Potešili by vás jedlé darčeky na Vianoce?
Potešili by vás jedlé darčeky na Vianoce? Niečo na štýl domáci med, džemy, domáce makrónky, kvalitná čokoláda Lyra na prípravu horúcej čokolády atď....
Ano. Viac ako debilny sveter alebo zbytocna kabelka.
Pri tejto téme sa dá krásne aplikovať staré známe: Sto ľudí, sto chutí.
🙂
A vidieť to aj na odpovediach..
Ano mna urcite
Mňa veľmi. A ak by to bolo dokonca doma robené, tak to mi príde veľmi osobné a veľmi by ma to potešilo. Ale komentáre svedčia o tom, že koľko ľudí, toľko chutí. Asi to nie je pre každého.
@oceanahory si prečítaj čo som napísala... orechy mám, zaváraniny tiež...
Rada dostávam a aj rada dávam jedlé dary…
Mne zas lezú na nervy hmotne dary, lebo áno som hrozne prieberčivá a minimalista. Veci mám malo a kvalitne, fakt netúžim dostať ďalšie ponožky, tričko ani nový uterák či lacnú panvicu. Kozmetiku používam iba svoju obľúbenú značku.
Vymieňanie obaliek medzi dospelými členmi rodiny vylozene neznášam
Celkovo niesom stotožnená s vianočnými darčekmi v tej podobe ako sa to robí dnes, ja by som to najradšej zrušila, dala darčeky len deťom a dospelým len nejakú maličkosť.
@deti95060810 ...len peniaze nie 😅
@oceanahory sú aj jedlé peniaze 💸
Tak keby mi dal môj muž med a orechy, asi by som úplne nebola že "jeeeej to je najlepší darček pod slnkom" ale keby mi dala taký darček sestra alebo švagriná veľmi sa poteším.. takže za mňa - áno je to super darček.. ja sama rada dávam také darčeky, ale širšej rodine, skôr ako pozornosť že sme sa stretli a nie že ježiško.. sme už dospelí, každý zarába a kupuje si čo potrebuje a nekupujeme si darčeky so súrodencami, ale zase také maličkosti ako med, sirup alebo pečený čaj je podľa mňa úplne super darček pre širšiu rodinu..
Vieš čo, ja som zrušila kupovanie darčekov pre širokú rodinu a mám pokoj. Proste len mužovi, deťom a babkam. Súrodencom nekupujeme nič, keď sa stretneme, posedime, pokecáme, zjeme niečo, vybavené.
To záleží od obdarovaného ak chces toto zistiť. Kazdy rad niečo iné. Opytaj sa priamo. Muz nas teraz zapísal v skolke do "darovania" rôznych veci v jednej krabici. Vzdy to dostane jedno dieta domov. On nadšený, ja vôbec... Pretoze on to práve riesit nebude. Ja osobne nemám chuť plniť nejaku krabicu pochutinami niekomu podľa náhodného výberu. Jeden je vegan, druhy ma alergie, treti neje čokoládu.
Takže moje nadšenie je na bode mrazu. Pikial by som kupovala niekomu koho poznám, tak to rada. Lebo viem co ma rad. Ale na skupinu je to blbé.
domáca klobása, hurky, slanina … ja som dostala klobásy na 50-ku a bol to ten nejlepší darček pre mňa
Áno asi najviac zo všetkých, vynechať prosim alkohol 🙂
ale ja som sa zamilovala do ružového lekváru ( z ružových lupienkov) - moja mama ani svokra už také nadšené neboli 😂
Mňa nie. To nie sú vianočné darčeky
No ak by dotyčná osoba nevedela čo konkrétne by sa mi páčilo tak určite áno príde mi to praktické a nemusíme to následne roky skladovať... Ale inak ja som v tomto taká zvláštna lebo mňa ako darček vždy veľmi poteší kvalitné tuhé mydlo.. najlepšie také tie hranaté alebo tie tradičnejšie ☺️ ..
@jana_eyre_2 súhlasím od širšej rodiny je to fajn darček ☺️ čo sa manžela týka my sme v tomto praktickí obaja sme si vybrali darčeky a zaplatili si ich navzájom
Domáce makrónky by som brala hneď. 😅😅😅
Väčšinu ľudí určite áno, ale mňa osobne by nie 😃 na orechy mam alergiu, čokoládu zjem len mliečnu, údeniny nejem, alkohol nepijem ani kávu 😃
Potraviny áno ale trvácne. Makrónky by ma veru nepotešili. Na človeka sa sypú koláče a jedlo aj keď skriňu otvorí a ešte pod stromčekom ďalšie... Dobrý, domáci med vnímam ako dobrý darček, ten aj dlho vydrží... Ale inak neviem. A samozrejme záleží, že komu, pre kolegyňu pokojne kúpim nejaký kvalitný čajík... Ale pre manžela by som jedlo nekupovala...
Už niekoľko rokov robíme maminke veľký kôš a má tam aj potraviny,ktoré viem,že má rada,ale sama od seba si ich nekúpi.Takze,keby som dostala jedlý darček,nemám s tým problém,hlavne,že je z lasky.
Ja by som chcela velmi taky darcek napr nejake domace keksiky alebo kožu ,sirup ,mydlo, sviecku vyrobenu ,caj ,chlieb nikdy sa mi to este nesplnilo a asi ani nesplni
Mna potesili
Mám radsej darceky, ktore mi ostanu, alebo zážitkové. To spraví radost hned 2x. Prvý raz, ked dostaneš a druhý raz, ked sa tam chystas. Ale neohundrem ziaden darcek a jedle vždy zjem a vacsinou chutia.
Mňa áno a veľmi. Dostala som od muža kvalitnu sójovú omáčku minulý rok, okrem ineho samozrejme. Aj med. A dávnejšie som robila bratom balíčky na Silvestra, dávala som pod stromček. Brat inokedy daroval domácu zazvorovicu. U nás sú to super darčeky.
Švagriná pečie personalizovane medovníčky zdobené.

@tanyan Tiez som tento rok siahla po tychto balickoch pre rodinu, domaca klobasa, kvalitny med, lekvar, ci pastety 👍.