Ako funguje predaj vecí na iných portáloch?
Keďže viac krát som čítala že predávate veci po deťoch aj na Vinted, no neviem ako to tam funguje pár veci konkrétne. Ako čo v prípade keď niekto si kúpi odo mňa vec lenže ja to už nemám ale je predané. Mám na viacerých portáloch inzeráty a nemám každý deň čas kontrolovať inzeráty ktoré sú aktuálne a ktoré už predané a vymazať. Ďalšia vec na V mi pripíšu peniaze za predaj ak kupujúci potvrdí že balík im došiel v poriadku. A čo keď zaklame že to došlo poškodené alebo prázdna krabica. Predsa všelijaký ľudia sú, čo v tom prípade ako sa to rieši?
@anonym_autor hlavne drahé značkové veci by som tam nepredávala. na fb je skupina a tam píšu kupujúce/predavajuce svoje skúsenosti a teda niekedy len oči otváram.
Keď nie je spokojný, musí nafotiť čo je s tým zlé, nie je to také jednoduché.
Keď nie je spokojný, musí nafotiť čo je s tým zlé, nie je to také jednoduché.
@anonym_5e4a92 teraz začali fotky upravovať cez al že sú poškodené. pri značkových veciach zvyknú nahlasovať že sú to fejky aby im ostal tovar aj peniaze
Ja vždy nahrám video ako vec vyzerá keď ju balím, ako ju zabalím, celý proces proste, robím na ten balík značku s centrofixou.
Predávam šperky, ešte som nemala zlú skúsenosť, ale keď natrafím na špekulantku som pripravená.
@anonym_autor hlavne drahé značkové veci by som tam nepredávala. na fb je skupina a tam píšu kupujúce/predavajuce svoje skúsenosti a teda niekedy len oči otváram.
@jvasenka prosim ako sa vola ta skupina? Mne dnes cez V. prisla uplne ina vec ako som zaplatila, ale ze uplne iny predmet
@jvasenka prosim ako sa vola ta skupina? Mne dnes cez V. prisla uplne ina vec ako som zaplatila, ale ze uplne iny predmet
@zmrzlinka8 je veľmi pravdepodobne že to doplietol kuriér

Aj ked to niekto kupi, ty to mozes zrusit a jemu vratia peniaze.
Ta druha otazka, nieje to take jednoduche musis preukazat znacne fotky atd ze vec neprisla v poriadku.
Neze ty napises, je pokazeny zips musis nahrat relevantne dokazy.