icon

Môže ísť syn na prvé sväté prijímanie, ak má detskú mozgovú obrnu ?

kiki09876
11. jan 2020

Ahojte všetci.Potrebujem poradit.Mam syna 9 ročného ktorý chodí do tretej triedy základnej školy.Momentalne a už pripravuju tretiaci na prvé sveté prijimanie a moj syn tiež.Chodia do kostola každu nedelu a sviatok a zbieraju zato aj pečiatky.Tiež sa niečo učia aj na náboženstve.Syn má Dedskú Mozgovú Obrnu,najlachšiu formu.Rozpráva,chodí,vyzerá ako normálne zdravé dieta,len rozumovo je na tom horšie.Nevie ešte čítat a ani si niečo zapametat a preto sa chcem spítat,či bude moct ist na prvé sveté prijímanie.Dakujem za každé rady

Strana
z2
nefertiti5843
Odpoveď bola odstránená
kiki09876
autor
11. jan 2020

@babalenka Ja tu nepotrebujem poradit s pravopisom,ale z niečím iným.A preto som aj napísala kto nechce poradit,nech sa neozýva

rebeka11
Odpoveď bola odstránená
kitycat
Odpoveď bola odstránená
ivett1
12. jan 2020

@kiki09876 nechapem, ved si sa mala spytat, ked si ho prihlasovala na 1.sv prijimanie, teraz musis ist za tym, kto deti pripravuje, on ti povie,co mas robit...

babalenka
Odpoveď bola odstránená
babalenka
13. jan 2020

Ale odpovede ktoré sa ti nepáčia nemusíš mazať je to trápne

kiki09876
autor
Autor odpoveď zmazal
kiki09876
autor
13. jan 2020

@babalenka Vo svojom príspevku si budem mazat čo chcem

babalenka
13. jan 2020

@kiki09876 tak zmaz celú diskusiu keď sa ti nepáčia odpovede .Ja si zas budem písať kam chcem keď si trápna tak si trápna .A za farárom si už bola?

kiki09876
autor
13. jan 2020

@babalenka Trápna si tu akurát tak ty.Asi si dostala krámy a nevieš čo zo sebou

babalenka
13. jan 2020

@kiki09876 to hovorí tá čo ich už má

kiki09876
autor
13. jan 2020

@babalenka Ja určite nie.Ja nemusím komentovat to čo nechcem

babalenka
13. jan 2020

@kiki09876 tak nekomentuj a choj si tie krámy z povaly upratať možno ti to pomôže upratať aj v hlave

kiki09876
autor
14. jan 2020

@seahorse27 Tu ide o to,že on tažko odpoveda na otázky,.Alebo nevie odpovedat na modlitby

seahorse27
14. jan 2020

@kiki09876 Treba to prebrat s fararom a objasnit mu situaciu. Nemal by to byt problem, knaz ma predsa viest k viere vsetkych ludi bez rozdielu a umoznit im aj sviatosti...je to jeho poslanie.

lussyl5
14. jan 2020

@kiki09876 Ak chodí na prípravu a rozumie čo treba tak by nemal byť problém.Ak chceš mať istotu tak sa porozprávaj s kňazom.Ide o to aby vedel o čo pri prvom svätom prijímaní ide a chápal to čo sa učia na tej príprave.Najistejšie je pohovoriť s kňazom.

egiginka
14. apr 2020

@kiki09876 viera je ore vsetkych!!! Vsak to by bolo porusenie ludskych prav a halo po celim svete; keby vasmu syncekovi knaz zajazsl prijinanie. Ako inak taky birdel by dom narobila sk hej, ze aj na CNN by to davali!

Strana
z2