icon

Vaše tipy na dobrú základnú školu v Bratislave

jaaty
14. mar 2012

Dobrý deň,
hľadám informácie o základných školách v BA. Na zápis ideme síce až o rok, ale už teraz sa snažím získať nejaké info o základných školách s rozšíreným vyučovaním cudzieho jazyka. Moja predstava je - cudzí jazyk od prvej triedy minimálne 2-3 do týždňa, nízky počet žiakov v triede, pestrý výber krúžkov a samozrejme pozitívne referencie
🙂 🙂 🙂 Ideálne v Petržalke (prípadne Staré Mesto či Karlovka).
Ďakujem

liv1
20. okt 2016

Dievcata, otvaram tuto temu o skolach, lebo zvazujeme. Zatial pripadaju do uvahy 3, sv Frantiska v Karlovej Vsi, Felix a pripadne Esprit na Dlhych Dieloch. Mate o tych skolach prosim nejake info?

roxana280
24. okt 2016

@tinkaronko0710 my sme skoncili v skole Mercury ale do nulteho rocnika sme chodili do Dubravky na Batkovu do Harmonie. Len Harmonia je pre nas daleko, ale boli sme tam spokojni a teraz od septembra v Mercury, tiez spokojnost..Cenadu som zrusila, lebo, lebo su tam deti aj s diagnozami, nas syn by sa tam necitil dobre.

brkabra
28. okt 2016

@zverkova ahoj, chcem sa spýtať na učitelky prvacikov na Ursule. Ake mas s nimi skusenosti? Ake jazyky sa ucia na prvom stupni? 🙂

ivush
30. okt 2016

@roxana280 môžem ťa poprosiť o trošku viac info k škole Mercury? Ďakujem 🙂

marielik78
31. okt 2016

Ahojte, ja by som si este rada zozbierala postrehy najma rodicov zo skoly pre nadane deti na Znievskej... najde sa tu niekto? Dakujem 🙂

roxana280
31. okt 2016

@marielik78 isteho casu som si pisala s jednou pani, ktora bola velmi nespokojna.

marielik78
1. nov 2016

@roxana280 Dakujem a tu na MK to bolo?

roxana280
1. nov 2016

@marielik78 ano, ale do SS mozem skopirovat odpoved

roxana280
1. nov 2016

@marielik78 pozerala som v SS nemam, ale bolo to tu na MK, treba hladat

tinkaronko0710
1. nov 2016

@roxana280 a mercury je sukromna skola,a kolko sa plati mesiac. Dakujem.

tinkaronko0710
1. nov 2016

@roxana280 toto iste mame aj my. Ale v statnej škôlke ho nepochopili a učiteľky mi ho bili. No des a hrôza . Je šikovný az moc a vôbec mu nerozumeli. Takze hľadáme normálnu školu pre môjho syna.

ivush
1. nov 2016

@tinkaronko0710 nuž to je dosť náročné zadanie (žiaľ) - normálna škola pre šikovné detičky v BA...☹(

marielik78
2. nov 2016

@roxana280 Dakujem, perfektne 🙂 Aj ked teda ma to nepotesilo, ale radsej sa dozvediet dopredu viac ako by bolo neskoro...

roxana280
2. nov 2016

@tinkaronko0710 skuste Harmoniu v Dubravke, maju individualny pristup, su dobre riaditelka aj zastupkyna

roxana280
2. nov 2016

@marielik78 aj ja som nad nou chvilu uvazovala

nakupvikea
2. nov 2016

neviem ci to tu uz niekto ponukal, ale skuste si pozriet http://www.skolafelix.sk/

mimiri
2. nov 2016

@marielik78 sú aj dobré ohlasy na školu na Znievskej, tie by som si tiež rada vypočula. Ale asi je to tak, že všetky čo prídu sem na MK - tam radšej svoje deti nedajú. Ako ja. Takže pozitívne ohlasy treba hladať inde. Ja som svojho dala na normálnu školu asi s nie moc dobrým hodnotením, s tým že je to najbližšia štátna škola. Vzhľadom na to, že vie viac ako sa učia, tak je to v pohode. V učení a rozmýšľaní sa vyžíva doma.

nikam
2. nov 2016

@nakupvikea My zvažujeme. Mas osobnú skúsenosť?

nakupvikea
2. nov 2016

Pri vzniku skoly bola moja priatelka, bol to jej sen.. uz zial nie je medzi nami

liv1
2. nov 2016

@nikam aj my🙂. Avsak hlasi sa tam miliarda deti...

nikam
2. nov 2016

@liv1 Neviem, ako je to teraz. Predminuly rok este neodmietli nikoho. Ale tak o dobre skoly je rastuci zaujem 🙂

mircalla
2. nov 2016

Ja mam inak na Mercury uplne katastrofalne referencie, tak som prekvapena.

mircalla
2. nov 2016

@liv1 esprit - chodi mi tam kamoslin syn a zatial je spokojna - ale malo zaujemcov, zobrali kazdeho, v triede je ich len 7 deti
felix a najma pani riaditelka je mi maximalne nesympaticky, boli sme tam na zapise, ale vobec sa mi tam nepacilo. pacila sa mi narnia

liv1
2. nov 2016

@mircalla dik. Inak mam take info ze felix ma riaditela muza..hmm

mircalla
2. nov 2016

@liv1

V podstate skolu zastupuje v styku s rodicmi najma pani Halakova, tu som mala na mysli, ale aj tak to vypada, ze riaditel nie je muz, len manazer. So skolou som bola viac razy v kontakte, ale s nim nikdy. Dokocna aj na mail pod nim uvedeny odpovedala ona.

PaedDr. Mária Boledovičová
riaditeľka školy

Vedenie školy

Ing. Peter Halák
manažér školy a predseda správnej rady
e-mail: halak@skolafelix.sk
tel. č.: 0948 697 080

Členovia správnej rady školy

Mgr. Rastislava Haláková
členka správnej rady školy

Mgr. Dávid Králik
člen správnej rady školy

Mgr. Henrieta Lenčéšová
členka správnej rady školy (zástupca rodičov)

MUDr. Robert Illéš
člen správnej rady školy (zástupca rodičov)

ivush
2. nov 2016

@mircalla aj ja som čítala niekde negatívne, tu čítam dobré, tak neviem. A ty máš referencie v zmysle, že sa deťom málo venujú? Či niečo iné?

mircalla
2. nov 2016

@ivush pocula som, ze dobiehaju ucivo, lebo sa im malo venuju, nieco v tom zmysle, ale k tomu sa nechcem vyjadrovat, lebo nemam skusenost, to je take jedna pani povedala. Mne tak vadilo viac veci, pani Halakova bola dost neprijemna, zapis chaoticky, v podstate sme tam povodne ani neplanovali ist, cudne pravidla s poplatkom, tesne predtym mi zname povedala, ze super skola, nech skusime, ja som nemala od ziaciatku dobry pocit - najma, co sa komunikacie tyka. Takze skusenosti mame len s tymto.

ivush
2. nov 2016

@miracalla niee, ja som sa pýtala k tej Mercury ;)

mircalla
2. nov 2016

@ivush aha - no jedna znama si dala urobit analyzu skol a tam som sa to docitala. ak chces poslem do iP
samozrejme beriem vsetko s rezervou, kym nemam vlastnu skusenost