icon

Skúsenosti so zverením dieťaťa otcovi

15. máj 2025

Ahojte je niekto tu co nechal dieťa otcovi? Ze ako dieta na to reagovalo..lebo máme striedavku sice dcéra tvrdí ze sa jej nechce byt u tata ale vzdy ide a teda pomyslam na to ze by som ju nechala zverenu otcovi.. viem musim sa s nou o tom porozprávať ale ci je tu cloviecik kde to fungovalo a bolo oukej

Strana
z3
biba_18
15. máj 2025

ja čo poznám také prípady (3) tak sa deti s mamou odcudzili 🤷‍♀️

autor
15. máj 2025
@biba_18

ja čo poznám také prípady (3) tak sa deti s mamou odcudzili 🤷‍♀️

@biba_18 no ja nemam uz silu stale nejak bojovat a pod mam pocit ze nam viac narusil vztah otec a dlhodobo toto nieje dobre ze su stale nejake natahovacky tak chcem ustupit

biba_18
15. máj 2025

chápem. ale počítaj s tým 😢

abbey1
15. máj 2025

Ja nejako nechápem, prečo ju chceš nechať otcovi

miadi
15. máj 2025

Stretla som jedneho co ich 3 deti mama nechala otcovi koli novemu chlapovi a teda pekne slovo pre nu za to nemal . Otec bol fajn len mama sa nich uplne vyprdla.

alex49
16. máj 2025

Prečo chceš dcéru nechať otcovi, keď píšeš, že tam nechce chodiť. Ja by dodržiavala striedavku a ak by chcela byť dcéra dlhšie u otca, tak by som to dovolila.

januska12323
16. máj 2025

On vám narušil vzťah a aj tak ju chceš dať preč? Vieš ako to bude vnímať?

ibrunova
16. máj 2025

Nechce tam chodiť, tak ho tam chcem dať nastálo.. Neverím, že je toto reálne.

rachel36a
16. máj 2025

Ja mam kamaráta co ma zvereneho syna, aj syn to chcel, lebo mama je ozranka a fetacka...
Ale v fvojom prípade nechaiem prečo sa chceš vzdať dcéry, keď sama píšeš, že k otcovi ani nechce chodit

zuzana9393
16. máj 2025
@rachel36a

Ja mam kamaráta co ma zvereneho syna, aj syn to chcel, lebo mama je ozranka a fetacka...
Ale v fvojom prípade nechaiem prečo sa chceš vzdať dcéry, keď sama píšeš, že k otcovi ani nechce chodit

@rachel36a zrejme má tiež nejaký problém, alebo chce mať proste menej starosti. Inak mi to nevychádza. Normálna mama by nad týmto neuvažovala.

Chudá dieťa.

autor
16. máj 2025
@ibrunova

Nechce tam chodiť, tak ho tam chcem dať nastálo.. Neverím, že je toto reálne.

@ibrunova tak nechce ale vzdy ide lebo musi nevie mu povedať vobec nazor nevie a zato mna tym utopi a nebavi ma stale sa uz osem rokov naťahovať ked ona mu vzdy ustupi ano vyslo z testov ze ja som jej primarna vzťahova osoba ale cokolvek sa deje tak ona mu ustupi a pritaka lebo by bolo zle...a preto zvazujem tuto variantu lebo uz bolo toho vela a vzdy som vysla ako ta ktora je histerka...

summer23456
16. máj 2025

A v čom mu akože ustupuje? Je to dieťa, tak asi to má ťažké aj pri ňom a ešte ty sa chces ba ňu vykašľať? Skôr by som riešila,aby ju zverili iba tebe a nie že dať ju jemu..si matka...neviem si to predstaviť... Pre ňu to bude lepšie?

autor
16. máj 2025
@summer23456

A v čom mu akože ustupuje? Je to dieťa, tak asi to má ťažké aj pri ňom a ešte ty sa chces ba ňu vykašľať? Skôr by som riešila,aby ju zverili iba tebe a nie že dať ju jemu..si matka...neviem si to predstaviť... Pre ňu to bude lepšie?

@summer23456 ja to chapem ale proste su to roky a mna to tiež ničí tym ze aj ked len jej volam strohe odpovede lebo stoji pri nej..ano nemoze si oblect co chce len co nadiktuje tak isto ked nas stretne alebo niekoho z rodiny sa tvári ze nas nepozna a vsetci sa tvaria ze su to neni problemy a dalsich kopec zavaznych ktore nemoze tu uplne specifikovat..je to velmi smutne ze dnesne institucie cakaju kym sa vazne veci nestane

ibrunova
16. máj 2025

Takže on ju deptá, diktuje jej, ona sa ho bojí a ty ju chceš jemu zveriť úplne.

summer23456
16. máj 2025

A dcéra by chcela žiť s ním natrvalo? Ja ťa chápem,že to máš ťažké. Ale ak k nemu ísť nechce, skús sa s ňou porozprávať, či by nechcela žiť s tebou a dajte to takto na súd... Zrušiť striedavku...si predstav, že by to tebe urobila mama...koľko má dcéra rokov?

summer23456
16. máj 2025

Tak je to dieťa, keď on s ňou manipuluje, nevie sa mu ako dieťa vzoprieť...veď to nevieš ani ty ako vidim,nie ešte dieťa...ty chces mať pokoj,ale budeš mať potom pokoj? Nebude táto trápiť?

summer23456
16. máj 2025

Byt tebou bojujem za zverenie do tvojej starostlivosti...chrán svoju dcéru.

petrao2
16. máj 2025

Kolko ma dcera rokov?
Bojuj za nu a nenechaj ju manipulatorovi
Vies co z nej vyrastie?
A co vsetko jej on nahovori ked mu ju prenechas?
Prides o dceru uplne az do momentu kym nepochopi a nepostavi sa vlastnemu otcovi
Ona sa ho boji
A tvoje problemy to nevyriesi lebo on neprestane a pride na ine veci-vyzivne atd

ibrunova
16. máj 2025

A otázne je, či ju chce mať otec nastálo zverenú.

melanta
16. máj 2025

Ty sa aj počúvaš? Otec dcéru deptá a ty premýšľaš, že by bola v jeho výlučnej starostlivosti. Aby si to ty mala jednoduchšie. To, čo si napísala, sú za mňa dôvody, aby si na súde žiadala zrušenie striedavky a zverenie do tvojej starostlivosti. Namiesto toho, aby si riešila situáciu opačne, aby si znížila frekvenciu času, kedy je otec s dcérou, tak ju chceš dať k otcovi, nech je dievča deptané ešte viac. Chudinka. Ak si aspoň kúsok dobrá matka a máš dcéru aspoň trochu rada, tak žiadaj o zrušenie striedavky a zverenie do tvojej starostlivosti, argumenty máš. S dcérou sa o tom rozprávaj, prečo to chceš urobiť, hovor s ňou, ako bojovať voči jeho nátlakom, nauč je sebavedomiu. Ukáž jej, že stojíš za ňou. Fuj je mi zle z teba, že premýšľaš poslať dievča k otcovi úplne, hoci jej je tam zle. Je smutné, koľko nevyzretých žien má deti.

tiezjedna
16. máj 2025

Okamžite by som zrušila striedavku, podľa toho, čo píšeš je to psychopat a manipulátor. Pozri sa ako vydeptal teba... Čo to asi tak spraví s dcérou?!

rachel36a
16. máj 2025

Kokso ty aj čítaš co pises...aby si to mala ty ľahšie, tak ešte viac ublizis dcére? Otec ju depta a ty mu ju chceš dat nastalo? Matka roka

lucylaw
16. máj 2025

Neverím,že toto môže napísať jedna normálna MILUJÚCA matka 🤦🏻‍♀️ pretože žiadna takáto matka by dobrovoľne neprenechala svoje dieťa otcovi,len preto,aby mala pokoj 🤦🏻‍♀️ Takéto indivíduá by nemali ani mať deti..

nikijezikova
16. máj 2025

Ty nie si normálna...

ronie338
17. máj 2025

Prečo jemu zveriť, ziadaj si zveriť sebe dieťa do starostlivosti. Už aj dieťa sa vie vyjadriť kde chce viac byt a súd by na to mal prihliadnut. Takto keď ju dáš k nemu ju úplne zničis

lienka.7
17. máj 2025

@autorka nejako som nezachytila kolko ma dcéra rokov... inak to nemyslíš vážne, že keď k nemu nechce ísť, ty rozmyslas, ze mu ju "natlacis" na stalo. Omg 🤦‍♀️ ako levica by som o svoje dieta bojovala...a je ti dúfam jasne, ze ked toto spravíš, prídeš o dcéru uplne. Ci práve o to ti ide alebo ako?

autor
20. máj 2025
@melanta

Ty sa aj počúvaš? Otec dcéru deptá a ty premýšľaš, že by bola v jeho výlučnej starostlivosti. Aby si to ty mala jednoduchšie. To, čo si napísala, sú za mňa dôvody, aby si na súde žiadala zrušenie striedavky a zverenie do tvojej starostlivosti. Namiesto toho, aby si riešila situáciu opačne, aby si znížila frekvenciu času, kedy je otec s dcérou, tak ju chceš dať k otcovi, nech je dievča deptané ešte viac. Chudinka. Ak si aspoň kúsok dobrá matka a máš dcéru aspoň trochu rada, tak žiadaj o zrušenie striedavky a zverenie do tvojej starostlivosti, argumenty máš. S dcérou sa o tom rozprávaj, prečo to chceš urobiť, hovor s ňou, ako bojovať voči jeho nátlakom, nauč je sebavedomiu. Ukáž jej, že stojíš za ňou. Fuj je mi zle z teba, že premýšľaš poslať dievča k otcovi úplne, hoci jej je tam zle. Je smutné, koľko nevyzretých žien má deti.

@melanta možno je to tak ako píšeš ale su dni kedy človek nevládze vsade len poukazuju na to ze co robil mne tak jej nemusi ale on robi zle aj svojej matke a stačí čestné prehlasenie ze ich netyra ona ma 9 rokov a vypovedala koliznej a aj sudkyni ze nechce striedavku ale zo znaleckeho posudku bolo ze nevylucuje ze by jej bolo lepsie v striedavke rok tak funguje a vlastne sa prislo na tieto a este ine veci lenze oni to stale neberu ako problem za to ze ona proste nepovie...a ja uz som zufala a teda mozno nevyzreta a ja som od neho odisla ked mala rok a pol aby mala krajsi zivot aj tak je to stale tak ze proste nas nici obe...a mam manzela a este dve deti a ked je u nas je rada a vzdy vravi ze ten tyzden tu rychlo ujde a u tata sa to vlecie ..ved on ju este nikdy nevzal ani na výlet aj teraz sme mali prijimanie a kukala na nas ked vysla s auta a az keď on jej dal signal rukou ako psikovi tak prišla...je to velmi zle ale ja uz ozaj neviem jej pomoct

parvinka0001
20. máj 2025

Poukazujú že jej ubližovať nemusí a dole píšeš že ničí nás obe .trošku si protirečiš. Nevzal ju na výlet .....a to kvôli tomu ju tak chces strčiť nastálo?. Si divná akože

ibrunova
20. máj 2025

isto jej nepomôžeš tak, že sa jej nadobro zbavíš.

melanta
20. máj 2025

Odišla si od neho, aby mala lepší život. Teraz máš druhého muža, s ním ďalšie 2 deti a prvá dcéra, keď je u vás, je spokojná. Čo viac potrebuješ? Už si od neho dokázala odísť, takže vieš sa mu vzoprieť. A teraz máš na to ešte väčší dôvod. Pretože teraz reálne vidíš, ako dcére robí zle. Nerieš čo bolo, je, kto komu čo povedal, kto čo vidí. Proste podaj návrh na zrušenie striedavky, uveď v návrhu dôvody (máš ich dosť) a čakaj. Urob to hneď, ešte tento týždeň. S dcérou si následne sadni a vysvetli jej, čo si urobila a prečo, nech to vie od teba skôr ako od otca, ktorý asi urobí haló. Chápem, že si z toho po tých rokoch unavená. Ja si to úprimne neviem predstaviť. Ale pozbieraj sily, ktoré myslíš že možno ani už nemáš a podaj ešte tento týždeň ten návrh. Uľaví sa ti už len tým, že ten návrh podáš.

Strana
z3