icon

Zbavenie nároku otca na nenarodené dieťa

jasomja1234
17. jún 2016

Dobrý den. Mam taký problém. Čakám dieťa s človekom s ktorým byt nechcem lenže som si 100% istá ze po narodení si bude nárokovať na dieťa a spraví s neho pokusneho králika (testy otcovstva). On to dieťa strašne chce, no nám vzťah skroskotal a ja s nim nechcem mat nic spoločne a aby ani on nemal s mojim dieťaťom. Dá sa este teraz napísať nejaký papier o tom ze si nemôže po narodení nárokovať naň? Alebo ako to spraviť ? Prosim vás je to velmi dôležité...

Strana
z2
janickacrazy
17. jún 2016

@anjelicek26
@guinevre tak baby, ozaj nevieme, čo ju k tomu vedie a ja ju chápem, ak je to fakt nejaký psychopat alebo gambler alebo alkoholik, násilník, tak potom sú jej obavy namieste, no ak je to normálny chlap a len sa mu chce pomstiť týmto, tak to je potom úplne iné kafe, lenže to my práve nevieme 😝

charity
17. jún 2016

@guinevre Nikdy nesud. Casto najdivnejsie jednaju prave obete, lebo su roky naucene zakryvat realitu tyrania. Ty napriklad urcite nevnimas vetu: On to dieta strasne chce..." ako hrozbu. Ja po skusenostiach s psychopatmi viem co vsetko sa za tym moze skryvat... Napriklad aj odtrhnutie dietata od matky cez sudy. Ano, deje sa to aj normalnym milujucim matkam. Len o tom nehovoria, lebo vedia co im hrozi, ak zacnu rozpravat.

guinevre
17. jún 2016

@janickacrazy Ak, ak, ak... Existuje nieco co sa vola etika, ludskost, spravodlivost, a do konca aj zakony, ked je psychopat, tak to nech dokazuje na sude. Je to jej byvaly priatel, neznasilnil ju nejaky okoloiduci, takze ak sa jej teraz nepaci o tom mala rozmyslat pred tym ako co s nim isla do postele bez ochrany. A, ano, nevieme ci je normalny ci nie, ale preco predpokladas hned, ze nie je?

guinevre
17. jún 2016

@charity Ja poznam matky ktore sa nevedia zmierit s tym, ze ich deti maju aj otca a ze maju pravo travit cas aj s otcom, takze mozeme na zaklade skusenostiach rozpravat vselico, ale ty chces povedat, ze to je celkom normalne? Otehotniet s priatelom, rozist sa a potom prosit kamarata aby si ta zobral a zobral na krk aj tvoje dieta, lebo tebe sa byvaly nepaci. Ked je to psychopat a tyran, tak to ma riesit na policii, nie takto.

sense
17. jún 2016

@jasomja1234 povedz potencialnemu otcovi ,ze si ho podviedla a otcom je niekto iny...a ak si chcela len biologicky material nemala si mu vesat na krk ze si tehu.... Tak ci tak ak to povedie on na sud a testy ukazu ze je otcom tak ma na dieta rovnako narok ako ty.... V kazdom pripade si dobre zvaz ci chces dietatu odopriet aj otca....kedze dovod sme sa nedozvedeli

janickacrazy
17. jún 2016

@guinevre poznám prípady, kedy sú deti nútené stretávať sa s otcom, aj ked k nemu nechcú ísť, plačú a matka sa márne snaží na súde preukázať, že otec sa o dieťa nestará, že ho hucká proti nej, atd. a z toho štýlu je písania mi to také prišlo, že je dosť zúfalá a nerobí to len tak pre nič za nič, al etak možem sa mýliť samozrejme

guinevre
17. jún 2016

Byt jej byvalym, tak jej to doprajem, s takou psychopatkou by sa tahal po sudoch aj 10 rokov, a nakolko Slovenske sudy su naklonene matkam, tak kludne, nech si ju na krk zoberie kamarat, ak vobec takeho ochotneho najde.

sissy27
17. jún 2016

@charity možno záleží od konkrétneho sudcu, právnikov... ja mám z okolia inú skúsenosť 🙂
@guinevre pozri, nepoznám ani jedného z nich... ale v rodine máme taký prípad, kedy ona vyzerala ako úplná hyena, ktorá berie dieťaťu otca, neumožňuje im to, na čo majú právo a rieši si svoje komplexy cez dieťa a bla bla bla... dlho bola ticho, nikto sme nič nevedeli, až potom vyšlo najavo, že ju mlátil ešte ako tehotnú, keď mu aj umožnila zo začiatku kontakt s dieťaťom, tak to nevyužil, vždy sa toho dožadoval len v čase, kedy napr. malý spal alebo boli niekde na výlete, podľa neho sa mali okamžite vrátiť lebo on chce teraz a tu, v živote malému nič nekúpil okrem pár plyšákov (ani len jablko, nie ešte plienky či sunar), nerešpektoval rozhodnutie súdu atď., bolo toho veľa... veľa ľudí bolo prekvapených, keď otvorila ústa...a on? ani nepopieral, že ju bil a že jej odmietol prispieť na kočík či kúpiť plienky, povedal, že ona ho k tomu donútila a že peniaze na veci pre malého nemá, lebo prerobil svoj byt, kúpil frajerke (novej) nové tenisky a podobne... ale pravidelne sa zvykne ľutovať, ako mu je ublížené a že nevída svojho syna a ako veľmi ho miluje a aká je ona sviňa...a to podotýkam, že žiadny asociál alebo alkoholik, na prvý dojem úžasný chlap, spoločenský, galantný, pracujúci, šarmantný, veľa ľudí neverilo a asi ani dodnes neverí... netvrdím, že aj toto musí byť rovnaký prípad, možno ozaj len ona si rieši svoje komplexy, len teda po tom, čo vídam okolo seba, by som nevynášala súdy tak rýchlo 🙂

guinevre
17. jún 2016

@janickacrazy Poznas pripady, a poznam pripady aj ja, no a co? Nevidim ako to argumentuje v prospech radam "najdi si kamarata, ktori si ta zoberie a bude otcom toho dietata"

charity
17. jún 2016

@guinevre Chcela rafu. Dostala ju. A dostanu ju aj dalsie, co to potrebuju. Tak to chodi. Chvalabohu.

guinevre
17. jún 2016

@charity Tak porad aj chlapom co tu chodia rovnako 😎 Nie, ze ich sprdnes ako su nezodpovedni.

charity
17. jún 2016

@sissy27 Ano, slovenske sudy su nevyspytatelne.

charity
17. jún 2016

@guinevre Ja radim aj chlapom.

draik
17. jún 2016

@sissy27
@lyzzy
Sobášom by zabránila biologickému otcovi, aby bol zapísaný do RL.
Biologický otec by nemohol platne podať návrh na určenie otcovstva, keďže dieťa by otca určené malo (manžel matky). Zároveň biologický otec nie je oprávnený v tomto prípade podať návrh na zapretie otcovstva manžela matky. Manžel matky, teda otec zapísaný v RL, si však musí byť vedomý, že z právneho hľadiska bude jeho otcom, čo má vplyv naj na vyživovaciu povinnosť, dedenie a podobne.

svetluska82
18. jún 2016

tak v tejto teme sa mi potvrdilo, ze konik uplne klesol...Ja nechcem urazat zeny sama som zena, ale take primitivne rady ako tu bezia ( a nielen v tejto teme) to je nonsens...To ste fakt niektore take blbe? 😅 😅

jasomja1234
autor
20. jún 2016

Akoze ste úplne mimo fakt niektoré ženy co tu píšete o bratrancovi pane a bože !!! ... Neviete co je to za psychopata ale so mna robíte nezodpovednú. Nabudúce radšej uz sem nenapíšem nic

cacianka
1. júl 2016

@jasomja1234 vieš tak takéto nezmyselné útoky tu čakajú každého, čo sem napíše neúplnú podstatu. mala si napísať základné info začo a prečo, dostala by si konkrétnejšie a slušnejšie odpovede.
teraz tu z jednej jedinej vety narobia romány a 10 žien z nej narobí 15 verzií prečo. niektoré ti napíšu dobre, iné otrasné drísty, ale nehádž ich do jedného vreca, je tu veľa ľudí čo nerozumejú písanému textu, nečítajú s pochopením ale do útoku vyrazia hned včera ...
zadaj rozumný text, dostaneš rozumnú odpoveď

sue
1. júl 2016

@jasomja1234 prepac, ale mimo si ty, ze si spavala s psychopatom..............

Ubohe dieta, narodit sa takejto zene 😔 a do takychto vztahov...

Baby preboha naco drichmete bez ochrany s chlapmi, ktorych nepoznate???? ...som zvedava co za rozpravky potom takato matka narozprava svojmu dietatu o jeho vzniku a kde je otec... Kazde dieta totiz tuzi pocut, ze sa rodicia lubili 😡

charity
1. júl 2016

@sue Bohuzial castokrat sa psychopat prejavi az ked ma obet istu: na svadbe, po otehotneni... Dovtedy sa dokaze roky tvarit roky ako milujuci partner, ktoreho dokonca ostatne zavidia... Poznam pripady, kde trvalo aj takmer 20 rokov, nez spadla maska.

jasomja1234
autor
2. júl 2016

@sue si úplne mimo reality nevies kde je sever tak Mš tu neosocuj Zatoze ty chrapes s hocikým ja nemusím! S tým človekom som žila tak si dávaj pozor čo píšeš

cacianka
2. júl 2016

@jasomja1234 tak to uz prehanas
Mierni svoje utoky

sue
2. júl 2016

@jasomja1234 drahá, ak sa budeš takto rozčuľovať, potratíš...pokojne ;) ...raz dva nádych a uvedom si, čo si tu popísala za kraviny...

Ak takto jednáš s expartnerom, nedivila by som sa, ak by sa snažil o zverenie dieťaťa do svojej starostlivosti...a ak by si takto jednala na súde, tak by si o to dieťa aj prísť mohla 😉

worker_falcon
3. júl 2016

He he, ďalšia, ktorej sa dieťa "stalo" 😀 a určite to nemala ako ovplyvniť, ani v najmenšom. Skutočne, obrovská rana osudu... Chúďa dieťa...

elenkataki1
4. júl 2016

nemáš poistenie právnej ochrany?- kamoška tak vysúdila deti, oni ti aj poradia, aj ak ide do súdu s a pôjdu za teba súdiť..

fidorka7
1. aug 2016

@jasomja1234 o to skôr, že si s ním žila...

buckeye
1. aug 2016

@charity no lenze pokial si bude brat ako nahradnik otca, tak o tom bude vediet este pred narodenim, cize tri roky mu budu aj malo 🙂

jasomja1234
autor
1. mar 2021

Poprosim o vymazanie

Strana
z2