Ako funguje Vinted?
Dievčatá máte skúsenosti? Zaujíma ma či to reálne používate, či to funguje a ako je to s dopravou a doručením - ja ako predajca. Máte nejaké tipy? Chcem rozpredať šatník, už to nemám kde dávať a mnohé veci su skoro nenosené a dám to za výraznú zľavu, len neviem ako vinted funguje, appku som si nejako stiahla ale netuším spôsob fungovania tejto veci.
@lakebabe chcem sa opýtať, predala som jednu vec,do mailu mi.prisiel kód ( 9-miestne číslo) ktoré môžem zadať v Packeta Z- Boxe a otvorí mi box- kde vlozim zásielku ktorú som predala? Dobre tomu rozumiem? To je všetko?
@kozarovab ja ten kód ešte napíšem na balík. Buď fixou na fóliu, alebo na papier a prilepím na balík. A ešte box pri zadaní kódu bude pýtať veľkosť S, M, L. Tak ešte to treba vybrať podľa veľkosti balíčka.
@lakebabe chcem sa opýtať, predala som jednu vec,do mailu mi.prisiel kód ( 9-miestne číslo) ktoré môžem zadať v Packeta Z- Boxe a otvorí mi box- kde vlozim zásielku ktorú som predala? Dobre tomu rozumiem? To je všetko?
@kozarovab ano presne tak ja na balíky nelepim nic paketa si nalepí svoj štítok. A nikdy mi nic nestratili ani nevymenila a to posielam desiatky balíkov mesačne. Len zadáš kód a vyberieš veľkosť boxu.
@anonym_autor keď som to začala používať, bola som po všetkých tých až "agresívnych" fb skupinách nadšená- tu to bolo oveľa jednoduchšie- len si tam nahodím fotky, údaje a čakám, príspevok sa mi nestratí v priebehu chvíle v nenávratne permanentne prepchatej nástenky, ako veľmi pozitívne tiež hodnotím, že som nemusela manuálne vypisovať adresy, čo som neznášala, ale stačilo ich len vytlačiť alebo zadať kód, tiež sa mi zdalo,že je tu menej špekulantov, podvodníkov...Ja som tu "zarobila" tiež celkom peknú sumu, ale...zdôrazňujem ale...faktom je, že tie veci, aj nové s visačkou, sa tam v drvivej väčšine prípadov predávajú len za mizivý zlomok pôvodnej ceny, tie "lacné" značky, hoci úplne nové a oveľa lacnejšie ako v obchode, nejdú skoro vôbec, samozrejme zohľadňujem, že tu si kupujúci platí poštovné a ochranu kupujúceho, takže cena sa navyšuje a na rozdiel od klasického obchodu/ eshopu nemá možnosť vec jednoducho vyskúšať a vrátiť, ak mu nesedí, tak tým pádom má byť cena pre neho motivačná...lenže nie je tým pádom motivačná pre mňa...ako celok som síce zarobila už peknú sumu, ale keď si uvedomím, koľko času mi trvalo,kým som to nafotila, nahrala aj spolu s údajmi, častokrát to chcú premerať a pod., následne zabaliť (tiež náklady,aj keď v drvivej väčšine prípadov balím do už iných obalov, ktoré mám doma z iných zásielok), zaniesť na poštu/ odberné miesto- pre mňa je to obrovská strata času a úplne trápna suma, ktorú na tom získam oproti mojej výplate- niekedy mám chuť tie veci len tak drbnúť do koša, ale je mi to ľúto a verím v recykláciu...aj keď ja teda nie som na veci z druhej ruky a som tam len ako predajca. Z asi sto predaných vecí som mala jednu negatívnu skúsenosť so zákazničkou, vlastne dve, keď rátam ďalšiu, ktorá si neráčila prevziať balíček a vrátil sa mi späť. Predávam všetko možné- najmä detské a dámske veci, čo mne fakt ide najlepšie a len tak sa potom zapráši, sú kvalitné detské topánky.

@anonym_autor v poslednej dobe perfektne, nahras počkáš kto kupi a ked to ide cez paketu nic väčšinou netlačís len hodíš kód do boxu teraz to ide posledne mesiace veľmi dobre a je to menej náročné ako posielať cez kona na poste.