V ktorom veku môžem mať svadbu?
Môžem sa opýtať od koľko rokov môžem mať svadbu? Niekde som čítala že až od 20 ale tak neviem či to není blbosť
No veru je to blbosť, prečo od 20 🤔
Od 18, pred 18r iba so suhlasom sudu
Pokial sa toto potrebujes pytat, tak este nato vek nemas.
Svadbu maj vtedy, ked si najdes vhodneho partnera, doporucujem mat pred svadbou oci, usi otvorene😉a kym takeho najdes, tak aj 18 budes mat.
@amelia000 toto ma napadlo ako prvé.
@amelia000 mam 19 a som v 10 tt s priateľom sme spolu 3 roky tak neviem či nebude lepšie sa zobrať aby sme mali všetci rovnaké priezviska 😊
No pri tejto otazke ja silno pochybujem, ze mas 19.
Vydávať sa treba z iného dôvodu ako kvôli tomu aby ste mali rovnaké priezvisko
My sme sa s exom brali v jeho 16tke. Ja už som dospela bola a museli sme na súd pre povolenie
Keď si plnoletá-máš 18.. môžeš sa vydávať. Prajem veľa šťastia...❤
Hmmm, ta brať sa len preto, aby ste mali rovnaké priezviská....
V 18 si plnoleta, mozes pit, fajcit, volit, kandidovat vo volbach, zamesrnat sa na tpp, samostatne soferovat robit rozne pravne ukony a predstav si-mozes sa aj vydat tak ako vsetci dospeli ľudia
Ja som v den svadby mala 18 r. -narodila som sa 15,05 a svadba bola 15,30
Môžeš mať v podstate kedykoľvek, je to na tebe, ale netreba sa do toho nejako bezhlavo vrhať 🙂
Vzhladom na tu otazku si mala s tehotenstvom este par rokov pockat. Do dvoch rokov sem napises aka si nestastne vydata.
Je to riadna blbost
Od 18r oficialne, pred 18r len s povolenim sudu
No ja som sa vydala až keď mal syn 3 roky pretože som sa nechcela vydávať koli tomu ze som v tom a bolo to najlepšie rozhodnutie priezvisko som mu dala po mužovi treba zájsť matriku pred pôrodom alebo babu nechaj svoje meno to máš najistejsie ale už len koli otázke si myslím ze radšej sa teraz nevydávaj...
Brať sa len kvôli tomu aby ste mali rovnaké priezviska je podľa mňa blbosť , ja som mala svadbu 4 roky po tom ako sa nám narodil prvý syn a na svadbe sme mali už aj druhého 2 ročného syna 😁 ja by som ešte počkala ak ti ide len o to priezvisko , mňa napríklad aj tak všade volali mužovim priezviskom keď sa syn narodil keďže mal jeho priezvisko
@trendyy uff, to bolo tesne 🙂
@moonlight1210 a dnes je to 13 rokov ani neviem ako to ubehlo 😍
Zobrať sa

No je to blbost.