icon

Tipy na trendy darčeky pre novorodencov

romana_h2000
Včera o 19:54

Ahojte, kamoške sa narodilo bábätko a tak by som sa Vás chcela opýtať, aký darček je vhodný doniesť. Nemám absolútne žiadne skúsenosti s niečím takýmto a nakoľko dieťa nemám absolútne netuším čo je ,,trendy” a čo teraz letí . 🙂 uvítala by som keď tak konkrétne značky/produkty ale aj akékoľvek tipy ,prípadne čo určite nekupovať 🙂 veľká vďaka vopred.

Strana
z2
zobaka
Včera o 22:37

ja si pamatam, ze mi doniesli svetriky a oblecenie, babatka rychlo rastu, potesilo

anonym_04476d
Dnes o 11:46

Poukážka do DM ma veľmi potešila, ostatné veci, čo doniesli známi sme nevyužili. Plienky doniesli inú značku, obrúsky parfumované - to som posunula, fotoalbum sme ešte nevyplnili ani jednou fotkou a to má syn 2 roky preč. Oblečenie sme dostali Lindex, H&M, akože ok, ale zbytočné, nakoľko sme toho mali veľa a prvého pol roka sme skákali veľkosti extrémne rýchlo, čiže nevyužité. To už skôr poukážka do týchto obchodov, nech si kúpi, čo a kedy chce. Fotenie za mna blbosť, nikdy by som tam nešla a už vôbec nie s novorodencom. Mňa by nepotešilo ani jedlo. Ale blízki kamaráti doniesli synovi krásne autá, s ktorými sa stále hrá, to bol výborný darček preňho. A dostali sme taký rámik, na ktorý dme si oslávili všetci traja ruky, máme to ako pamiatku v izbe. Little dutch hračky u nás absolútne nevyužité, tiež zbytočná kúpa. Čiže za mňa poukážka a pre kamošku kvety, to mňa potešilo najviac.

Strana
z2