Akú značku školskej tašky kúpiť pre malého prváčika?
Dobry den chcela by som pre maleho prvacika kupit tasku od 09/2013.Pozerala som na nete znacky Scout,ako najlepsia varianta.
@rebeka7501 tiez si myslim... ved aj tak deti do skoly bud vozime, alebo presun z domu do skoly nie je tak dlhy aby sme tasky az tak riesili. hlavne nech jeprakticka, material nezavadny a decku nech sa paci :O)
Dievcata odkial kupujete skolske tasky? Prosim nejake tipy, ale nie 100 EUROVE - staci polovica 😀
@lejla77 ja som kupovala BELMIL, stojí cca všade 49 eur. sú kvalitné a extra lahké.
kupovala som odtialto: www.ramina.sk majú celkom pekné motívy a aj príslušenstvo k tomu. 😉
nechcela som kupovať disney motívy, lebo sú v móde iba rok :/ a potom detská chcú nové tašky. Odporúčam radšej neutrálne motívy.
Urcite by som topgal http://www.topgal.sk/tasky-a-batohy/skolske-tasky/ 🙂 🙂 🙂
@jaaty ahoj, Herlitz som videla v SEVT-e v centre BA (Jesenskeho) a este v My TESCO na Kamennom namesti.
my sme kupovali tiež v topgal.sk keď nastupoval do prvej triedy...teraz ide do štvrtej a bude mať stáále tú istú 🙂 !
ahoj. my máme túto http://www.skolske-tasky.sk/21858-Skolni-batoh-... a osobne si ju neviem vynachváliť. je ľahučká pre prváka úplne výborná, nič v nej nehľadá ked ju otvorí vie všetko kde má. skvelo sa v nej udržuje poriadok, taktiež s čistením nie je žiaden problém. po roku používania môžem potvrdiť že to na nej ani nie je vidieť a to si ju naozaj že nešetril. u mňa maximálna spokojnosť.
@cyclo_danka ďakujem, taška už je doma a zatiaľ veľká spokojnosť 🙂
@jaaty ano, ja som si az po pridani prispevku vsimla, ze Tvoja otazka bola z maja 🙂. my sme tiez kupili Herlitz, tak hadam dobre posluzi
Tak, u mna zatial vyhrava tato. Dufam, ze sa malemu bude pacit. 🙂
http://www.skolske-tasky.sk/20541-Skolni-batoh-...
Prosim nemate niekto kupon na zlavu sunce.sk, alebo letacik s kodom n zlavu? Niekedy ich davaju aj na zapisoch ... chcela by som odtial objednat dcerke skolsku tasku, dakujem 🙂
Ahojte, skusim oprášiť tému.. kedže si tašku želáme od Ježiška... Maminky aj starších školákov, poraďte... TOPGAL alebo HAMA step by step? Tie Hama su drahe, no nasla som teraz jeden vzor v akcii za 80 eur.. inde stoji aj cez 120... Topgal sme videli, skusali.. Tiez si drzia ceny riadne!! Okolo 60 eur sa tocia... No strasne ma kare ta HAMA, no nemam ju kde vidiet.. odskusat... Poradte prosím 🙂
my mame bagmaster , tiez nie najlacnejsi, ale skusenost je , ze staci pekne ruksak s pevnejsim chrbatikom aby sa knihy nekrcili ( a su aj tak v doskach) , nas syn strieda s jednym za asi 15e z tesca 😀 o dost krajsim a praktickejsim 😖
@titkovamiriam Ahoj citala som tu v diskusii, ze mate skolsku tasku topgal. Nemam skusenost s taskami a dnes mi prisla taska z topgalu a na chrbatiku su tie vystuze z hlinika take do obluka - je to normalne, ma to tak byt? Vopred dakujem za odpoved a pomoc
@luliu nie, Marek ma tasku Mc Neill
http://www.slnieckovo.sk/index.php/domov/176-ko...
trosku inu potlač mame robot mana ale vyzera takto
@miminka327 Ahoj citala som tu v diskusii, ze mate skolsku tasku topgal. Nemam skusenost s taskami a dnes mi prisla taska z topgalu a na chrbatiku su tie vystuze z hlinika take do obluka - je to normalne, ma to tak byt? Vopred dakujem za odpoved a pomoc
@luliu neviem ako to teraz myslis ? Ale určite je to Ok...my sme doteraz lepšiu tasku nemali,Adam ju mal 4 roky 🙂
@miminka327 vzadu na chrbatiku su tie vystuze - "zeleza" v tvare do obluka. Nie su rovne a neviem ci to tak ma byt
@luliu ano...ma to tak byt...to tlacit nebude...moj syn si kúpil nový vak...bez výstuže a už mrnčí..ze chce top gal tašku 😀
@miminka327 velmi pekne dakujem a prajem pekny vikend 🙂
@luliu za máličko aj ja a nech sa dobre nosí 🙂
Moja dcerka ma topgal,raz za cas ju supnem do pracky a vzdy je ako nova a to ju moja slecna hodi kam jej pride,ci blato,ci sneh :/ ani milimetrik neposkodeny,mame ju uz druhy rok,cize ozaj super kvalita.
Syncek je prvacik a som maximalne spokojna s taskou Step by step....

@sasiki vieš mi, prosím, povedať, v ktorom papiernictve majú školskú tašku Herlitz.. Zatiaľ som ju našla len na internete