icon

Skúsenosti so zverením dieťaťa otcovi

15. máj 2025

Ahojte je niekto tu co nechal dieťa otcovi? Ze ako dieta na to reagovalo..lebo máme striedavku sice dcéra tvrdí ze sa jej nechce byt u tata ale vzdy ide a teda pomyslam na to ze by som ju nechala zverenu otcovi.. viem musim sa s nou o tom porozprávať ale ci je tu cloviecik kde to fungovalo a bolo oukej

betulinka1
20. máj 2025

Nerob to tej dcére. To, že ona otcovi ustúpi je v poriadku, má 9 rokov. Ale ak stratí tú možnosť byť u teba, tak to úplne zničíš jej dušu. Príde do veku, kedy si bude vedieť presadiť svoj názor ale to očakávaj až tak okolo 12 rokov. Ty jej len povedz, že ked nechce nemusí tam ísť ale musí to tak povedať aj pred kolíznou opatrovníckou aby si to mohla zmeniť na súde. Lebo mne pripada, že ju chces trestat za to, že si nevie povedať svoj názor. No nevie, ešte nie, nemá na to vek..... ale aby si ju kvoli tomu zradila, mi príde cudné. Este ked vies, že tam ani nechce chodiť a nechás ju v jeho moci...hrozne. Zamysli sa.

mimimi27
22. máj 2025

Ak chceš napíš mi súkromnú správu.

autor
22. máj 2025
@betulinka1

Nerob to tej dcére. To, že ona otcovi ustúpi je v poriadku, má 9 rokov. Ale ak stratí tú možnosť byť u teba, tak to úplne zničíš jej dušu. Príde do veku, kedy si bude vedieť presadiť svoj názor ale to očakávaj až tak okolo 12 rokov. Ty jej len povedz, že ked nechce nemusí tam ísť ale musí to tak povedať aj pred kolíznou opatrovníckou aby si to mohla zmeniť na súde. Lebo mne pripada, že ju chces trestat za to, že si nevie povedať svoj názor. No nevie, ešte nie, nemá na to vek..... ale aby si ju kvoli tomu zradila, mi príde cudné. Este ked vies, že tam ani nechce chodiť a nechás ju v jeho moci...hrozne. Zamysli sa.

@betulinka1 nechcem ju vytrestat len som unavena s toho neustaleho boja namiesto toho aby bol vďačný za to ze má dieťa tak to takto zneuziva a robi to co bohuzial robi pred nou inak mi nepovie ako mater a ze ci som jej nieco slubila za to ze davam upravu styku

ibrunova
22. máj 2025

A tvoj nový manžel ju má rád?

autor
22. máj 2025
@ibrunova

A tvoj nový manžel ju má rád?

@ibrunova ano a dokonca aj ona jeho my sme s manzelom sedem rokov...od ex som odisla ked mala rok a pol a po roku som sa zoznamila z terajsim manzelom

betulinka1
23. máj 2025

Kurnik a co s tym ma ona. Ty musis za nou stat, nech sa deje cokolvek.

jamial277
26. máj 2025

Ja teraz bojujem aby som mohla byť aspoň chvíľu z dcérou...u nás nastal problém v striedavke sme fungovali skoro 5 rokou z dcérou a synom,bohužiaľ ma do striedavky dotlacili pocas rozvodu a teraz to ľutujem.Dcéru otec stále štval proti mne za to,že som si dovolila opustiť ho a našla si priateľa,ktorý je opak jeho.Bývali pil,nestaral sa o záujem detí,chodil po chatách s partiou,doma ma len ponižoval a pred každým zhadzoval,všetko mu vadilo,ak som niekam z detmi išla hneď nám vyvolával,že kde sme,vadilo mu ak som išla z deťmi k rodičom,ak mi niekto zavolal...proste musel o všetkom vedieť, zatiaľ čo som sa ja o všetko starala až kým som si nepovedala dosť a neotvorila si oči.Bohužiaľ po rozvode sa zrazu začal z deťmi túlať ale v striedavke v mojom týždni som ja ťahala aj učenie aj úlohy aj všetko čo sa týka povinností z deťmi ja.Samozrejme dcére sa viac začalo páčit pri ocovi keď že tam mala voľnejšie.Nakoniec ju zmanipuloval tak,že sme v súdnom spore nakoľko ona chcela ostať u neho a bohužial somna robí tú najhoršiu matku aká môže byť.Na sociálke sa dcéra vyjadrila,že chce chodiť ku mne na víkendy ale ani to mi nedali....na stretnutí na sociálke my povedal,že on má znamosti a oni sa tvárili ako by nič.Dcéra sa uplne zmenila je bezcitná,chladná ku mne aj k mojej rodine a známin sa po troch mesiacoch správa ako k cudzím a to vďaka ocovi ktorý ju hucká proti nám.Ja som sa vždy snažila deti ochranit aby nevedeli,že ich otec kam sa hne všade sú nejaké bitky ale pred detmi sa tvari ako najlpeši ocko na svete.Dceru si kupuje ale syn sa zatial nedal.Bojujem o to aby som mohla z dcérou stráviť aspoň nejaky čas.Bohuzial ak ju dás ocovi ver alebo nie ona sa ti odcudzí.Ja som mu dceru nedala a teraz sa deje to co sa deje.Dcera sa na mna hneva za to ze bojujem aby som snou mohla byt a bohuzial ked sa k nej aj na chvílu priblizim hned ju bývali alebo jeho priatelka vezmu prec aby som sa snou nemohla rozpravat.V jeho navrhu na sude same klamstva nepodlozene ziadnymi dokazmy zatial co ja som isto preukazala ze som sa prikladne o nu starala a on je na koni lebo ma dceru bez styku somnou a robí to nie preto ze ju miluje ale preto ze sa mi chce pomstit za to ze som si dovolila opustit ho pre ineho chlapa s ktory sa o mna stara ako o princeznu a aj o deti a aj ked mame uz spolocnu dceru nikdy nedal detom pocitit ze su od ineho.Vzdy ich bral ako svoje a dostali sme sa do bodu ze dcera kvoli ocovi klame a vymysla si na nas uplne bludy.Nikdy sa jej nevzdaj ver,ze skor ci neskor by si to olutovala.Ja som sa svojej nevzdala ani po tom čo mi z jej ocom robí a dúfam,ze raz príde deň keď pochopí čo urobila a uzná si aj ona chybu.

karamelka1234
26. máj 2025

On ti ničí dieťa a ty sa ho chceš vzdať... smutné. Mňa by musel zabiť aby mi zobral dieťa chlap...Mám 3 dcéry ale nikdy nikto na svete sa nenarodil aby som sa vzdala mojej dcéry ani jednej

autor
27. máj 2025
@karamelka1234

On ti ničí dieťa a ty sa ho chceš vzdať... smutné. Mňa by musel zabiť aby mi zobral dieťa chlap...Mám 3 dcéry ale nikdy nikto na svete sa nenarodil aby som sa vzdala mojej dcéry ani jednej

@jamial277
@karamelka1234 no viete ono je to ozaj zlozite a mna ubiija ako mu vsetci veria pritom pravda je uplne inde ze ta mala vypovedala sudkyni a koliznej ze nechce byt u neho a znalecky posudok bol uplne iny a na základe 6 hodin rozhodol o jej zivote a to ze ked neposluchne ho na slovo nici jej hracky a vsetko co ma rada a staci len jedno cestné prehlasenie ze ich netyra pritom pravda je uplne ina ..ze im robi to iste co robil kedysi mne

abbey1
27. máj 2025

Ja ti nerozumiem. Dobrovoľne sa chceš vzdať dieťaťa a nechať ho človeku, ktorý mi ubližuje.

pragmaticka
27. máj 2025

Ona ťa potrebuje. Teraz asi najviac. Ako vôbec o tom môžeš uvažovať? Ty si unavená a čo ona? Veď ten jej otec ju úplne depta, ty to tak laskavo neprežíva a staraj o svoje dieťa a kompenzuj jje to čo nemá z jeho strany, daj jej tú lásku materskú, podporu!! preboha veď ťa potrebuje. Ani nechcem vedieť čo z nej vyrastie keby si ju prenechala jemu v tomto veku. Sama mám 2 dcéry obe sú úplne odlišne ale obe by to nerozdychali keby som ich už akože nechcela vidieť ..lebo to dieťa to len tak pochopí a ten jej otec ju v tomto ešte podporí…niečo v tom zmysle mater ta už nechce,nelúbi 😔😔😔

123profil321
27. máj 2025

Preboha, žena, spamataj sa!!! To nemyslíš vážne toto??? On ju týra, psychicky ju deptá a ničí, sama dcéra povedala, že tam nechce byť a ty ju tam chceš surovo natlačiť??? Potrebuješ prefackať? Ani netušíš, ako veľmi to dieťa teraz potrebuje tvoju ochranu a podporu, aby si za ňu bojovala... Ani len netušíš ako veľmi jej ublížiš a zničíš jej psychiku, keď ju odvrhneš takto, dáš jej najavo, že ti na něj nezáleží 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

lucia147852
27. máj 2025

Ty to čítaš po sebe? Za prvé nájdi si psychiatra, pretože žena pri zmysloch nenechá decko tyranovi. Potom chod s dcérou psychológovi a vyžiadaj si vyjadrenie, s tým môžeš požiadať o zrušenie striedavky. Ty si jej vybrala za otca toto indivíduum a ešte ju chceš predhodiť jemu lebo TY to nezvládas? A čo ma povedať to dieťa? Ma len 9 preboha. To nie je puberťák. To je psychicky zničené dieťa, ktoré ma labilnu a neschopnu matku a tyrana otca. Tak sa konečne prestaň ľutovať s bojuj za svoju dcéru.

autor
27. máj 2025
@lucia147852

Ty to čítaš po sebe? Za prvé nájdi si psychiatra, pretože žena pri zmysloch nenechá decko tyranovi. Potom chod s dcérou psychológovi a vyžiadaj si vyjadrenie, s tým môžeš požiadať o zrušenie striedavky. Ty si jej vybrala za otca toto indivíduum a ešte ju chceš predhodiť jemu lebo TY to nezvládas? A čo ma povedať to dieťa? Ma len 9 preboha. To nie je puberťák. To je psychicky zničené dieťa, ktoré ma labilnu a neschopnu matku a tyrana otca. Tak sa konečne prestaň ľutovať s bojuj za svoju dcéru.

@lucia147852 pouzivate krute slova ale musim priznat ze mate pravdu a dakujem vam za taketo nakopnutie ano podala som na sud aby bola zverena mne a aby sa ten styk upravil snad otvoria oci a ked nie sa odvolame no psychologovi s nou nemozem ist keďže aj on musi dat suhlas a uz v skole to zamietol...ved toto ze mne je toho luto lebo roky bojujem aby sa mala dobre dokonca manžel chcel si ju osvojit ale ex sa jej nevzda....

luccija
27. máj 2025

Ty si nevyzereta a od 9 r dieťaťa čakáš, že bude vyzretá?neverím čo čítam.Boji sa ho a preto nepovie pravdu ty ju to máš naučiť.Nechodis s ňou k psychológovi?čo jej ukazujes do života, že keď je niečo zle tak treba utiecť?Nerob to tomu dieťaťu v takom kritickom veku v žiadnom prípade.Ty tiež potrebuješ terapie nech vieš ako reagovať na ex atď...začala by som s malou chodiť k psychológovi a potom požiadala o zrušenie striedavky

jamial277
27. máj 2025

Nevzdávajte sa jej keď chce byť pri vás bojujte o ňu.Verte mi ja teraz prežívam 3 mesiace najhoršie dni a noci.Syn chcel pred pár mesiacmi ostat u nás ale nech je už otec aký je porozpravala som sa sním a kus sa to ustálilo.Bohužial ja som sa z dcérou pohádala a ona chcela ísť k nemu a on namiesto toho aby sa tiež snou porozprával začal ju manipulovať a az natoľko,že dcéra somnou už vôbec nekomunikuje nemám snou ziadny kontakt hoci som socialku ziadala o pomoc neposkytli mi ju az kým si on po mesiaci nedal návrh na neodkladné opatrenie....samozrejme po mesiaci dcéra uz vraví len to čo ocovi vyhovuje.A bohuzial uz tlaci aj na syna skusa ho ovplivnit aby ostal aj on u neho.A verte mi že ako som rozvedena od bývalého som si prešla kade čím lebo počas rozvodu mi kričal,že ma zničí a jeho jediná zbraň sú deti...vôbec nemá zabranu vyuzívat ich.Preto vám vravím bojujte za nu aj ked je to tazke ja sa nevzdavam a aj ked je to tazke budem bojovat za deti aj ked sa dcera tvari ze ma nepozná.Nedajte sa lebo to naozaj olutujete.Ja lutujem ze nemozem byt z dcerou ani na chvílu stacila by mi aj sekunda aby som ju mohla cítit a objať.A viem že este prejde vela casu kym sa niekam dopracujeme lebo socialka a sudy su bohuzial take ake su.

jamial277
27. máj 2025

V takomto prípade pokiaľ viem nepotrebuješ súhlas jeho a aby si ju vzala k psychológovi pokiaľ jej on ubližuje skús si predsa nejakeho vybaviť a vziať ju tam

lucia147852
27. máj 2025

Môžeš, dieťa zastupujú rovnako obaja rodičia. Aj môžu ísť rovnako k dr. Niekedy treba človeka nakopnúť. Držím palce do boja. Hlavne to nevzdávaj

autor
27. máj 2025
@luccija

Ty si nevyzereta a od 9 r dieťaťa čakáš, že bude vyzretá?neverím čo čítam.Boji sa ho a preto nepovie pravdu ty ju to máš naučiť.Nechodis s ňou k psychológovi?čo jej ukazujes do života, že keď je niečo zle tak treba utiecť?Nerob to tomu dieťaťu v takom kritickom veku v žiadnom prípade.Ty tiež potrebuješ terapie nech vieš ako reagovať na ex atď...začala by som s malou chodiť k psychológovi a potom požiadala o zrušenie striedavky

@luccija bez jeho suhlasu nemozem chodit s nou nikam

autor
27. máj 2025
@jamial277

V takomto prípade pokiaľ viem nepotrebuješ súhlas jeho a aby si ju vzala k psychológovi pokiaľ jej on ubližuje skús si predsa nejakeho vybaviť a vziať ju tam

@jamial277 nemozem kedze je stretavka mame rovnake prava chodila do skoly mala tri sedenia a potom suhlas nepodpisal a tam to skoncilo on nesuhlasi zo ziadnymi psychologmi...vraj ona nema ziadny problem a len ja som ta ktora vsetko manipuluje

karamelka1234
27. máj 2025

Hlavne ty teraz musíš byť najsilnejšia aj keď ta to všetko zranuje... musíš bojovať o svoje dieťa lebo nikto nebol tak blízko tvojho srdca ale dcéra áno rástla rovno pod ním...bojuj 🙏🙏🙏

autor
27. máj 2025
@karamelka1234

Hlavne ty teraz musíš byť najsilnejšia aj keď ta to všetko zranuje... musíš bojovať o svoje dieťa lebo nikto nebol tak blízko tvojho srdca ale dcéra áno rástla rovno pod ním...bojuj 🙏🙏🙏

@karamelka1234 dakujem vazim si vase slova som vasim dlžníkom ja ju milujem a chapem ze ma rada aj jeho len je smutne ze su deti takto využívané

jamial277
28. máj 2025

Niektorý rodičia sú schopný zničiť aj svoje dieťa aby ublížili tomu druhému.A k psychológovi môžte ísť aj bez jeho súhlasu predsa ide o jej dobro.Skúste obvolať psychológov a vysvetliť čo sa deje nie každý pýta súhlas druhého rodiča....

autor
28. máj 2025
@jamial277

Niektorý rodičia sú schopný zničiť aj svoje dieťa aby ublížili tomu druhému.A k psychológovi môžte ísť aj bez jeho súhlasu predsa ide o jej dobro.Skúste obvolať psychológov a vysvetliť čo sa deje nie každý pýta súhlas druhého rodiča....

@jamial277 už som skúšala a všade mi vraveli že prvá návšteva s oboma rodičmi.. Uvidíme čo sud na to povie len je to také smutné odišla som aby mala lepší život no je to horsie a ruky zviazané

jamial277
29. máj 2025

Ver či nie už nech je to akokoľvek ťažké nedovoľ aby ju mal on....zničila by si ju tým.Ja som dcéru bývalému nedala a bohužiaľ po jeho klamstvách,ktoré povedal na sociálke a na súd si dal návrh a čo vyjadrenie to nové klamstvo nepodložené ničím a súd mu ju nechal zatiaľ.No moja dcéra po troch mesiacoch pri ňom sa úplne zmenila.....je snej namyslená,vypočítavá a veľmi chladná slečna.Samozrejme to,že sa zmenila k horšiemu nikoho nezaujíma lebo sa tam cíti lepsie....peniaze sú pre niektorých viac ako čistá láska.Preto ti vravím bojuj za ňu s každej strany.

mimimi27
29. máj 2025
@jamial277

Ver či nie už nech je to akokoľvek ťažké nedovoľ aby ju mal on....zničila by si ju tým.Ja som dcéru bývalému nedala a bohužiaľ po jeho klamstvách,ktoré povedal na sociálke a na súd si dal návrh a čo vyjadrenie to nové klamstvo nepodložené ničím a súd mu ju nechal zatiaľ.No moja dcéra po troch mesiacoch pri ňom sa úplne zmenila.....je snej namyslená,vypočítavá a veľmi chladná slečna.Samozrejme to,že sa zmenila k horšiemu nikoho nezaujíma lebo sa tam cíti lepsie....peniaze sú pre niektorých viac ako čistá láska.Preto ti vravím bojuj za ňu s každej strany.

@jamial277 ako by si písala o mojom probléme.

jamial277
29. máj 2025
@mimimi27

@jamial277 ako by si písala o mojom probléme.

@mimimi27 aj ty prežívaš niečo takéto?

zuzana9393
29. máj 2025

Mňa by veľmi zaujímala jeho verzia, lebo ty vyzeráš byť kvalitné divná.... Bohvie kde je pravda a čo by tej malej nebolo ozaj lepšie pri ňom. Lebo normálna mama ktorú muž týral a teraz týra dieťa, by v živote neuvažovala o Tom, že by sa jej vzdala a nechala ju tyranovi.

autor
30. máj 2025
@zuzana9393

Mňa by veľmi zaujímala jeho verzia, lebo ty vyzeráš byť kvalitné divná.... Bohvie kde je pravda a čo by tej malej nebolo ozaj lepšie pri ňom. Lebo normálna mama ktorú muž týral a teraz týra dieťa, by v živote neuvažovala o Tom, že by sa jej vzdala a nechala ju tyranovi.

@zuzana9393 možno divna a mozno uz unavena každopádne by nevyšlo ze som primarna vztahova osoba keby jej bolo tak dobre pri nom...nuz bola som zvedava na nazor...ale beriem aj tvoju reakciu

autor
30. máj 2025
@jamial277

@jamial277 budem bojovat i ked neviem kolko toho clovek ešte vydrží ale dakujem velmi si vazim tvoje slova 💖