Vaše tipy na dobrú základnú školu v Bratislave
Dobrý deň,
hľadám informácie o základných školách v BA. Na zápis ideme síce až o rok, ale už teraz sa snažím získať nejaké info o základných školách s rozšíreným vyučovaním cudzieho jazyka. Moja predstava je - cudzí jazyk od prvej triedy minimálne 2-3 do týždňa, nízky počet žiakov v triede, pestrý výber krúžkov a samozrejme pozitívne referencie
🙂 🙂 🙂 Ideálne v Petržalke (prípadne Staré Mesto či Karlovka).
Ďakujem
@tinkaronko0710 my sme skoncili v skole Mercury ale do nulteho rocnika sme chodili do Dubravky na Batkovu do Harmonie. Len Harmonia je pre nas daleko, ale boli sme tam spokojni a teraz od septembra v Mercury, tiez spokojnost..Cenadu som zrusila, lebo, lebo su tam deti aj s diagnozami, nas syn by sa tam necitil dobre.
Ahojte, ja by som si este rada zozbierala postrehy najma rodicov zo skoly pre nadane deti na Znievskej... najde sa tu niekto? Dakujem 🙂
@marielik78 isteho casu som si pisala s jednou pani, ktora bola velmi nespokojna.
@roxana280 Dakujem a tu na MK to bolo?
@marielik78 ano, ale do SS mozem skopirovat odpoved
@marielik78 pozerala som v SS nemam, ale bolo to tu na MK, treba hladat
@roxana280 a mercury je sukromna skola,a kolko sa plati mesiac. Dakujem.
@roxana280 toto iste mame aj my. Ale v statnej škôlke ho nepochopili a učiteľky mi ho bili. No des a hrôza . Je šikovný az moc a vôbec mu nerozumeli. Takze hľadáme normálnu školu pre môjho syna.
@tinkaronko0710 nuž to je dosť náročné zadanie (žiaľ) - normálna škola pre šikovné detičky v BA...☹(
@roxana280 Dakujem, perfektne 🙂 Aj ked teda ma to nepotesilo, ale radsej sa dozvediet dopredu viac ako by bolo neskoro...
@tinkaronko0710 skuste Harmoniu v Dubravke, maju individualny pristup, su dobre riaditelka aj zastupkyna
@marielik78 aj ja som nad nou chvilu uvazovala
neviem ci to tu uz niekto ponukal, ale skuste si pozriet http://www.skolafelix.sk/
@marielik78 sú aj dobré ohlasy na školu na Znievskej, tie by som si tiež rada vypočula. Ale asi je to tak, že všetky čo prídu sem na MK - tam radšej svoje deti nedajú. Ako ja. Takže pozitívne ohlasy treba hladať inde. Ja som svojho dala na normálnu školu asi s nie moc dobrým hodnotením, s tým že je to najbližšia štátna škola. Vzhľadom na to, že vie viac ako sa učia, tak je to v pohode. V učení a rozmýšľaní sa vyžíva doma.
@nakupvikea My zvažujeme. Mas osobnú skúsenosť?
Pri vzniku skoly bola moja priatelka, bol to jej sen.. uz zial nie je medzi nami
Ja mam inak na Mercury uplne katastrofalne referencie, tak som prekvapena.
@liv1
V podstate skolu zastupuje v styku s rodicmi najma pani Halakova, tu som mala na mysli, ale aj tak to vypada, ze riaditel nie je muz, len manazer. So skolou som bola viac razy v kontakte, ale s nim nikdy. Dokocna aj na mail pod nim uvedeny odpovedala ona.
PaedDr. Mária Boledovičová
riaditeľka školy
Vedenie školy
Ing. Peter Halák
manažér školy a predseda správnej rady
e-mail: halak@skolafelix.sk
tel. č.: 0948 697 080
Členovia správnej rady školy
Mgr. Rastislava Haláková
členka správnej rady školy
Mgr. Dávid Králik
člen správnej rady školy
Mgr. Henrieta Lenčéšová
členka správnej rady školy (zástupca rodičov)
MUDr. Robert Illéš
člen správnej rady školy (zástupca rodičov)
@ivush pocula som, ze dobiehaju ucivo, lebo sa im malo venuju, nieco v tom zmysle, ale k tomu sa nechcem vyjadrovat, lebo nemam skusenost, to je take jedna pani povedala. Mne tak vadilo viac veci, pani Halakova bola dost neprijemna, zapis chaoticky, v podstate sme tam povodne ani neplanovali ist, cudne pravidla s poplatkom, tesne predtym mi zname povedala, ze super skola, nech skusime, ja som nemala od ziaciatku dobry pocit - najma, co sa komunikacie tyka. Takze skusenosti mame len s tymto.

Dievcata, otvaram tuto temu o skolach, lebo zvazujeme. Zatial pripadaju do uvahy 3, sv Frantiska v Karlovej Vsi, Felix a pripadne Esprit na Dlhych Dieloch. Mate o tych skolach prosim nejake info?