V čom dávať dieťaťu do školy piť?

miriamka001
24. aug 2015
Používateľ miriamka001 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od miriamka001.

Dobrý deň, mám doma malého prváčika, ktorý sa chystá do školy, naša zásadová pani učiteľka písala každému maily a nechce aby deti nosili do školy pitie v klasickej plastovej flaške lebo je to nezdravé. Podľa mňa je dosť nebezpečné a aj nepraktické dať mu do školy sklenenú flašku.
Ako to riešite prosím vás?

lilke
28. aug 2015

moje deti maju zdravu flasu, a v zime si nosia termosku s cajom.

puklica13
28. aug 2015

@diusik nic v zlom ale myslim ze na zs nie je povinnostou ucitela ponukat deti aby sa napili, to si ich mala naucit doma 😉

lenkove
28. aug 2015

@simsalabim ahoj, ak sa mozem opytat ta Equa flasa, ak by ju dieta zle zatocilo, tecie? 😅

diusik
28. aug 2015

@puklica13 ako je ine byt v prostredi skolky a doma,mne doma bez problemov piju,aj si sami pýtaju,ale ked je teplo a su v zapale hry tak ich proste ponuknem,take male dieta nenapadne,ze sa musi napit,a v skolke predsa maju istý program a povinnosti a podla mna je pitie to posledne co ich napadne,preto by mali ucitelky dohliadat na pitný rezim deti a preto tam tie flasky maju

diusik
28. aug 2015

@puklica13 ja ano,mas pravdu,na ZS nie,ja som myslela skolku

zm79
28. aug 2015

@lucy125 netecu tieto vrchnaky? a daju sa umyvat aj v umyvacke? dakujem 😉

lucy125
28. aug 2015

@zm79 ano daju sa umyvat v umyvačke a vobec neteču,su close/open

lenkove
28. aug 2015

@lucy125 a dala by si link, kde si ich kupila? dakujem

maja2039
28. aug 2015

@miriamka001 od prveho rocnika sme mali tuto
http://www.babysvet.sk/Napojova-flasa-SIGG-Hell...
a teraz tuto
http://www.babysvet.sk/Napojova-flasa-SIGG-SIGG...
tie flase su super neznicia sa nepretekaju a ked sa nahodou pokazi uzaver sa da dokupit novy

lucy125
28. aug 2015

@lenkove na Mimibazare

erickatt
28. aug 2015

@janinah nesmrdia?

lejlla
28. aug 2015

@lenkove pytala si sa ci ked sa zle zavrie flaska ci tecie...ano tiekla by lebo to ma klasicky srobovaci vrchnacik ...myslim ta Equa 🙂

yukki
28. aug 2015

My máme zdravú fľašu. A čo ma udivilo, naši majú zákaz piť vodu z vodovodu v škole, hoci je táto pitná...napriek tomu som dávala malej aj iba pohár niekedy, je zyvknutá piť čistú vodu z kohútika tak toto som nemienila rešpektovať...zrejme vyučujúcej vadilo, že je mokro kolo umývadla? Neviem, ale moje spomienky na školu obsahujú aj túto stránku-ruka na kohútiku, hlava vykrútená a chlastanie čistej vody priamo z kohútika...

lucijag
28. aug 2015

@mirka414 Prosím vás kde sa dajú kupit

blue_eyes
28. aug 2015

Objednala som tuperware a spokojnost... nu
Nic netecie

janinah
28. aug 2015

@erickatt nesmrdia,ale čistím pravidelne

lejlla
28. aug 2015

@lucijag ja som ju kupila u nas v Bille... 3,59€

erickatt
29. aug 2015

@lejlla dakujem. A len sa umyju alebo niecim drhnes.

lejlla
29. aug 2015

@erickatt nicim specialnym...ten naustok je siroky,tak ho viem krasne cely umyt a flasku len kefou a raz za cas dam teplu vodu,do toho trocha ryze,pohrkam a flaska je kraaasna cista 👍👍👍

abdul01
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
erickatt
29. aug 2015

@lejlla dakujem

l3yla
29. aug 2015

O škodlivosti sa dá dlho diskutovať ,avšak ona nemá právo to takýmto spôsobom zakázať. Na jej mieste by som mamičky len upozornila aby zvážili inú alternatívu ,príp.odoporúčila aké typy fliaš. 😉 A je už na zvážení každej mamičky ,ako s touto informáciou vynaloží 😉

p.s. doma mám jednu z tupperware a je celkom fajn 🙂

yukki
29. aug 2015

@abdul01 úver...na fľašu dieťaťu do školy?

lejlla
29. aug 2015

@yukki asi pre tu pani ucitelku,ak by sa rozhodla kupovat im tie flasky hromadne 😀

yukki
29. aug 2015

@lejlla jáj, aha.... 😝 😀

loginexistuje
29. aug 2015

no ako toto je pre mna schiyofrenicke ... tak jednak pijeme mineralky a malinovky, ktore su mesiace ci roky v plastovych flasiach a zijeme a do skoly budem davat nejaku super druper flasu ...

moje skusenosti z posledneho denneho tabora... mali mat flasu ... so sebou tak som mu kupila tu vodu Lucka chrobacikovia so sosakom ... prvy den flasu stratil ... druhy den som kupila taku istu s inym obrazkom ta mu vzdrzala dva dni samozrejme mu ju naplnanli ... a tak som potom kupovala este jednu ...

pri predstave ze by mal nejaku drahsiu flasku a bude ju pravidlne stracat tak ja neviem ..

ja osobne budem davat len taketo klasicke ... na vylet a do skoly dostane plastovy poharik z Ikea ... a bude si napustat vodu z vodovodu...

yukki
29. aug 2015

@loginexistuje ty aj Kika stratila tú zdravú fľašu zo 4x, ale furt sa nám nejako vrátila domov.....našla.... Ja teda hlavne z toho ekologického hľadiska nechcem kupovať furt znova te plastové, viem, že planétu nezachránim, no ale zo zásady....tak má jednu rok-dva...alebo teda ten pohárik, a nech si naberá....

mariadarina
29. aug 2015

Baby, co mate tu Equa, to predavaju aj v nejakom kamennom obchode, ale kupujete len cez internet?

aanetkaa1
29. aug 2015

to akože kde sme aby som svojmu decku nemohla dať do školy obyč.plast.flasku s vodou,alebo čajom??kks už ma vytača tato prifajčena doba...my sme dostali sirupovu vodu do flase,rožok so salamou na desiatu a bolo vybavene...nič sa nam nestalo, žijeme , sme zdraví ....toto su už ine výmysli , až mi je do plaču všetko len EKO EKO EKO....