Neviem sa rozhodnúť medzi dvoma chlapmi

misel714
5. apr 2020

Ahojte ženy (možno aj chlapi, nezáleží...).
Predom, ako ma odsúdite, tak si prečítajte celé. Pred troma rokmi som bola s chlapom, ku ktorého ma to stále ťahá. Ja som bola v tom období ešte študentka, ktorá si myslela, že sa všetko točí len okolo nej. Netrpezlivá, bláznivá, miestami hlúpa a naivná. Zažila som s nim približne rok zábavy, kedy sme sa veľa smiali, ľúbili, zažili prvé spoločne veci, dokonca mi raz doprial ženu, aj keď bol dosť majetnický a citlivý. No proste rok, na ktorý rada spomínam. Ako som ale hovorila, bola som mladá a často pre kraviny vyvolala hádku. Podotýkam, chlap mal o 10 rokov viac ako ja. Nakoniec sme sa rozišli, lebo moje nedospelé správanie ho vtedy už rozčuľovalo. Nevedela som o čom je život, bývala som u rodičov a nechápala niektoré veci, čo samozrejme teraz ako človek, čo chodí do práce chápe. Školu som prechádzala len tak, nemala som problémy, naopak som mala veľa času a malú trpezlivosť. Chlap ma mal však veľmi rád a staral sa o mňa aj v situáciach, kedy som nedúfala. Som darca krvi a keď som napr išla ráno darovať, tak prišiel aj po nočnej len preto, aby ma odprevadil domov. ( Robí vedúceho v jednej fabrike, má strednú školu, ktorá mu v živote úplne stačí a je šťastný 🙂) Plakal predo mnou, keď som len spomenula napr môjho ex, či stále mi vyčítal môjho najlepšieho kamaráta, aj keď je to len kamarát. Sex s nim bol však geniálny a doteraz spomínam na tie noci. 🙂 Je fakt veľmi príťažlivý, cvičí, stará sa o seba a pozerať sa na neho by som mohla aj hodiny s úsmevom.
Potom po rozchode prišiel ďalší chlap, tiež cca rovnaká veková kategória. Už spolu aj bývame. S ním som už dva roky, celkom nám to na začiatku vyhovovalo, ale v poslednom roku sa často hádame. Aj keď viem, že mi nechce zle, nerešpektuje to, čo chcem ja. Núti ma do práce, ktorá ma nebaví. Robím robotu za veľa paňazí, ktorá ma deptá a len preto, že k môjmu povolaniu s deťmi mal pripomienky a neschvaľoval mi ho. Inak sa však ku mne stará krásne. Až mi občas príde, že by som sa mohla spamätať... Vie, že nemám rada umyvanie riadu, tak umýva ho len on, robí mi raňajky, desiaty do práce, stará sa mi o moje dlhé vlasy, ešte ma aj sprchuje :D (priznávam, je to už moc), občas kúpi kvety, donesie niečo sladké ako pozornosť, neustále sa pýta, či nie som hladná, či mi niečo nechýba. Z druhej stránky zas náš sexuálny vzťah pochladol, nevyhovuje nám to už ako kedysi a tá vášeň opadla. Priateľ ma prestal (hanbím sa, ale cítim to tak) aj fyzický priťahovať. Už rok neje sladké zo svojho presvedčenia a je ešte chudší, ako ked sme sa spoznali. Má 65 kg a ruky asi rovnako veľké ako ja. No ako osoba je super, teda aspoň po tej pracovnej... Má VŠ, fajn prácu, avšak žiadne nutkanie niečo hmotné alebo materiálne zmeniť. Záleží mu len na biznise, vzhľad, či psychickú stránku nerieši. Veľmi ma mrzí, že nerieší pár vecí na sebe, ktorí vie, že ma hnevajú. Nič vo vzťahu sa mu nechce naprávať a pri neustálom ťukaní do obrazoviek mi pripadá, že som pre neho spolubývajúca, ktorej stačí len občas pritakávať, nech si myslím, ako ma počúva. A ja nie som šťastná. Nevadí mu dokonca ani to, že vie, že si píšem s ex.. Vraví, že mi verí a on správy nebude čítať. Všetko je na mojom vedomí a svedomí.

A teraz k veci. Ex mi vypisuje, raz sme sa stretli (o čom samozrejme môj partner vie a nemal s tým problém). Hoci má on tiež vzťah, veľmi ma to k nemu ťahá. On vraví to isté mne, preto ma od rozchodu stále kontaktoval on, nie ja. Tvrdí, že pre neho budem stále výnimočná a aj ked´ má už druhú, nikdy k žiadnej nebude cítiť to, čo ku mne. No rozísť sa s ňou neplánuje.. Stretávať sa so mnou na kávu chce potajomky. Áno, na kávu... nemyslite si zas neviem čo.
No ja viem, že ho mám stále veľmi rada, ale zas aj tohto druhého mám rada, alebo len cítim vďaku, netuším. Som zmätená, myslíte, že je na to nejaká odborná pomoc, napr nejaký "psychológ", ktorý by mi vedel len odporučiť, či sa riadiť srdcom,alebo rozumom.... Nechcem zas ostať úplne sama a podvádzať určite nebudem.. Ale buď ostanem menej šťastná s niekým, kto viem, že ma má ako dobrú kamošku a parťačku do domácnosti, alebo dúfať, že ten, čo má vzrušuje a milujem ho sa pre mňa raz rozíde.

Ďakujem za každú normálnu odpoveď a nie nemám 15 a nezažívam prvé lásky...

veronikaszabova
5. apr 2020

Skoncila som pri to, ze ta sprchuje... coo? 🤷‍♀️🤣

larisalarisa
5. apr 2020

Nvm, na niektoré situácie nemám slov. Celé zlé.

sashabb
5. apr 2020

Nájdi si tretieho 😉

vaneschcezistit21
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mrkvicka060
5. apr 2020

@misel714 na tvojom mieste by som sa s tymto rozisla a bola nejaky cas sama so sebou. Prospeje ti to. A s tym druhym prosim ta nespi, ma priatelku.

veronikaszabova
5. apr 2020

@vaneschcezistit21 trocha tvrdy komentar, nie? 🤷‍♀️

syslik81
5. apr 2020

s terajsim sa rozid byvaleho si nechaj ako spomienku a najdi si normalne vyrovnany vztah ..kde sa dvaja byju treti vytazi ;)

veronikavaneska
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
stela01
5. apr 2020

@misel714 tak si výnimočná že priateľku neopustí .
No uznaj ....

alexk12
5. apr 2020

@misel714 choďte do 4ky

dilino
5. apr 2020

@vaneschcezistit21 ty vieš čo to znamena Kurva chodim s chlapmi trtkať za peniaze a tu zmienka o tom neni uražaš ženu ktorú vôbec nepoznáš zamysli sa nad sebou plno žien dievčat je v takej situácii tak nenazyvaj cudziu ženu tým čo nieje.

edien
5. apr 2020

@vaneschcezistit21 vy ste velmi uboha osoba,naozaj😱

lucyluv
5. apr 2020

To je jasne,svojho terajsieho nelubis, lebo to by ti tie ruky nevadili, milovala by si ho aj keby ma vacsie prsia od teba, keby je to ozajstne. Skor si poloz otazku, co od zivota chces? Chces mat vazny vztah? Posobis, ze si len pojasena a chces si uzivat. Na to bude tvoj byvaly milenec ako stvoreny, myslim na to uzivanie. Ale ak chces hladat vazny vztah, jednoducho nechas ich obidvoch, to je jedine rozumne riesenie 🙂

janetinka27
5. apr 2020

Nikto ti nepovie, čo máš urobiť. Každý z nás zodpovedá za svoje rozhodnutia sam. Nemáš iba tieto dve možnosti. Musíš sama vedieť co chceš. Mňa zaujala veta, že ti dokonca raz doprial ženu. Takýto životný štýl a vzťah nechápem, tak sa nedá ani radiť.

elenita
5. apr 2020

Uprimne, z tychto dvoch ani jeden 🙂 Ze by si skusila byt single, to Ti nenapadlo? 🤔

sunny8
5. apr 2020

Nedočítala som to .. ale nevyberaj si .. buď nejaký čas single kým si upraces v hlave .. takto to význam nemá

veronikaszabova
5. apr 2020

A kolko si s tym novym??
2 ci 4 roky?? 🤷‍♀️

https://www.modrykonik.sk/forum/moje-zdravie/priatel-sa-mi-posmieva-za-vahu/

liz_lemon
5. apr 2020

@veronikaszabova toto bude zase nejaka, co potrebuje psychiatra

0silvia0
5. apr 2020

Posobis strasne nevyzreto a u starsich chlapov hladas utocisko a dufas, ze sa pri nich naucis zivotu... ale nejak ti to nejde. Skus byt chvilu nezavesena na chlapovi a spoznavaj samu seba, nic ti neutecie.

moonlight1210
5. apr 2020

@vaneschcezistit21 jednoducho povedane, si BLBA. 🙂

lulubka28
5. apr 2020

Doprial ti zenu??? Toto si ako myslela? Ty si tuzila po nejakej zene, alebo som to ja nepochopila???

veronikaszabova
5. apr 2020

@lulubka28 typujem, ze sli do trojky 🙂

23121974
5. apr 2020

@veronikaszabova Tak to si prečítala toho viac ako ja 😂 😂

23121974
5. apr 2020

@veronikaszabova Už ti neodpovie,účet zrušila.

veronikaszabova
5. apr 2020

@23121974 hold, zamotala sa 🤣
Inak ani vek jej nesedel - v minulej diskusii v roku 2019 mala 19, teraz 22 🤷‍♀️

23121974
5. apr 2020

@veronikaszabova No vidíš ako zostarla za ten rok 😂 Ale však ona sa určite zase vráti 😀

denisa098
5. apr 2020

@liz_lemon nebude to jej aktuálny priateľ???????

kitycat
5. apr 2020

Toto je snad vymyslene...alebo prepisane z Bravicka kapitola "Laska, sex a trápení" 😵

10zabka
5. apr 2020

@misel714 v príspevku si si odpovedala... prečo si ho vlastne napísala a prečo sa pýtaš? V podstate si rozhodnutá. Ak si dospelá, naše vyjadrenia k tomu nepotrebuješ.

veronikaszabova
6. apr 2020

@10zabka zdrhla z MK