icon

Ako funguje predaj vecí na iných portáloch?

Včera o 17:59

Keďže viac krát som čítala že predávate veci po deťoch aj na Vinted, no neviem ako to tam funguje pár veci konkrétne. Ako čo v prípade keď niekto si kúpi odo mňa vec lenže ja to už nemám ale je predané. Mám na viacerých portáloch inzeráty a nemám každý deň čas kontrolovať inzeráty ktoré sú aktuálne a ktoré už predané a vymazať. Ďalšia vec na V mi pripíšu peniaze za predaj ak kupujúci potvrdí že balík im došiel v poriadku. A čo keď zaklame že to došlo poškodené alebo prázdna krabica. Predsa všelijaký ľudia sú, čo v tom prípade ako sa to rieši?

ariannazara
Včera o 18:34

Aj ked to niekto kupi, ty to mozes zrusit a jemu vratia peniaze.
Ta druha otazka, nieje to take jednoduche musis preukazat znacne fotky atd ze vec neprisla v poriadku.
Neze ty napises, je pokazeny zips musis nahrat relevantne dokazy.

jvasenka
Včera o 19:28

@anonym_autor hlavne drahé značkové veci by som tam nepredávala. na fb je skupina a tam píšu kupujúce/predavajuce svoje skúsenosti a teda niekedy len oči otváram.

anonym_5e4a92
Včera o 19:36

Keď nie je spokojný, musí nafotiť čo je s tým zlé, nie je to také jednoduché.

jvasenka
Včera o 19:47
@anonym_5e4a92

Keď nie je spokojný, musí nafotiť čo je s tým zlé, nie je to také jednoduché.

@anonym_5e4a92 teraz začali fotky upravovať cez al že sú poškodené. pri značkových veciach zvyknú nahlasovať že sú to fejky aby im ostal tovar aj peniaze

anonym_b50c42
Včera o 19:50

Ja vždy nahrám video ako vec vyzerá keď ju balím, ako ju zabalím, celý proces proste, robím na ten balík značku s centrofixou.
Predávam šperky, ešte som nemala zlú skúsenosť, ale keď natrafím na špekulantku som pripravená.

zmrzlinka8
Včera o 20:59
@jvasenka

@anonym_autor hlavne drahé značkové veci by som tam nepredávala. na fb je skupina a tam píšu kupujúce/predavajuce svoje skúsenosti a teda niekedy len oči otváram.

@jvasenka prosim ako sa vola ta skupina? Mne dnes cez V. prisla uplne ina vec ako som zaplatila, ale ze uplne iny predmet

jvasenka
Včera o 21:08
@zmrzlinka8

@jvasenka prosim ako sa vola ta skupina? Mne dnes cez V. prisla uplne ina vec ako som zaplatila, ale ze uplne iny predmet

@zmrzlinka8 je veľmi pravdepodobne že to doplietol kuriér