Zásnubný prsteň si kupuje nevesta
Asi ma za moju otazku ukamenujete mojho buduceho muza ale bol mi v zlatnitve vybrat prsten. Ani jeden sa mi nepacil tak mi dal peniaze ze nech si idem vybrat sama. Nebudu na mna v zlatnictve kukat divne,ze nevesta a kupujem si sama zasnubny prsten? On totiz nema cas behat po zlatnictvach.
Mne už len kvôli budúcemu mužovi by bolo trápne povedať, že sa mi nepáči žiadny prsteň, čo mi donesie pod nos! Pre mňa bol dôležitý ten akt ako si kľakol a požiadal ma o ruku aj keby prišiel s maticou, prsteň pre mňa vôbec nebol dôležitý! Kúpil mi väčší, ale postupom času som aj co to pribrala 😂 a aj tak ho nosím na najhrubsom prste, ale nevadí! Netrúfla by som si povedať, že ho nechcem, keď som videla, že bol vystresovaný aj so samotnej mojej reakcie, že čo mu odpoviem 😂😂 neviem, asi nie som z tých, ktoré si na tom potrpia! Ja som bola rada aj za obyčajnú bižutériu, keď mi za pár € kúpil, vedela som, že na mňa myslel a to bolo pre mňa dôležitejšie
ženy skratka prsteň mal mať diamanty a kedže neponukol jej diamantovy prsteň tak žiaden nebude dobrý z 20 ani jeden nieje pekný tak jasné ked diamant nemal
Chodte vybrat spolu,samej ti ti bude trapne a tento pribeh ani radseh nikde nespominaj
@dilino nepotrebujem diamanty nie som zlatokopka jednoducho ani jeden sa mi nepacil ani dizajnovo ani celkovo.
@dilino mna manzel poziadal sponntane na mojom najoblubenejsom mieste v taliansku,v Sirmione.prsten nemal a na druhy den sme behali po klenotnictvach v okoli a kupili.ale moj muž ma vkus dobry,len mi chcel kupit cierny diamant
z 20 kusov to nejake divne z dvoch ešte pochopim ale nie z 20 ako pišeš nemusiš byť zlatokopka nenazvala by som to tak len si očkavala niečo drahé a asi zrejme na to nemal tak z 20 by sa mi žiaden nepáčil aspoň by som sa tešila že on má radosť .
@lenuliatko84 wau ta to romantika jak vyšitá
mne zasnubak kupila mama a jej priatel .. chceli mi kupit sadu nausnice aprsten a prekvapit ma .. no prekvapenie bolo ked som to videla.. zasnubak jak vysity 😀 predavacka ich presvedcila ze je to normalny prsten ale ked som sla na ich stranku aj tambol pod kolonkou zasnubak .. este im ukazovala ze aj ona si taky kupila ... no nakoniec som sa zasmiala ze ja mam aspon od mamy ona si muslea kupit sama ..vo finale ale ani jedna nemame chlapa .. predavackam je jedno kto ho plati ci kupuje hlavne ze maju trzbu
@dilino ja som nechcela drahy prsten ja som mu povedala,ze viac ako 100 euro nech za prsten nedava. Ja neviem co mu ta predavacka radila ale mne sa nepacil ani jeden. Ja na peniaze nie som pre mna je to formalita ale jednoducho ked tie prstene su vsetky rovnake
Predomnou si klakol moj muz pred ceou mojou rodinou na rodinnej oslave. Dosiel spinavy z prace od farby a nejakej malty, stihol kupit kyticu mne aj mojej mame a stihol ist aj do zlatnictva po prsten.. Poviem vam zeny, ze na ten prsten som vobec nekukala. 😂Kukala som na neho ako krasne ziadal moju mamu o moju ruku a potom nasledne mna. Bol to nadherny zazitok prsten bol len čerešnička na torte.
@danielinaa nemali sme rovnakého bývalého? môj to isté :D pýtal aj blok k tomu prstenu
No koment ,.ked sa ti nepacilo 20 prstenov tak si ho chod vybrat sama ked sa ti nelubilo co ti vybral buduci manzel.Taka otazka.Ani sa tvojmu muzovi nedivim.Skor ho lutujem
Ani jeden sa ti nepáčil? Asi som zo starej školy, ale hádam to nie je až tak o prsteni ako takom, ale skôr o tom, čo má symbolizovať, znamenať.
Moj prsten nevyzera ako klasicky zasnubny....asi by som si ho ani nikdy sama nekupila,no nosim ho....a paci sa mi preto,ze ho manzel vybral sam....a nosil pri sebe par tyzdnov,kym sa odhodlal😊
@terezka1947 presne tak manžel sa snazi niečo vybrat ,urcite je muž z toho aj v strese a o to to je osobnejsie ,krajsie ,citové ked to je presne prsteň podla jeho pocitu.Samozrejme ,ze kazdy chlap svoju budúcu polovičku pozná a snaží sa trafiť do vkusu,vie čo sa polovičke páči,aj ked to nemusí byť na 100% ale o to to je magickejšie
Keď sa ti nepáčil ani jeden a ako sama píšeš bolo ich už mnoho jednoducho si choď kúpiť sama 🙂
My sme kupovali spolu a muž sám povedal , že ako dobre že som šla s ním lebo on by inak vybral úplne iný štýl.
No a k tomu z wishu ak to nieje striebro chirurgická oceľ alebo niečo tomu podobne nebude mať životnosť a zásnubny prsteň by mal byt na celý život aspoň ja to tak mám . Bižu toľko nevydrží .
Ja neviem, mňa môj muž požiadal o ruku tak krásne, že na to nikdy nezabudnem a hlavne, bola som úplne v šoku, keď ten prsteň na mňa vytasil. Bola som úplne prekvapená a šťastná a neviem si predstaviť, že by som riešila, že sa mi ten prsteň nepáči. Potom som sa ho pýtala, že ako trafil veľkosť a všetko, tak mi hovoril, že vyberal s mamkou svojou a že skúšala ona. Asi mesiac dopredu mi ukazovala nejaké prstene a dávala mi skúšať a potom ona skúšala podľa toho, ktorý mi bol dobrý. Normálne to na mna našili 🙂.
https://www.ligot.sk/13694-gio-caratti-striebor... paci tu je taky isty ako mas z Wish, len je strieborny a je so swarovski 😉 k tomu, ze si chudaka chlapa poslala 20x na vymenu sa radsej nevyjadrujem 😂
@dilino no pre nas to bola romantika
Každý má iný názor nato ak si bola náročná nečudo ze ti to povedal... Na druhej strane keď si ho kúpiš sama myslím si že to nemá svoje čaro.... Teraz je to také ze wow vyberiem si taky aký sa mi páči ale po pár rokoch si spomenieš nato ako si si ho sama vybrala..... Ja som dostala úplne iný zásnuby prsteň podľa toho ako som mala predstavu a vieš čo je krajší ako som chcela no spomienka je nezabudnuteľná aké to bolo prekvapenie a neľutujem ze mi ho vybral sám podľa svojho vkusu pretože ho kupoval z lásky a to je dôležité v dnešnej dobe keď ta chlap hlavne požiada o ruku bez toho aby padlo co i len jediné slovo o tom ze to chceš ☺️☺️☺️☺️☺️☺️
@len_nig a to som som myslela ze az taky exemplar ako som mala ja je na zemi len jeden. :D
@yoxinka a vobec ti to nedocvaklo ked ti buduca svokra tie prstene ukazovala 🙂 ?
Aj mne dal muž peniaze a šli sme kúpiť spolu prsteň.... normálne aspoň sa mi páči 😉
v obchode to nebude vôbec nikoho zaujímať...
Mňa manžel zobral do zlatníctva aby som si snubný prsteň vybrala. Aj som si, bolo to v zahraničí. On mal hotovosť, tu mu nevzali, jeho kartu neakceptovali. 🙈 Tak som ho zaplatila svojou kartou a on mi dal €. Toť náš zážitok. Ísť si ho ale kúpiť sama by som nešla!
To fakt sa jej nepáčilo "20" prsteňov? Alebo obrazne?
@danielinaa
Nie, lebo to nebolo, že ona mi ukazovala prstene. Ona si vyberala šperky na nejakú oslavu, skúšala si k šatám, a my sme vtedy prišli, čo vôbec nebolo plánované. Tak som pozerala, aké tam má veci a tak som si skúsila asi dva prstene. To nebolo, že poď moja, ideme prstene skúšať, vôbec.

@cervenaruza123 neriešim svoje súkromie kade tade, tak mi je to fuk