icon

Zásnubný prsteň si kupuje nevesta

26. máj 2020

Asi ma za moju otazku ukamenujete mojho buduceho muza ale bol mi v zlatnitve vybrat prsten. Ani jeden sa mi nepacil tak mi dal peniaze ze nech si idem vybrat sama. Nebudu na mna v zlatnictve kukat divne,ze nevesta a kupujem si sama zasnubny prsten? On totiz nema cas behat po zlatnictvach.

gejbrel
26. máj 2020

:D Jezisiii ja som umrela pri niektorých odpovediach 😀 :D :D My sme sa dohodli na sobasi a neriesili sme ziadne zasnubne. :D a z wishu objednane. No mna vyzuje :D

metuzalem
26. máj 2020

My sme vyberali spolu, lebo sa priatel bal ze sa mi nebude pacit. Nie som v tomto smere narocna, ale niektore prstene boli fakt na moj vkus škaredé... tak dom rada ze mam taky, ktory sa mi aj páči.

jana_eyre_2
26. máj 2020

Vidíš, koľko ľudí, toľko chutí.. nikto na teba divné pozerať nebude a keby aj, nech sa strčia..

Ja som si svoj vybrala cez internet, on ho objednal, požiadal ma o ruku maximálne neromanticky a keďže nie som vôbec romantický človek je mi jedno že má neprekvapil ani nenosil ruže a amorov čo má postrelia do srdca 😂🤐

Sme spolu 15rokov, myslím že si celkom rozumieme a máme sa aj radi - to ako som si vyberala prsteň je mi úplne sumafuk a trápne som sa necitila ani na sekundu.. (ja by som sa zas cítila trápne keby si kľakol a musel by v sebe dolovať romantické spojenia čo pre neho ani premna nie sú prirodzene) rob tak, ako vám je najlepšie..

dilino
26. máj 2020

@lenuliatko84 wau že v Taliansku úžas

miadi
26. máj 2020

Riešiš dost nepodstatnu vec v obchode na teba nebudu pozerat čudne. A Keby aj to je najmenej. Ze ti skor nie je čudne ze mu ani po 20x nejde trafit tvoj štyl a snubak z wish ..na jednej strane on mà vela trpezlivosti nosit ti prsten mimo tvoj vkus možno sa az tak nepoznate? Alebo sa k sebe super hodite. Ze on donesie20x zly snubak a ty ho snim 20x pošleš preč.. fakt ked nie je schopny dat ti taky aky chces tak radsej si ho chod vybrat sama. + ked ty nevies prijat nič čo ti vybral on ., sa mu vobec nečudujem že uz tam stebou ist nechce. Mohli ste ist spolu do zlatnictva uz ked doniesol 2x prsten 🤣uz je to zabite. By som kašlala aj na snubak. Obrucky su doležitejšie.

majka_skvela
26. máj 2020

Ak to tebe nevadí, tak môžeš mať ťažko v paži, čo si kto myslí. Mne osobne by bolo milšie, ak by sme prsteň šli vyberať spolu, ak teda nevie vybrať sám. Ale vravím, ak ste s tým vy dvaja ok, tak každú normálnu predavačku len poteší, že u nich v obchode minieš peniaze. 😉

ajka0207
26. máj 2020

Podla mna je to totalne odveci, naco ti taky prsten bude? Ved zasnuby su prave o tom, ze ti ON da prsten, ktory ON vybral.

aviska
26. máj 2020

@sisa_s mne vy zas prislo divne ked si ho mam vybrat sama, vsak to ma vybrat muz a neriešiť ze ci sa paci alebo nie, ak muža miluje tak sa jej bude pacit. Mne sa velmi paci aky moj muz vybral.

vilma7
26. máj 2020

Ja som prsteň ani nechcela, lebo šak budú obrúčky, ja som si vybrala náušnice.
A v zlatníctve nebudeš mať na čele napísané že si nevesta a že je to zásnubný... veď koľko x žena požiada muža o ruku... nič si z toho nerob, alebo ho choďte vybrať spolu.

rybka80
26. máj 2020

Mne by bolo maximálne trápne povedať, že sa mi prsteň nepáči, a kázať mu aby mi kúpil iný. Akoby si sa ty cítila, keby mu máš vybrat prsten z lásky a on by 20 prsteňov ofrflal... A ísť si kúpiť snubák sama, to akoby si žiaden ani nemala.

tncka
26. máj 2020

No a sak idem a kupim aky sa mne paci. Neni problem. Ja si chlapa poznam a presne preto by som to navrhla sama ze mi da peniaze a idem. A vobec zije sa lepsie ked slovo trapne nepoznas,mozem okaslat co si myslia ini,pre mna trapna situacia neexistuje 😀 Cestou mozno kupim aj co nechcem,take akcie mam rada 🙂

bmuller
26. máj 2020

ja si myslim, ze v zlatnictve riesia trzby, pohnutky kupujucich maju /pri vsetkej ucte/ vies kde... 😉

4stanka4
26. máj 2020

@ivanak49 ja som si môj prsteň vybrala sama ale manžel povedal že jemu sa nepáči že taký nie...potom tam išiel na druhý deň a kúpil mi ho 😍 my sme sa dohodli že vyberieme spolu ešte pani v zlatníctve sa pýtala že či budúca snúbenica má prsty podobné mojim...jasné že áno keď som to ja 😂

marca12
26. máj 2020

@sisa_s vsak ked sa jej ziadny nepacil,co ma ten chlap urobit. Asi si len najst vdacnejsiu nevestu

marca12
26. máj 2020

V tych zlatnictvach uz kadeco zazili a je bezne,ze si nevesty chodia vyberat prsten. Vobec sa toho neboj.

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
v3rca11
Odpoveď bola odstránená
judar
26. máj 2020

Straaasneee narocna ked sa jej nepaci 20 prstenov strojovo odlievanych a dizajnom blizko od jedneho k druhemu ci soliter ci karmazirunk...v tom pripade odporucam dat spravit rucne ...z takeho striebra do 50- 70€ vyjde v pohode nejaky minimalisticky prsten s hoc akym prirodnym kamenom v jednoduchom brus mimo podradnej zirkonie -> taketo prstene aj ked vzhladom jednoduchsie su vdaka bud klasickym ovalnym ci slzovitym, okruhlym tvarom vdaka peknemu kamenu na oko zivsie nez fakt odliatok plny zirkonov

danielahamar
26. máj 2020

@misa11111 tiež mam s modrým očkom😉

judar
26. máj 2020

Dost ludi voli takyto styl

judar
26. máj 2020
judar
26. máj 2020
misa11111
Autor odpoveď zmazal
matus7030
26. máj 2020

Necitala som príspevky vyššie. Ale nie je to nenormálne. Ak to tak vyhovuje vám, nerieš čo si kto myslí- hlavne, že ste s tým v pohode vy. My sme sa po 7 rokoch s priateľom rozhodli, že bude svadba (bez zásnub, už sme spolu byvali). Asi 2 mesiace po začiatku plánovania mi priateľ vravi, či by som aj prsteň chcela. Ja som predtým nikdy žiadny nenosila. A povedala som, že OK sama si vyberiem. Išla som do zlatníctva (sama), pov3fala som predavačke aby odložila tento, že o hodinu ho príde kúpiť jeden chalan 🙂 Potom som ho videla až o pár mesiacov na dovolenke, kde mi ho dal. A teraz máme akurát o týžden už 3 výročie svadby. Na našej láske táto udalosť s prstenom nič nezmenila. A ano, nosím ho stále aj s obrúčkou.

selest
26. máj 2020

Nebudu kukat precoby mali. Ved im nemusis oznamovat ze si nevesta a ze si sama kupujes zasnubny prsten 😂 Proste chod do zlatnictva, vyber si prsten a kup.

katka17787
Autor odpoveď zmazal
zuzkablazejka
27. máj 2020

@misa11111 tak teraz si mi pripomenula môj príbeh 😉 boli sme spolu 7 rokov takže poznal môj vkus a teda pár krát som mu aj spomenula ako by mal ten prsteň vyzerať. Raz som bola dlhšie na služobke a prišla som domov iba na víkend. Išli sme riešiť niečo do banky do NC. Samozrejme sme išli okolo výkladu zlatníctva a tam mi padol zrak na ten "môj" prsteň. Tak tiež mu hovorím ze keď raz ma bude chcieť požiadať tak s tým prsteňom. Vtip je v tom ze on ten prsteň v tu chvíľu mal už vo vačku kúpený a večer som ho hrdo nosila na prste ❤️. Je dokonalý aj môj muž aj ten prsteň 😉

janka_266
27. máj 2020

My keď sme sa začali baviť o teoretickej možnosti svadby vo februári, boli sme v ba pobehať zlatníctva, v každom som si vybrala 1-2 prstene, manžel si zapísal druh a veľkosti. A on sám vybral že či vôbec kúpi 😃 a aký. Potom to bolo prekvapko, keď ma požiadal o ruku v júni 🤷‍♀️😃

milena866
31. máj 2020

Mňa sa môj frajer opýtal na prechádzke v lese či bude svadba 😀🤷 a dal mi obyčajný strieborný 😊😀 zásnubný 😀

elaela23
14. jún 2020

My sme boli v meste a on ma vzal do vlastníctva a ze si mam vybrat
Otocila som sa chrbtom a odisla na koniec pultu,nech vyberie sam. Kupil nasla som ho skir,ako mi ho dal. Nepacil sa mi,chcela som jemnejsi.ale nosim ho a cuduj sa,aj sa mi celkom paci.😃 on mi ho kupoval v domienke,ze sa mi bude pacit. Bolo bu mi blbe mu povedat,ze sa mi nepaci. A podstatne,ze mi na ruke ladi k ostatnym.