Opustil ma partner v 11. týždni tehotenstva. Čo ďalej?
Mám dve deti z predošlého vzťahu. S priateľom sa nám bejby podarilo takpovediac na prvý šup. Začali sme spolu bývať, mali sme harmonický vzťah. Chodievali sme pravidelne k jeho matke, ktorá začala postupne na môjho syna nadávať až tak, že to vadilo aj priateľovi. Domov od nej sme prichádzali obaja mrzutí, ale všetko sa dalo za krátky čas dokopy a fungovali sme.
Dali sme sa dokopy, počas toho ako som bola nezamestnaná. Prišla som o zamestnanie, hľadala som si nové. Do dvoch zamestnaní ma chceli zobrať ale keď som im oznámila, že som tehotná, povedali že si to rozmysleli. Doma som ho vždy čakala s navarenou večerou a uprataným domom. / dom je môj/
Nič nenasvedčovalo tomu, že by sa chcel rozísť, práve naopak, riešili sme svadbu obrúčky atď.
24.9 mal narodky, kúpila som mu darčeky. Najedol sa, vypláchol si oči nejakým roztokom, pretože ho boleli - pracuje ako zámočník. Potom sme sa šalili v posteli, tak dali sprchu, sex... On si šiel potom zapáliť, ja som si zatiaľ poslala CV na jedno voľné miesto. On sa vrátil do domu a začal byť ako vymenený, kričal, že som nevybrala veci z práčky, žže už slôr doprala a že som nešla hneď umyť riady po večeri. Ostala som neveriacky na neho zízať, či zošalel. Začal sa so mnou hádať, kričať že on tu neostane, že on ide domov k matke.. Rozum sa mi zastavil. Začal si baliť veci, že mu mamka povedala, že odkedy je so mnou tak vraj pochudol, pričom extrémne chudý je odkedy sa poznáme, nespomínajúc dve hrčky ktoré som mu náhodne nahmatala na tele / jedna menšia v oblasti podpazušia pri rebrách a ďalšiu o veľkosti orecha na slabine.../ tiež dosť veľa fajčí...
Ja beriem podporu v nezamestnanosti, treba mi platiť hypotéku a veci okolo domu. On mi dal tento mesiac 250 eur, ktoré mi začal vyčítať. Asi čakal, že tu bude bývať zadarmo. Počkal, až moje peniaze odídu a spokojne odcupkal k mamke.
Ja som v 11tt a nemohla som pochopiť s akým kľudom sa balí. Ešte drzo povedal, že prespí v obývačke a zajtra sa pobalí a odíde - na čo som mu oznámila, že odíde hneď.
Začal drístať, že dieťa určite neni jeho, na čo som mu oznámila možnosť DNA testov a že ich zaplatí on. Už sa mi začal ohánať právnikom, že on si dieťa vychová sám. Čistý cvok. Po tom, čo mi pred pol hodinou vravel, aký krásny máme vzťah.
Potom sa začal vyhovárať na môjho 7 ročného syna- malý je síce nezbedník, ale nie je zlé dieťa. Potom tvrdil, že mu nevarím každý deň, čo vôbec nebola pravda. Vítala som ho každý deň s láskou a uvarenou večerou.
Pred životom so mnou žil s materou a otcom, ktorého jeho mama dosť utláča a zle sa k nemu správa. Starký málo čo hovorí, celý deň presedí pri telke.
Veľakrát mame vykrikoval, že už má terz rodinu a že sa musí starat o mňa a dieťa.
Myslím, že ho matka huckala, nakoľko jej po jeho odchode neostávalo veľa peňazí, keďže odrobila 20 rokov a má malý dôchodok. Som z toho nešťastná ako sa rozhodol ale pomohla som mu zbaliť aby zmizol čím skôr.
Myslíte, že ho nahuckala jeho mama? Alebo sa zľakol zodpovednosti?😢
pozri preco odisiel uz neries-je prec.. ries to,aby si to dala bez neho .. uz ho nazad neber-on sa nezmeni a bude tohorsie a horsie... ako chces dat 3 deti? hypo ,ucty- bez prace? zvazovala si anonymy porod alebo aj ked nerada to pisem este je cas dat si dieta vziat -nasadit antikoncepciu a uz nerobit blbosti podobneho razu ...
Toto si naozaj chcela? Dalsie decko s dalsim chlapom a to bez prace?!
Pane boze zeny kde je nejaká zodpovednosť?
Robíte si kade tade deti, jedno s jedným, druhe s druhým… nečudujem sa, že padnete na dno.Berte ohlas aspoň na tie deti, keď už vy same nemáte sebauctu.Najhorsie, že to iste vychováte aj zo svojich deti 😟a raz sa vám podakuju…
Neexistuje, aby taka jednoducha osoba mala vysoku skolu. To kazdemu chlapovi rodis deti po par tyzdnovom vztahu? Hanbila by som sa za taku mater. Este mas moznost ist rychlo na UPT. Rychlo si to vybav. Hlupa, bez domova, bez roboty sa kotit a viset cudzim chlapom na krku. Cim rozmyslas? Medzinožím?
Poznas ho roky, vo vztahu ste polroka a si 3m tehotna. 🤔 pricom jeho matka neznasa tvoje deti /kazde ma ineho otca/
Hucka syna proti tebe hadate sa...
A ty otehotnies s takym chlapom a este si aj bez prace. Mas hypoteku.
Si takto normalna? VS coho si skoncila?
@mia1122
Je mi to velmi luto.
Myslim,ze je uplne jedno,ci a kto ho nahuckal.
Dolezite je,ze sa pomerne rychlo ukazala aj jeho ina-prava tvar.
Ta,kroru si asi videla prvy raz...
Aky ozaj vie byt.
Jasne,asi kazdy za urcitych okolnosti sa vie vytocit,aj vselico povedat a nemysli to tak...
Ale opustit zenu v tehotenstve dokaze iba odroñ.
Teraz sa ti to zda hrozne.
Ale vies si predstavit,ze by si s takymto nevyrovnanym clovekom zila?
Dobre,ze sa vyfarbil cim skor!
Nechaj ho tak!
A dobre si rozmysli,ci ho k sebe este pustis!
Nehladaj vinu v jeho matke, keby ťa naozaj ľúbil a váš vzťah bol taký úžasný a on bol chlap ako sa patrí,tak ťa neopust.. Nepoznali ste sa dostatočne a takisto ste sa nechranili keďže si otehotnela. Keďže si v 11tt tak už moc možnosti nemaš. Možno len do budúcnosti viac rozmýšľať nad výberom partnera.
Ja tu žiadny vzťah nevidím, len náhodný sex dvoch mentálne jednoduchých ľudí, ktorí najskôr kopulujú a až potom začnú premýšľať. Ty si hľadala sponzora, ktorý sa o vás postará a zaplatí ti hypotéku a on potreboval sex. To tehotenstvo medzi vami je len nešťastná náhoda.
Akurát chlap si to už upratal v hlave a zistil, ze toto po zbytok života naozaj nechce. Ženu bez práce a bez peňazí, s dvoma, zrejme nevychovanými deťmi, ktorá mu totálne rozbije život a naruší vzťahy s rodičmi. Ako matka by som mu poradila tiež rozchod, odchod a výživné/kontakt s dieťaťom riešiť súdnou cestou.
A na tvojom mieste by som zvážila aj potrat. Očividne nezvládaš život, vzťahy a ani už žijúce deti. Porodíš a vychováš len ďalšieho nešťastníka.
@anonym_7be599 zasnem nad tymto komentarom....
Zena s 2 detmi uz nema pravo na zivot,byt lubena???
Opisane,ako by auto komentara s nou zil,poznal ju...
Viac ma zaraza,kolki toto lajkuju.
Ludia su zli,vazne....😓
Ludia su zli,vazne....😓
@osky má práci byt lubena, ale to neznamená že sexuje jak králik s každým kto ide okolo ….po 3 mesiacoch je tehotná ☹️☹️☹️☹️☹️
Neexistuje, aby taka jednoducha osoba mala vysoku skolu. To kazdemu chlapovi rodis deti po par tyzdnovom vztahu? Hanbila by som sa za taku mater. Este mas moznost ist rychlo na UPT. Rychlo si to vybav. Hlupa, bez domova, bez roboty sa kotit a viset cudzim chlapom na krku. Cim rozmyslas? Medzinožím?
@anonym_31beee ...sa kotit....
Ty si zena???
Vyjadrujes sa ako nejaky ozran
Uz nerozoberaj co prečo začo a ani jeho matka nie je pricinou tvojej situacie. Osoba,ktorá za to môže sa na teba pozerá kazdé rano zo zrkadla. Teraz ber rozum do hrsti a rozmyšľaj ako dalej. Napiš na papier co maš,aké prijmy,ake vydavky,aké uspory a ako s deťmi prezijes najblizsie dva roky,potom mozes isť do práce. Oslov ludi,ktori ti mozu pomoct,pozicať. Kym nie si v 3.trimestri hladaj nejaku brigadu,upratovanie,hocičo. Ak je dom velky mozes zobrat studentku do podnajmu.Na akehokolvek chlapa sa uz ani nepozri,kym si nedaš zivot dokopy. Dá sa to,len treba rozmysľat a mať plán.
Este stale si niekto mysli, ze podporovat bezhlavo porodnost za kazdu cenu je dobry napad?
Ludia su zli,vazne....😓
@osky podla teba uplne normalny scenar, hlavne ze je lubena- co tam potom, ze mam hypoteku, 2 deti od dvoch muzov, 2 pokaslane vztahy a som NEZAMESTNANA ved otehotniem UZ ho poznam AZ 3 mesiace.
A samozrejme ona za to nemoze a ani ON to jeho matka.
Takto žijú jednoduchší ľudia, otras. Stačili mi tieto body:
- mám dve deti z predchádzajúceho vzťahu
- som nezamestnaná
- doma som ho vždy čakala s navarenou večerou
- pracuje ako zámočník
- išiel si zapáliť
Proste títo jednoduchí ľudia riešia uplne inak problémy a hlavne považuju úplne iné veci aj za problémy. Oni nerozmýšlajú ako vzdelaní ľudia, ktorí vedia čo je a čo nie je dôležité, títo ľudia sú schopní sa pohádať kvoli tomu že večera je príliš slaná alebo studená. Potom jasne, že nejaký zámočník sa zbalí len tak, lebo mu "niečo udrie v hlave" a odíde. Oni rozmýšlajú pudovo. Nemajú žiadne ciele, žiadne plány. Žijú len pre prítomnosť a ich predstava života je asi: ráno sa zobudiť, ísť do roboty, potom ísť domov, najesť sa a mať pokoj. Celé zle....
@anonym_daef59 ved hej,tak smyklo sa....
Ale ste jej tu niektore nalozili neskutocne.
To jej urcite pomoze....
@osky šmyknúť sa môžem cez zimu na chodníku ….
Áno, naložili jej tu ľudia, ale je dobre počuť pravdu a neukazovať prstom na všetkých okolo
Takto žijú jednoduchší ľudia, otras. Stačili mi tieto body:
- mám dve deti z predchádzajúceho vzťahu
- som nezamestnaná
- doma som ho vždy čakala s navarenou večerou
- pracuje ako zámočník
- išiel si zapáliť
Proste títo jednoduchí ľudia riešia uplne inak problémy a hlavne považuju úplne iné veci aj za problémy. Oni nerozmýšlajú ako vzdelaní ľudia, ktorí vedia čo je a čo nie je dôležité, títo ľudia sú schopní sa pohádať kvoli tomu že večera je príliš slaná alebo studená. Potom jasne, že nejaký zámočník sa zbalí len tak, lebo mu "niečo udrie v hlave" a odíde. Oni rozmýšlajú pudovo. Nemajú žiadne ciele, žiadne plány. Žijú len pre prítomnosť a ich predstava života je asi: ráno sa zobudiť, ísť do roboty, potom ísť domov, najesť sa a mať pokoj. Celé zle....
@anonym_c9d099 Vsak uz podla toho, ako je to pisane, musi byt kazdemu jasne, co za jednoduchu osobku to je. Ja viem, aj to su ludia, ale aspon sexovat by mohli s ochranou. Lebo potom to takto dopadne. Na to predsa staci kusok zdraveho rozumu, ani VŠ clocek mat nemusi. Ale asi skoda klavesnicu drat. Tato bude mat iste este 3 deti.
@osky podla teba uplne normalny scenar, hlavne ze je lubena- co tam potom, ze mam hypoteku, 2 deti od dvoch muzov, 2 pokaslane vztahy a som NEZAMESTNANA ved otehotniem UZ ho poznam AZ 3 mesiace.
A samozrejme ona za to nemoze a ani ON to jeho matka.
@natalka13 to som nikde nepisala.
Ale da sa to podat aj inak...
A co uz teraz,ked sa to stalo?
Mňa by zaujímalo, prečo tak často spomínaš tú navarenú večeru. To je známka čoho? Že za večeru ti musí chlap nohy ruky bozkávať? Že keď ty navaríš večeru, chlap je z toho v siedmom nebi a je to záruka nekonečnej lásky?
Robíš nesprávny výber otcov pre svoje deti, si sa nahnevala, že na teba našli, že v januári si ešte žila s otcom syna, ktorý bol neschopák. Tohoto zámočníka si za pár mesiacov tak preklepla, že si sa s ním rozhodla pre dieťa? Nikoho dokonale nespoznáš za pár mesiacov, vy ste boli akurát v očarenom období sexom, kedy to funguje každému, lebo hormóny a feromóny. Miesto tých varených večerí si si mala týpka lepšie prelustrovať.
Je ti jasné, že ani s týmto nemôžeš do života počítať. Ja ti nejdem nadávať do jednoduchých, ale si príliš dôverčivá. Si matka už dvoch detí, nemôžeš pozerať len na svoje zaľúbené ošiale, ale prioritne na deti, ktoré už máš. Takto môžeš prísť o svoju strechu nad hlavou, nemáš prácu, nebudeš mať z čoho platiť hypotéku a ty riešiť nejaké blbé huckanie. Veď to je úplne nedôležité v tejto tvojej nahovno situácii.
Do takejto situácie sa človek nedostane jedným zlým rozhodnutím. Ale škoda drať klávesnicu, takíto ľudia si nikdy nepriznajú, že niečo urobili zle. Vždy si nájdu nejaký externý faktor, na ktorý zvalia vinu. Usporiadanie hviezd a planét, politická situácia, nádejná svokra, susedovho koňa pes... stačí si len vybrať, je to také jednoduché. 😄
Do takejto situácie sa človek nedostane jedným zlým rozhodnutím. Ale škoda drať klávesnicu, takíto ľudia si nikdy nepriznajú, že niečo urobili zle. Vždy si nájdu nejaký externý faktor, na ktorý zvalia vinu. Usporiadanie hviezd a planét, politická situácia, nádejná svokra, susedovho koňa pes... stačí si len vybrať, je to také jednoduché. 😄
@aperolcek Tu za to moze Fico a susedovho kona pes. 100% 😄
@aperolcek Tu za to moze Fico a susedovho kona pes. 100% 😄
@anonym_4f4bcf už som myslela že ani nikto nespomenie Fica 😁
@anonym_4f4bcf už som myslela že ani nikto nespomenie Fica 😁
@parvinka0001 No Fico za to moze, lebo keby poriadne zvysil davky, nemusela sa teraz autorka strachovat o buducnost😄 Ale on nie, on furt ze konsolidacia. Pche😆
Potreboval si zapáliť.
Neviem čo ti imponuje na takom slabom jedincovi, ktorý je otrokom závislosti na nikotíne. Jemu bude vždy na prvom mieste smradľavá cigareta. Aj keby bol v ostatnom výnimočný už vedome si dopredu skracuješ čas ktorý prežiješ s ním, zomrie ti predčasne a ostaneš sama.
Robiť si dieťa bez manžela, muž ktorý nedokáže prijať záväzok manželstva, ale 20 ročný záväzok postarať sa o dieťa nad tým nikto nepremýšľa, vrhnete sa na to obaja veď čo nejak bolo nejak bude.
Dámy,ozaj som tu skoro jediná čo si myslí,ze poznamky o jej nezodpivednosti nikomu a ničomu nepomôžu? Co tak prestať jej nakladať a radšej poradiť? Dieťa je na ceste,ona bez práce a skoro bezradná a tu aha,supy sa zlietli. Keby to bola vasa sestra si naj kamoška tiež tak do nej...?
Dámy,ozaj som tu skoro jediná čo si myslí,ze poznamky o jej nezodpivednosti nikomu a ničomu nepomôžu? Co tak prestať jej nakladať a radšej poradiť? Dieťa je na ceste,ona bez práce a skoro bezradná a tu aha,supy sa zlietli. Keby to bola vasa sestra si naj kamoška tiež tak do nej...?
@janinah však sme jej poradili: snáď ešte rýchlo stihne potrat
@janinah keby to bola moja sestra tak už pri druhom dieťati a druhým mužom by sme jej povedali že nech si už dáva pozor .
Ale nie autorka nás označuje za hnusoby pritom ona len rozťahuje nohy a robí deti . Ešte strašné by ma zaujímal jej vek .
@janinah Niekto jej to povedat musel. Ked ju tu budeme vsetci chvalit za navarene vecere a ohovarat "svokru", tak by si este pomyslela, ze ma pravdu. Takto sa mozno trochu preberie a dufajme, ze 4.dieta nebude (aj ked si myslim, ze ano).

Z ničoho nič ten odchod nebude To len ty si mala ružové okuliare
Si totálne nezodpovedná, sexujes bez ochrany, nemáš prácu, alw hurá poďme robiť dieťa s chlapom ktorého nepoznáš ani rok.
Môžeš sa urážať koľko chceš, ale si totálne nezodpovedná, naivná hlúpa
Ďalšie dieťa? Daj ho na adopciu, utajený pôrod. Nikde nebudeš uvedená ako matka