icon

6-ročný syn ma odmieta

10. mar 2025

Môj 6 ročný syn ma odmieta 😭 .. s jeho otcom nežijeme spolu 5 rokov bolo tam viac faktorov pre ktoré sme nemohli ostať spolu . Za ten čas už sedel 2x. So synom boli odlúčení musela som mu nahradiť aj otca . 2,3,4 narodeniny oslavoval iba so mnou . No otca stále miluje viac ako mňa stále za ním plače nechce byt pri mne . Môj ex sa nevie o neho postarať chodí od neho stále špinavý a chorý 😔 no synovi je to jedno proste je to jeho tatko. Vytvorila som mu zázemie a domov. Môj manžel ho hneď bral ako svojho lubi ho staral sa aj sa stará no mrzí nás , že takto nás odmieta. Neviem kde som zlyhala no ako matku ma strašne boli 💔 z toho ..

kavasmliekom
10. mar 2025

Aj ste sa rozprávali co také super je u otca?

anonymes
10. mar 2025

Nehucka ho proti tebe ocko? Také malé deti sa ľahko namotaju na niečo… keď bude väčší olutuje. Ale ako to vysvetliť 6 ročnému?

januska12323
10. mar 2025

Predpokladám, že u otca nie sú žiadne pravidlá, zákazy ani povinnosti. Vychovávaj ho ako doteraz, syn raz pochopí.

janickacrazy
10. mar 2025

Proste tam dlho preňho nebol, tak mu je vzácny. Teba vidí každý deň, tak ty taká vzácna nie si. Nič iné za tým nehladaj. Je to len malé úprimne dieťa. Moja mama tiež spomína, ako sme sa na ocka vždy tešili a to býval s nami. Moja sestra sa predstavovala menom plus tatinkova. Mama bola na poslednej koľají. Ale to neznamená, že ťa neľúbi. Len možno u vás sú pravidlá a u ocka pohoda veget.

sidicek
10. mar 2025

Keď bude starší pochopi, hádam nedá prednosť kriminálnikovi. A syn vie kde bol otec tie roky?Ja by som sa neváhala poradiť s detskou psychologickou ako naňho.

kitycat
10. mar 2025

Mas vobec predstavu co robi s otcom, ze je taky uneseny?

Nechapem ako ta toto vobec moze napadnut

andymady
15. mar 2025

Zakázala by som mu stretávať sa s ním za týchto okolností, obzvlášť keď 2 x sedel a mal problém so zákonom. Súd a žiadna striedavka. Syn to pochopí časom. Vy sa staráte a on musí pochopiť, kto je rodina a prečo sa tak nazýva.