Je bežné, že hotely odmietajú zohrievať detské príkrmy?
Pri večeri som poprosila, či by mohli na chvíľu zohriať zavretý pohárik s príkrmom. Odmietli to vraj kvôli hygienickým pravidlám. Na izbe pritom nebola mikrovlnka ani kanvica. Je to dnes v hoteloch naozaj bežné? Priznám sa, že ma to dosť zaskočilo, doteraz sme nikdy nemali problém. Nechcem dávať kvôli tomu nejaké negatívne hodnotenia, skutočne ma len zaujíma, či to tak skutočne je.
No áno, kvôli hygiene to môžu - majú právo odmietnuť
@anonym_ad5856 Ďakujem, budem aj do budúcna vedieť 👍
@anonym_ad5856 Ďakujem, budem aj do budúcna vedieť 👍
@anonym_autor ved ti povedali, ze kvoli hygienickym pravidlam. Za toto negativnu recenziu? Ze dodrzuju pravidla?
Nepoviem, kebyze ti nepovedia preco... 🤦
a minule tu bola diskusia na x strán aké je čo normálne a ako treba chodiť s deťmi po výletoch, lebo že nikdy nebol problém… a už to tu máme 😒
tak vraj áno, odmietajú to kvôli hygiene
ako si to nakoniec vyriešila?
Nabuduce si vypytaj pripadne len misku s horucou vodou a v nej si to zohrejes, ak nebudu ochotni
a minule tu bola diskusia na x strán aké je čo normálne a ako treba chodiť s deťmi po výletoch, lebo že nikdy nebol problém… a už to tu máme 😒
tak vraj áno, odmietajú to kvôli hygiene
ako si to nakoniec vyriešila?
@biba_18 Nakoniec som poprosila o misku s horúcou vodou a príkrm som zohriala v nej.
Staré dobré časy,nebol problém ani hoteli ani na kupku. V dnešnej dobe by asi mi ani mlieko nezohriali
@anonym_autor ja som sa zatiaľ vždy stretla s vybavením mikrovlnky,kanvice,chladničky aspoň pri recepcii hotela.Nie raz som videla mamičky zohrievať práve na tých miestach🙂
ano je to bezne, mali by ozaj oroblem z hygieniu, hladaj baby frendli hotely, zvyknu mat miestost kde si vies poohrievat alebo pripravit prikrm
@anonym_autor Negatívne hodnotenie? Skôr super pozitívne, že dbajú na dodržiavanie hygieny
@anonym_autor ano je to bezne, ano je to kvoli hygiene kde to umoznia tak porusuju hygienicke predpisy.
@anonym_autor Daj negativne,hlavne ze o osy sa staraju,nalievaju vody a idu sa posrat.
Tak oficialne by sa kvoli hygiene nemalo. Ale mame v restike mikrovlnku a rodicia si mozu zohriat, co chcu. Nemame pri nej personal, ktory by kontroloval, co kto zohreje. Ale ak pride rodina, ktora si vypyta pre dieta na kazde ranajky, obed a veceru speci jedlo pre deti, nemame problem. Ci uz zeleninovy prikrm, zelenina maso, mixovane, uvarene kusky bez soli, oleja, korenin, ovsenu kasu,.. akurat dneska jedna mamina pytala, ci by jej syn autista mohol mat kazdy den na ranajky polievku.. takze rano bude polievka pripravena.
@anonym_autor v dobe ked kontrolori davaju likvidacne pokuty za makcen sa cudujem ze v hoteloch este varia.
@anonym_autor preto si nosím ohrievacku.
@anonym_autor hygienicke pravidlá majú všade v reštauráciách rovnaké. Jedná sa teda čisto len o to, na akého človeka natrafíte. Nestretli ste sa s tým doteraz preto, lebo nezohriat jedlo dieťaťu, ti odmietnu málokde. Co všetko by sa malo dodržiavať a nedodržiava sa, že?! Keď sa nad tým zamyslíš, je to len jedno z ďalších milión nariadení padnutych na hlavu. A ja osobne, keby nemôžem nakŕmiť svoje dieťa, z takej reštaurácie hneď odchádzam.
Tak oficialne by sa kvoli hygiene nemalo. Ale mame v restike mikrovlnku a rodicia si mozu zohriat, co chcu. Nemame pri nej personal, ktory by kontroloval, co kto zohreje. Ale ak pride rodina, ktora si vypyta pre dieta na kazde ranajky, obed a veceru speci jedlo pre deti, nemame problem. Ci uz zeleninovy prikrm, zelenina maso, mixovane, uvarene kusky bez soli, oleja, korenin, ovsenu kasu,.. akurat dneska jedna mamina pytala, ci by jej syn autista mohol mat kazdy den na ranajky polievku.. takze rano bude polievka pripravena.
@amelie2017 klobuk dole, takto by mali vyzerat sluzby
V zahranici bola na to urcena mikrovlnka pre rodicov v takom kute mimo restiky. Raz priamo v restike hotela.
Buď rada, že ti vôbec ubytovali decko, v mnohých hoteloch ťa s deckom ani neubytujú.
@anonym_autor ano je....majú to dokonca prísne zakázané,ak to niekto urobí nesie zodpovednosť...žial je to tak....je to ochrana aj pre Vas..narušeny jedinec môze do toho niečo napriklad dat,ale to samozrejme aj vam do jedla co je malo pravdepodobne..ale akrz hygieny bezpecia sa to nesmie
@anonym_autor je tam riziko krížovej kontaminácie, ohrievanie cudzieho doneseného jedla v spoločnej kuchyni môže ohroziť ostatné pripravované pokrmy
ak majú priestor s mikrovlnkou mimo profesionálnej kuchyne tam ti môžu ohriať
@anonym_autor v dobe ked kontrolori davaju likvidacne pokuty za makcen sa cudujem ze v hoteloch este varia.
@anonym_f92eee a v dobe kedy nájdu myši, exkrementy, pleseň a mäso 2 roky po záruke v bežných potravinách, reštauráciách a kuchyniach, vzorkou salmonely, ecoli a ešte neviem aké zoo so smiešnou pokutou je fľaška s detským pokrmom hygienickým problémom. Divný to svet 🫣🫣🫣

No áno, kvôli hygiene to môžu - majú právo odmietnuť