icon

Čo robiť, keď sestra nevidí pravú tvár partnera?

Včera o 22:44

Povedala som si ze uz nebudem riesit a uz vobec sa stariet do niekoho ineho vztahov, ale predsa..kedze je to sestra tak ma to skrie no. Skusim v skratke opis jej podla nej uzasneho chlapa, ktoreho jej moze kazdy zavidiet. Pred ludmi je ukazkovy to ano, stale jej kupuje nejake veci, chapem preco..lebo je to blb. Hra to na super partnera a poza chrbat oblbuje ine, tuto info mam overenu, zial sestra tomu neveri. Je to typ co sa otoci za kazdou suknou, ma verejny profil na IG kde sleduje xy ,,hereciek" a bab co maju OF. Ona to tam.vidi a nic proste. A bude mi stale o nom hovorit aky je super a mne je z neho na grc. Tak ja neviem ale toto za mna rozhodne nie je partner pre zivot. Su spolu rok a pol, planuju teraz spolocne byvanie a potom svadbu

Strana
z2
anonym_b40b21
Dnes o 12:23
@unbeholfen

Vidíš a ja tie stránky ani nepozerám a nikto si to neváži. Ženy radšej budú lúbiť takých a nie mňa. Tu je ďalší dôkaz toho čo všade po fórach vysvetlujem. Keď je chémia, tak môže muž ženu aj podvádzať, ajtak bude on ten top. Ja čo to nerobím som nezaujímavý.

@unbeholfen tak podvadzaj, chod na stranky a budes aj ty top 👍😉 Jednoduche, nie? 😃

liusa82
Dnes o 14:50

tu nepomôže nič len aby sa sama popálila raz.Možno sa popáli a možno nie.Moja mamina mala takýto problém so sestrou.Každý videl aký je to lenivý debil nevhodny do života a myslíš že si teta nechala poradiť? ešte sa s maminou tak povadili že zlomili varechu na sebe😁 teraz neviem kto komu s tou varechou buchol.No a samozrejme po čase spravil jej deti a ufujazdil do zahraničia a nebolo ho.. doteraz je v pátraní a nezvestný..Ale to sa stalo ešte za socializmu.Tak ale to je jedno.Princíp je stále rovnaký.Ružové okuliare musi dať dole.A niekto teda niekomu rozumne vysvetliš ale to je málokto kto si dá poradiť keď je zaláskovaný..Takže tak je to

anonym_a67f23
Dnes o 15:23
@anonym_a6ecc4

Môžte mi tu niekto prosim vysvetliť o čo tu ide? Čo je of? To je hriech že si chlap pozerá ženy na internete? To fakt??? Ja som myslela že tu napíšeš že vypisuje susede, chodí na hotel s kolgyňou, vypisuje Hanči aká je sexi.
A on si len pozerá nejaké ku*vy? Preto je už neverný? Ja som fakt zvedavý inej planéty ale tieto moderné nevery asi nechápem. Každú chvíľu mi vyskočí reklama na spodné prádlo, na telové mlieko. Nahotinky sú v každej reklame, na bilborde, proste všade. Chudák dnešný chlapi. To aby chodili so zaviazanými očami

@anonym_a6ecc4 Tebe pride uplne normalne, ze si vyhladava realne zeny, k**vicky? To je nieco uplne ine, ako ked Ti vyskoci reklama na spodne pradlo, preboha🫣.

unbeholfen
Dnes o 15:26
@anonym_a8ce38

@unbeholfen kde chodíš na takéto blbosti

@anonym_a8ce38 nikde, tu to máte priamo pred očami.

unbeholfen
Dnes o 15:27
@jaskolka

@unbeholfen naozaj si myslíš,že takto to funguje?🙈🙈🙈

@jaskolka nemyslím ale viem.

unbeholfen
Dnes o 15:34
@anonym_autor

@unbeholfen tak asi s tym zacni a mozno najdes tu pravu..srandujem kasli na to. Lepsie byt sam, ako toto..ja sama nechapem, ako to mozu zeny tolerovat toto. A uz vidim ako aj sestra bude nariekat potom, ked zisti nieco horsie nahodou. A potom este tie reci typu, ze on taky predtym nebol 🙈

@anonym_autor presne, ale keby jej dvoril nejaky dobry a slusny chalan, tak ten bude len kamarat. Ten sancu nedostane ani zaboha.

unbeholfen
Dnes o 15:39
@anonym_autor

@anonym_d9dfc9 ono je to pekne, ze sa nechces starat. Aj ja si to hovorim. Avsak tu v pripade, ze bude mat uz segra s nim dieta a chcela by odist, potom pride segra s prosikom za mnou a maminou, ze nema kde ist. Lebo ona sa ide stahovat k nemu samozrejme. Potom uz mozno budeme dobre, ked teraz nas nepocuva

@anonym_autor a keď jej dvoril chalan ktorý by si ju vážil, skončil ako “iba kamarát” že?

unbeholfen
Dnes o 15:45
@anonym_709345

@unbeholfen áno, chémia, alebo skôr to, že nie sú takí plačkovia a netvária sa ako nešťastníci a keď im vzťahy nevychádzajú, len si to v sebe potvrdzujú a sú zacyklený

@anonym_709345 všimni ai takú vec že rôzny ku….vníkom sa darí, lámu ženské srdcia, jedno za druhým. Kadejakí agresori, násilníci, majú ženy, aú ich plné azyláky, ešte tí darebáci chodia aj vykrikovať pod okná azyláku a vyhrážať sa jej, až personál musí volať policjnú hliadku… Čo je na týchto chlapoch také úžasné? A chlap čo jej nosí kvety, je k nej dobrý, slušný, milý, váži si ju… Skončí obvykle ako kamarát.

miadi
Dnes o 15:46
@anonym_autor

@miadi hej uplne jej ho zavidim no haha. Ja viem ze je dospela a ma si to uvedomit no asi tazko. Horsie je ze ho budeme po svadbe musiet prijat do rodiny a ani mamina z neho nie je nadsena. Ale kto chce kam..

@anonym_autor mas zvlastnu reakciu . Ja som nikde netvrdila ze jej ho zavidis . No z tej reakcie teraz neviem Mozno aj ano . Riesis zbytocne co netreba. Pokial ju nepodvadza alebo si ho nevidela niekde sediet s dakou zenou na rande tak co chces riesit ? Aky je musi tvoja sestra vediet lepsie ako ty a nevadi jej to . No tak jej pindaj na chlapa ale to jej uz vadit bude . Lebo je to jei zivot jej volba . Ak si ho zoberie za muza neostava nic ine len respektovat jej volbu nikto sa mami a surodenca nepyta na nazor pri vybere partnera . Kazdy sa riadi sebou . Sustred svoju pozornost viac na svoj milostny zivot nechaj sestru nech si zije ako to vyhovuje jej.

anonym_a8ce38
Dnes o 16:50
@unbeholfen

@anonym_a8ce38 nikde, tu to máte priamo pred očami.

@unbeholfen lenže ty zovšeobecňuješ, a pritom v realite je to úplne inak

slobodnyanonym
Dnes o 17:23

@anonym_autor
Autorke by som odporucil, aby to sestre povedala ako to cítiš. Jeho správanie učite nie je na vztah.Skôr mi to príde, že sa chce len baviť. Vyzerá, že je to super partner, ale určite nie je podĺa toho, čo si napísala. Ked jej nepovieš nič, tak raz možno na to príde sestra aj sama aký je to typ. Ja by som sa nemotal do vztahov kamarátov, ale rodine áno, ked by som videl také niečo ako ty.

anonym_709345
Dnes o 18:37
@unbeholfen

@anonym_709345 všimni ai takú vec že rôzny ku….vníkom sa darí, lámu ženské srdcia, jedno za druhým. Kadejakí agresori, násilníci, majú ženy, aú ich plné azyláky, ešte tí darebáci chodia aj vykrikovať pod okná azyláku a vyhrážať sa jej, až personál musí volať policjnú hliadku… Čo je na týchto chlapoch také úžasné? A chlap čo jej nosí kvety, je k nej dobrý, slušný, milý, váži si ju… Skončí obvykle ako kamarát.

@unbeholfen nuž na začiatku vzťahu sa asi správali inak, všakže, či jej hned oznámili, páčiš sa mi, chcem ta, budem ta biť a týrať, súhlasíš?
Prečo prekročili prah priateľstva a stali sa partnermi? Napíšem to priamo - ženy nechcú chudáka, ktorý si neverí a ešte s tým dookola vsetkych obťažuje, aby sa mohol vyžívať v svojej sebaľútosti. Potvrdzovať si sebaobraz, ktorý si o sebe vytvoril (možno podvedome). Ktorý ma ten pocit neúspechu už v podstate rad, lebo ho stojí menej bolesti prijat tento neúspech, než pravda. Pravdu, ktorou by sa zrútil jeho status/identita “nešťastníka v láske”. Pre ktorého by bolo oveľa väčším utrpením a bolesťou priznať si, že ono je to vlastne cele inak. Pretože potom by bol nútený sa s tým nejako vyrovnať a začať s tým niečo urobiť. Toto, povedzme si, je akési pohodlnejšie.

jaskolka
Dnes o 19:12
@unbeholfen

@anonym_autor presne, ale keby jej dvoril nejaky dobry a slusny chalan, tak ten bude len kamarat. Ten sancu nedostane ani zaboha.

@unbeholfen ty to píšeš,akoby to bolo úplne pravidlo. Existujú samozrejme výnimky,su ženy, ktoré fakt chcú "zlých chlapcov"ale určite to nie je také bežné.
No ty si špecifický prípad,to,že si nemôžeš nájsť partnerku,tam je "problém"celkom inde,ako v tom,že by všetky ženy automaticky chceli "zlých chlapcov"

unbeholfen
Dnes o 19:19
@anonym_709345

@unbeholfen nuž na začiatku vzťahu sa asi správali inak, všakže, či jej hned oznámili, páčiš sa mi, chcem ta, budem ta biť a týrať, súhlasíš?
Prečo prekročili prah priateľstva a stali sa partnermi? Napíšem to priamo - ženy nechcú chudáka, ktorý si neverí a ešte s tým dookola vsetkych obťažuje, aby sa mohol vyžívať v svojej sebaľútosti. Potvrdzovať si sebaobraz, ktorý si o sebe vytvoril (možno podvedome). Ktorý ma ten pocit neúspechu už v podstate rad, lebo ho stojí menej bolesti prijat tento neúspech, než pravda. Pravdu, ktorou by sa zrútil jeho status/identita “nešťastníka v láske”. Pre ktorého by bolo oveľa väčším utrpením a bolesťou priznať si, že ono je to vlastne cele inak. Pretože potom by bol nútený sa s tým nejako vyrovnať a začať s tým niečo urobiť. Toto, povedzme si, je akési pohodlnejšie.

@anonym_709345 nie každý sa lutuje. Boli chalani že mali prácu, bývanie, auto, galantnosť, vždy jej nosili kvety, brali na výlety atď. a skončili ako kamaráti. Prišiel nejaký badboy a hneď bol zrazu vzťah ktorý nedopadol dobre. Viem o konkrétne dvoch prípadoch kde jeden skončil tragicky. Ženy si proste nevedia vyberať.

unbeholfen
Dnes o 19:22
@jaskolka

@unbeholfen ty to píšeš,akoby to bolo úplne pravidlo. Existujú samozrejme výnimky,su ženy, ktoré fakt chcú "zlých chlapcov"ale určite to nie je také bežné.
No ty si špecifický prípad,to,že si nemôžeš nájsť partnerku,tam je "problém"celkom inde,ako v tom,že by všetky ženy automaticky chceli "zlých chlapcov"

@jaskolka tam máš hneď príklad z relácie mama ožeň ma. Jedna z Levíc tam aj hovorila že si stále vyberala badboyov ale že chcela by dobrého slušného čo sa postará… Vieš čo robia ženy? Presne takí muži končia ako “len kamarát”.

anonym_709345
Dnes o 19:27
@unbeholfen

@anonym_709345 nie každý sa lutuje. Boli chalani že mali prácu, bývanie, auto, galantnosť, vždy jej nosili kvety, brali na výlety atď. a skončili ako kamaráti. Prišiel nejaký badboy a hneď bol zrazu vzťah ktorý nedopadol dobre. Viem o konkrétne dvoch prípadoch kde jeden skončil tragicky. Ženy si proste nevedia vyberať.

@unbeholfen a nie všetky ženy si vyberajú vždy len “bad boy” pravda? u iných báb ti chalani možno pochodia/ak už nepochodili
Rovnako aj muži si niekedy vyberu nesprávne a v ženách sa sklamú. Vtedy to však vidia ako najlepšie rozhodnutie. Veď vďaka tomu sa aspoň niečo naučíme a rastieme.

anonym_709345
Dnes o 19:33
@unbeholfen

@jaskolka tam máš hneď príklad z relácie mama ožeň ma. Jedna z Levíc tam aj hovorila že si stále vyberala badboyov ale že chcela by dobrého slušného čo sa postará… Vieš čo robia ženy? Presne takí muži končia ako “len kamarát”.

@unbeholfen nie takí muži vždy nekončia ako kamarat, to ty si doteraz skončil vždy ako kamarat a tak zjednodušujes a zovseobecnujes

unbeholfen
Dnes o 20:05
@anonym_709345

@unbeholfen nie takí muži vždy nekončia ako kamarat, to ty si doteraz skončil vždy ako kamarat a tak zjednodušujes a zovseobecnujes

@anonym_709345 nie, ja. Ale známi slušní chalani čo pekne dvorili a furt len kamarátstvo dostali. Ja tiež ale veľa známych tak bolo.

unbeholfen
Dnes o 20:07
@anonym_709345

@unbeholfen a nie všetky ženy si vyberajú vždy len “bad boy” pravda? u iných báb ti chalani možno pochodia/ak už nepochodili
Rovnako aj muži si niekedy vyberu nesprávne a v ženách sa sklamú. Vtedy to však vidia ako najlepšie rozhodnutie. Veď vďaka tomu sa aspoň niečo naučíme a rastieme.

@anonym_709345 muži si nevyberajú lebo vyberá žena. Muži môžu maximálne tak kandidovať. Ale porotou sú ženy.

Strana
z2