Sú tieto šaty s nádychom bielej vhodné, keď som ako hosť na svadbe?
Nie sú úplne biele ale je tam ta biela predsa...je to nevhodne? Úprimne prosím

Ak riesis farbu...nie su biele, skor zeleno zlte....podla mna
@dskjhfdlkdjhl ano, v limetkovo zelenej 🙂 OTRAS! :D prepac ale radsej v teplakoch.... ja proste neznasam tuctovky klasiky a nudy.... mame iny styl diametralne. toto som mohla predvidat, ze modrokonikovky budu mat takyto styl. bola chyba si pytat radu tu, koniec debaty :D čaute nebavi na to uz
Podla mna si sa chcela len ukazat, zdvihnut trosku ego, a pohadat sa na zabitie nudy. 🙂
Tie saty su lacný zdrap, budes plakat ked si ich objednas a pridu ti domov. Kludne si kup saty aj priesvitne, ale svadba je spolocenska udalost, kde mas prist oblecena na urovni....a nie v umelinovom hnuse...ved to je strasne, nemat 100 eur na saty z kvalitneho materialu a normalneho strihu
@satanca ved chod ako chces, chcela si uprimny nazor, dostala si ho. A kludne chod aj v teplakoch, ved aj v tych musis vyzerat ovela lepsie ako vacsina zien, tak aky problem. Tie saty nie su tuctove, to si skor Ty😉
Šaty sú veľmi pekné, ak sa jedná o svadbičku v lete...ten výstrih by som ako nevesta ja osobne neriešila určite.Mala som na svojej svadbe ženy s veľkým poprsím /rôzne výstrihy/ a nejak to vôbec nikto neriešil dokonca ani staršia generácia 60+...Myslím, že vulgárne by som ich nenazvala...ja idem na svadbu tiež , ale budem mať šaty s večkovým výstrihom hlbokým ako ty akurát ,že stredom pôjde priesvitná latka, čiže bude menej odhalený môj dekolt...Nevesta bude moja budúca švagrina 🙂
a ešte jedna vec k tomu- nerozčuľuj sa nad názormi druhých ,pretože si sa sama pýtala...Každá sa vyjadrila...Hádam si nečakala , že sa všetkým budú páčiť? 100 ľudí , 100 chutí ....
A mozno patrim k prekojenym ceckom, a ako 22 rocna som uz mala ine zaluby ako behat s poloholymi prsiami, ale aspom mam rozum na spravnom mieste a viem co je slusnost..
Šaty sú pekné na obrázku, no ktovie aké v skutočnosti. Výstrih je prehnaný a podľa mňa nevhodný na svatbu. Ale kľudne si ich daj, ak sa budeš cítiť dobre - aj napriek tomu, že sa budú za tebou obzerať, za chrbtom ohovárať - lebo určite tam takí budú...
@satanca naozaj zdravo sebavedomá a inteligentna zenska neputa pozornost takým výstrihom. Taká upúta pozornost aj v marhulkovych puzdrovkach. Na to ale treba najskôr dozrieť v hlave, čo niektorým ľuďom nemusí byť dopriate ani za celý život. Tieto saty hovoria o niecom inom. Ale keď si taká veľmi sebavedomá, proste si ich obleč, je to len tvoj problém, v čom pojdes. Sebavedomá žena sa predsa nepotrebuje pýtať na názor iných ľudí 😉
Bola som na svadbe, kam prisla slečna doslova bez podprsenky, cervene saty...ked sa tancovalo a ona skakala, jej trojky mozno stvorky lietali sem a tam...chlapi kukali, zeny zazerali, tak som sa bavila s mojim muzom, aky ma na to nazor...povedal ze pohlad je to fajn 🙂 ale v podstate je to zufale a keby ma taku zenu, hanbil by sa za nu. Treba k tomu nieco dodat? Zena je naozaj zenou vtedy, ked si vazi samu seba aj v teplakoch, vie sa spravat primerane prilezitosti a nepotrebuje si dokazovat svoju hodnotu len odhalenym telom. Pretoze prsia a chrumkavy zadok nerobia zenu zenou, ale neha, jemnost, tajomnost a urcita davka gracie ano
Do pása sú úplne nevhodné,od pása sú ako plážové.Toto na svadbu určite nie.
Saty pekne, len na svadbu by som si ich nedala pre ten vystrih, asi by mali vsetci oči na tebe a nie na neveste.
@satanca pýtala si sa na názor a píše ti viacej báb to isté takže na to asi niečo bude nemyslíš? nevesta ti to isto na rovinu nepovie že načo na jej svadbu dávaš hentaky výstrih ale 90% svadobcanov si pomyslí že chceš putat pozornosť :D kamoška mala na svadbe teraz jednu nevhodnú ceckatu ak to tak môžem nazvať bez urážky prsatych báb, a to sa všetci zabávali na nej keď tam herečka nadskakovala :D pozor aby si nebola ozrutna svadbova typycka herečka :D ale zase na každej svadbe musí byť aspoň jedna :D tak smelo do toho, ale asi nevestu moc nemusíš co?
autorka, nehnevaj sa, ale vyjadruješ sa veľmi prehnane. asi si chcela týmto príspevkom len provokovať a vyvolať zbytočné hádky a osočovanie. obleč si čo chceš, lebo zjavne v tom máš jasno. mimo iného, už keď tieto šaty, zopla by som ich tak navoľno zdola možno nejakými troma sponkami alebo retiazkami, aby to nebolo také holé a neťahalo by to všetkým oči, či vyskočia alebo nie 😅
každopádne, pútať pozornosť sa dá i vkusne a rafinovane i keď práve svadba nie je práve udalosť, kde je to veľmi vítané
Absolutne nevhodne
A mozno ju niektora aj stretneme na svadbe nasich spolocnych znamych a budeme moct zhodnotit jej krasu a vkus 😁
@satanca pozri ja som bola na mnozstve svadieb a s vacsimi ci mensimi prsiami sa da co sa tyka siat pracovat, no mat akekolkvek prsia vyvalene je nechutne...bola som na jednej svadbe..kamoska nevesty, kde to hostka neodhadla a predbehli ju prsia, sama nevesta sa citila neprijemne...cize si myslim, ze treba ist slusne obleceny...
Už dávno som sa tak nepobavila ako tu 🤣 Fotka autorky 100% kompatibilná s písomným prejavom.
Takéto šaty si môžu dovoliť iba ženy bez pŕs, už tie na fotke sú priveľké do takého výstrihu. Ale sú postavy, na ktorých by boli pekné.
@satanca Nechapem... Však si obleč co chceš , len sa potom nečuduj co si o tebe sepkaju.
Ak ti ide o to aby ti muži pozerali do výstrihu, tak môžeš ísť aj úplne bez vrchnej časti šiat. 😁
Ženy by sa mali aspoň trochu naučiť slušne obliekať. Na mužov to dosť pôsobí, a okrem toho dané "dámy" koniec koncov pôsobia lacno. Ale ako sa hovorí, kto chce kam, pomôžme mu tam.
Mne sa páčia. Na dobrej (vhodnej) postave musia vyzerať skvelo. Na letnú svadbu OK. Hlavne aby si sa v nich cítila dobre a pohodlne
Kúpila si si?
Možno by pomohla fotka na tvojej postave aby si mala ďalších 7 strán urážlivých komentov od purtánskych, tučných alebo plochých závistlivých MKčkárok

@satanca keby som bola vysoka a Ty podla tej fotky vyzeras vyssia, tak by som volila nieco taketo:
https://www.jjshouse.cz/Princesovy-Kruhovy-Vyst...
farba sa da vybrat.