Aké prezúvky máte pre chalanov č.43 a viac?
Ahojte, ake prezuvky maju vasi pubertaci. Syn 13r. ma c.43 a do septembra mozno aj viac 😁. Popravde uz su to "labky" poriadne velke, potiace sa...teraz nosil sandale, take co sa lepia vpredu, cez nart, vzadu...ale chcelo by to nieco s uzvretou spicou, lahsie...mozno nejake slip-on, espadrilky...nemate tip co nosia vasi chalani?
Ja som synovi kupovala crocsy al.original ortopedicke slapky s uzatvorenym predkom. Ale je to drahe, cca 23 eur jedny... Tak min.rok sme skoncili pri slovenských crocsach za 3 eura... Kedze prezuvky potrebuje hned troje, na doma, do Zus, do skoly...
Normálne kúpte nejaké plátenky s bielou podrážkou, dajú sa teraz kúpiť za pár eur
@nelca84 tak to ja (a asi ani on) ani len netuším a to som ho nahovarala na značky ako Keen, Columbia, skratka pekné, športové, pohodlné 🙄 Ale s ním je problém vybrať aj tenisky, to musí sedieť dokonale na nohe, musí to mať design presne podľa jeho predstav, je schopný skúšať aj hodinu a často krat na prvý krat ani nevyberie... Sandále som už dávno vzdala (už ma 11 rokov) šľapky na leto vybrať je tiež nočná mora, doma chodi zasadne bosí, to som ho na nejaké prezuvky nikdy nenahovorila, ani keď bol maličký ...
Korčule a ponožky do korčulí, tak to je samostatná kapitola 😅
Ale inak je normálny, to len obuv je vždy problém
@nelca84 dakujem, u nás v škole musia mat našťastie tenisky, tak to sa len obrniť trpezlivosťou a niečo nájdeme...
Platenky sú najhoršie, v nich sa spoti noha aj mne, čo s tým bežne nemám problém, to už radšej tenisky, hlavne tie kvalitné sú už spravené tak, že sa v nich noha až tak nepoti, sú priedušné, pohodlné...
Hlavne ponožky zo 100% bavlny sa nám osvedčili ,syn 13r, 185cm,noha 43,nosí crosky alebo plátenky,sandále nemal na nohách asi 5 rokov,nijako ho na ne neprehovorím.Doma kožené papuče zo sportissima,také šlapky.
Tieto... viacej dýchajú ako platenky...
https://www.decathlon.sk/obuv-soft-180-strap-id...
Tieto... priedušné 🙂
https://www.decathlon.sk/obuv-soft-180-strap-id...
@baboobchod odskúšané?spokojnosť? dík
@tykat u nas 3/4 skoly fici na crocsach. Ako dievcata, tak chalani.
Videla som podla koncorocnych foto. Az na par vynimiek, vsetci crocsy.
@janinah link som dala na pánsku verziu. Môj syn ma ešte detskú - číslo 36, ale koncept tej tenisky je rovnaký, sú ľahké a priedušné. Určite viac ako tenisky typu conversiek 🙂
@baboobchod tak konkretne tieto syn mal a po prvom dni ich priniesol domov ze sa v nich skoro zabil, strasne sa mu smykali na podlahe co maju v skole. 😐
U nas v skole nosia chalani crocsy, sandale alebo tie ortho slapky ... nase decka si zvykli na tie slapky kvoli tvarovanej stielke... mali nabeh na ploche nohy .... uzavrete sme nikdy nemali lebo v skole maju teplo a ked su v tom skoro pol dna, tak by sa im potili nohy ...
@baboobchod na pohľad nevyzerajú zle, ale akonáhle vidím 100% polyester za mňa nie potivá umelá hmota a v zime chladne.
@tykat doteraz nosil kožené sandale, ale prišla puberta😁 a minulý rok som kupovala šľapky aspoň sa mi podarilo, že spodok bol kožený a nohy sa nepotili a práve včera som podľahla nátlaku, že všetci nosia crocsy čo neznášam a kúpila som adidasove šľapky.ja s tým nesúhlasím, aby nemal pevnú nohu, ale naozaj, keď som pozerala všetci nosia len také šľapky všelijaké.
Kto by chcel šľapky Adidas v Šport Direct majú za 20 eur asi 5 farieb a potom akciu 2 kusy za 33 eur
@tykat takéto podobne mal minulý rok len som kupovala v Deichmann, ale spodok bol koza

@tykat ja som minuly rok kúpila slip-on platenky v newyorker, vydržali bez ujmy cely rok.