icon

Prečo sú rozchody v súčasnosti také časté?

Včera o 11:33

Povedzte mi cim to je. V poslednych rokoch su v mojom okoli a celkovo aj vsade - ci fb, ci insta same rozchody. Cim to je, ze je toho tak vela? Ja sama, som po rozpade vztahu - nedozrety muz. Sme aj partia rodin, co sa stretavame a z 5 tich rodin, 3 rodiny ziju na pokraju rozchodu. Vecne su pohadaní, nebavia sa. Ci ludia nevedia tak ustat tie problemy teraz? alebo cim to je?

Strana
z2
guiseppinka
Dnes o 06:14
@rudo_supica

@guiseppinka - a platí to aj opačne !

@rudo_supica samozrejme. V dnesnej dobe ocenujem, ze muzi sa naucili "robit zenske prace" a ze sa plnohodnotne podielaju na jej chode a starostlivosti o deti. A aj ked to nevyjde rodicom ako partnerom, tak chcu stale participovat na vychove a nielen ako penazenky...

anonym_a0c943
Dnes o 17:17

@anonym_autor keď má niekto za manžela takéto debila ako je tento https://www.modrykonik.sk/forum/za-dverami-nasich-spalni/chce-aby-som-jej-urobil-dieta-ako-reagovat/ tak čo má robiť? Aj mňa môj manžel podvádzal ani nie rok po svadbe, keď som bola tehotná. Dávala som šance (naivná zamilovaná hlupaňa) a vydržala s ním sedem rokov. Nikdy sa to nezmenilo. Práve naopak, stupňoval. A prečo by som mala takto žiť ďalších 30 rokov? každý z nás si zaslúži byť šťastný a milovaný. A kto si to neváži, nech ide do kelu.

Viac ak rozvod ma zabolelo odsúdenie niektorých našich spoločných kamarátov. On z toho všetkého vyšiel ako chudák 🤦🏻‍♀️ a ja mrcha, čo ho vyhodila z bytu. Uvedomila som si, akí sú ľudia povrchní a ako ich pravda nezaujíma. Dôležitejšie sú pikošky. V poriadku. Rešpektujem ich rozhodnutie. Preriedil sa zoznam mojich priateľov, nepotrebujem takých ľudí v mojej blízkosti. Aj to občas treba. Ja mám už roky druhý vzťah. On je stále sám 🤷‍♀️

Strana
z2