Váš názor na meno Nathanael
Ahojte, čo poviete na meno Nathanael? 🙂
Chceli by sme dať dve mená, aké by ste k nemu navrhli? 🙂 Už máme Ivana Svätopluka 🙂
@emily0412 natanael nie je z telenovely ale ale z biblie. ak bude dieta silna osobnost tak ziadne posmesky pre meno sa konat nebudu. hlavne v dnesnej dobe ked je cudzich mien kopec. a dietatu sa daju veci normalne vysvetlit aby si z blbych posmeskov nic nerobilo. lenze podla mna posmievaju sa prave deti takych matiek ako aj tu vidime...dospele zeny a komentare akoby mali 5 rokov este horsie!
@papricka33 strasne sa smejem. Predpokladam, ze zakladatelka tento vtipek nepochopi ;)
@kikataldikova mas 4 nesacne dieta a uz vies ze cakas chlapca? To si hned v porodnici otehotnela ci ako?
@kikataldikova je to na tebe. Mne sa to vôbec nehodí k vášmu priezvisku, uz ked ste prvé mena vybrali Slovanské tak by som aj pri druhom išla do toho.
Nathanael je zložité a príde mi ako meno do WOW (fantasy rpg hra).
@laurika1517 a na slovensku obdobu Matiaš a Tobiáš si nepomyslela?? Tie su velmi pekne. Mamicky si myslia, ze ked daju vela pismeniek ako napr. -uz nestaci Mathias, ale uz musi byt Matthias a pod. A meno Peter je pekne, kym si mamicka neskomoli na Pether a pod. Tu nehovorime o slov. menach ale o zahranicnych skomoleninach.
@kikataldikova jedine k zahraničnému priezvisku
@mirkava tak to by som zas synovi neurobila, že by som mu dala meno Jano 😉
janussss uplne krasne meno.... ja ked budem mat syna tak sa urcite bude volat tak.... 😀 teraz pri dcérke sme mysleli ze to bude chlapec a mali sme meno nathanael 🙂 ale nakoniec s toho bola ester 😀 a v preklade nathanael znamená bozi dar alebo dar od boha
obsadenemeno @janussss v preklade kazde meno nieco znamena.... no ale pokrikovat nanho "bozi dar, pod uz domov, veceraaaa" nebudes snad???? 😀
toť moja konverzácia.........
@nikelca
@janussss prepač to bol preklik 🙂 narážala somo na tie "dospelé ženy" čo sa už teraz idú posmievať za slovenské verzie mena. myslim ze ked budú v triede 4 mathiasovia nikto sa im posmievat nebude 🙂
Ved ty si písala ze sa ti natanael páči naozaj som to na teba nemyslela <3
Minule tu bola diskusia ze zena mala dceru Sofiu a Miu a manzel chcel k tomu Elenu a sa jej to nehodilo a nejaka dospela zenaa jej napislala že aspon nevybral meno ako pre šlapku- to naozaj sú tu ženy ktoré označia trojročnú Miu ze ma meno ako slapka? potom s tu idu ohradzovat ze sa im budu vysmievat ale tak kladiem si otazku "Od koho to asi maju?"este raz prepac ze som ta omylom oznacila.
@laurika1517 ja som si aj myslela ale strach mi nedovolil to tu s istotou napisat 😄
@stanulienkat nie tobiaš sa mi nepaci navyse je pomenovany po niekohom kto sa vola tobias a nie tobiáš. tobias je grecka podoba a ked je to meno povodne z ineho jazyka tak poslovenčenie na tobiaš sa mi prave nepaci.
@laurika1517 bezne? Nemyslim si, ze je bezne veru.....
@gita17 vieš, ja už niekedy nemám slov... Ja už by som to niekedy označila za určitú formu psychického tyrania detí 🙄 Ono, ja nie som tiež nejako nadšená z manželovho priezviska. Upokojuje ma predstava, že dcérka sa vydá a hádam nie za nejakého Truhlíka, či Čuraja...Ale synovia chudáci nosia tie priezviská doživotne. Aj preto som tomu nášmu dala slovenské, jednoduché a jedno meno. Aj keď sa mi páči Goran, Christian, a dokonca aj Nathan je nádherné meno... Ale niekedy si treba radšej kúpiť psa a dať mu meno Juan Fernandéz de la Mancha, vybúriť sa na ňom. Aj tak bude počúvať len na Puňto a všetci sú šťastní a spokojní 😀
@nikelca je rozdiel vo vyslovnosti, Bozidar a boziii dar..... 😝
@obsadenemeno ked to kricis cez zahradu ani nie :D
Mne sa meno Nathanael veľmi páči. Syn má spolužiaka s týmto menom, voláme ho Natan, Natanko, Nati Vôbec mi nepríde divné.
Mne sa tiež zdá meno Nathanael pekné.... ale určite nie v spojitosti s bratom Ivanom Svätoplukom Balíkom (inak, ako tu už odznelo - ten má teraz 4 mesiace, to ešte len do budúcnosti plánujú či už čakajú? 😲 ) a k priezvisku sa tiež vôbec nehodí.
Ale už prvého synčeka ste pomenovali veľmi .... ehm.... nazvem to jemne - podivne, takže rovnaký trend zrejme budeš raziť aj pri druhom dieťati....
@nikelca sak to, nedala by mu meno Bozidar..... nezneje to tak pekne.... 😖
@stanulienkat bože,tolke stastie na ihrisku a v jeden den 😀 😀 😀
@alchemilkazltozelena tiez ma napadlo, ze ako skoro vedia pohlavie.
Poznam jedneho Natana, je dospely a cierny. Ale inak slovacisko.
nerobte mu to
@kikataldikova Náhodou, mne sa to meno veľmi páči. Záleží len od rodičov. Poznám
jedného chlapčeka s takým menom, je šikovný a v kolektíve veľmi obľúbený. 🙂
@kocko a ty o com tocis?pretože ty poznas nejakeho chlapčeka s takým menom a je oblubený,toto dite este nenarodene take stastie nemusi mat.
Dufam,že matka uz ma v tom jasno.Sme sa aj pobavili a aj uprimne napisali.Ale uznaj že k Balikovi,taketo meno nemože ist.Može-ale rodicia si to od decka vyžeru plným priehrštím
Jedna znama mala syna Samuel a chcela, aby sa mladsi volal podobne. Tak dala Ismael. A dnes sa cuduje, ze vsetci divne pozeraju 😀
Tiez som poznala Shirley a Briana Liptakovcov. Ich mena vyvolavaju celozivotne veselost, proste si clovek povie, ze ten ich otec musel byt riadny hulic (lebo vraj si to on presadil)... 😀
A ked pocujem na ihrisku Kevin, Chantal, Tiffany, vzdy mi ich je luto a som presvedcena, ze priezvisko je Baca, Horvath, Ziga.

@janussss nasho natanaela volame natko alebo učitelky ho volaju natanko. Zdrobnenina ktorá mu dáva pocit domova sass vám možno smiešna vidí ale dieťa je šťastné a milované. deti sa mu za to nevysmievaju zjavne s tým mate problém práve vy Matky čo je hanba...