, tak by som poprosila vnucku soničku 😉

izuskam
6. máj 2015

Izabela,Petra

monci8888
6. máj 2015

Mam miu,chcela som nieco co neni extra exoticke a da sa s tym zit v zahranici a teraz bude alice...ocko je anglan,takze pre neho alice,pre mna alica... 😉 urcite zalezi od priezviska,ale take vyslovene otrepane alebo exoticke mena...fu...ale kazdy sme iny...ak sa tebe paci meno,tak to je dolezite 😉 pre mna osobne v jednoduchosti je krasa 🙂