Dobrý deň, mám doma malého prváčika, ktorý sa chystá do školy, naša zásadová pani učiteľka písala každému maily a nechce aby deti nosili do školy pitie v klasickej plastovej flaške lebo je to nezdravé. Podľa mňa je dosť nebezpečné a aj nepraktické dať mu do školy sklenenú flašku.
Ako to riešite prosím vás?
@simsalabim ahoj, ak sa mozem opytat ta Equa flasa, ak by ju dieta zle zatocilo, tecie?
@puklica13 ako je ine byt v prostredi skolky a doma,mne doma bez problemov piju,aj si sami pýtaju,ale ked je teplo a su v zapale hry tak ich proste ponuknem,take male dieta nenapadne,ze sa musi napit,a v skolke predsa maju istý program a povinnosti a podla mna je pitie to posledne co ich napadne,preto by mali ucitelky dohliadat na pitný rezim deti a preto tam tie flasky maju
@miriamka001 od prveho rocnika sme mali tuto
http://www.babysvet.sk/Napojova-flasa-SIGG-Hell...
a teraz tuto
http://www.babysvet.sk/Napojova-flasa-SIGG-SIGG...
tie flase su super neznicia sa nepretekaju a ked sa nahodou pokazi uzaver sa da dokupit novy
My máme zdravú fľašu. A čo ma udivilo, naši majú zákaz piť vodu z vodovodu v škole, hoci je táto pitná...napriek tomu som dávala malej aj iba pohár niekedy, je zyvknutá piť čistú vodu z kohútika tak toto som nemienila rešpektovať...zrejme vyučujúcej vadilo, že je mokro kolo umývadla? Neviem, ale moje spomienky na školu obsahujú aj túto stránku-ruka na kohútiku, hlava vykrútená a chlastanie čistej vody priamo z kohútika...
Objednala som tuperware a spokojnost... nu
Nic netecie
O škodlivosti sa dá dlho diskutovať ,avšak ona nemá právo to takýmto spôsobom zakázať. Na jej mieste by som mamičky len upozornila aby zvážili inú alternatívu ,príp.odoporúčila aké typy fliaš. A je už na zvážení každej mamičky ,ako s touto informáciou vynaloží
p.s. doma mám jednu z tupperware a je celkom fajn
no ako toto je pre mna schiyofrenicke ... tak jednak pijeme mineralky a malinovky, ktore su mesiace ci roky v plastovych flasiach a zijeme a do skoly budem davat nejaku super druper flasu ...
moje skusenosti z posledneho denneho tabora... mali mat flasu ... so sebou tak som mu kupila tu vodu Lucka chrobacikovia so sosakom ... prvy den flasu stratil ... druhy den som kupila taku istu s inym obrazkom ta mu vzdrzala dva dni samozrejme mu ju naplnanli ... a tak som potom kupovala este jednu ...
pri predstave ze by mal nejaku drahsiu flasku a bude ju pravidlne stracat tak ja neviem ..
ja osobne budem davat len taketo klasicke ... na vylet a do skoly dostane plastovy poharik z Ikea ... a bude si napustat vodu z vodovodu...
@loginexistuje ty aj Kika stratila tú zdravú fľašu zo 4x, ale furt sa nám nejako vrátila domov.....našla.... Ja teda hlavne z toho ekologického hľadiska nechcem kupovať furt znova te plastové, viem, že planétu nezachránim, no ale zo zásady....tak má jednu rok-dva...alebo teda ten pohárik, a nech si naberá....
Baby, co mate tu Equa, to predavaju aj v nejakom kamennom obchode, ale kupujete len cez internet?
to akože kde sme aby som svojmu decku nemohla dať do školy obyč.plast.flasku s vodou,alebo čajom??kks už ma vytača tato prifajčena doba...my sme dostali sirupovu vodu do flase,rožok so salamou na desiatu a bolo vybavene...nič sa nam nestalo, žijeme , sme zdraví ....toto su už ine výmysli , až mi je do plaču všetko len EKO EKO EKO....
moje deti maju zdravu flasu, a v zime si nosia termosku s cajom.