icon

Je detské menu v IKEA reštaurácii zdravé pre deti?

25. mar 2026

Ahojte, ideme v sobotu na výlet do Bratislavy a chceme sa zastaviť v Ikei na obed. Chcem sa spýtať či tie ich detské guličky a cestoviny sú podľa vás v pohode kvalita pre 3-ročné dieťa. Nie je to moc presolené? Tiež ma zaujíma či tam bývajú v sobotu také tie šialené rady na jedlo že tam budeme s hladným dieťaťom stáť hodinu. Dajte vedieť či sa to oplatí tam ísť.

Strana
z2
mirola
25. mar 2026

Tak ako každe ultraspracovane jedlo... je to podla teba ok?
Nie nie je, ale to ani dalsich xy jedal.., ktoré ludia jedia a ani si to neuvedomuju.
ak to bude jest raz za cas nic sa mu nestane

anonym_5153d5
25. mar 2026

@anonym_autor jedlo majú čerstvé a chutné

anonym_9f02a8
25. mar 2026

Áno, cez víkend sú tam sialnene rady, s tým musíš počítať. Ani zaparkovať nebude úplne jednoduché
Jedlo je čerstvé a dobre. Raz za čas nikto neumrie ani z mekacu

anonym_d70fa3
25. mar 2026

Ked to prilezitostne zje, urcite sa mu nic nestane, ale pravidelne by som nejedla polotovary. Na sialene rady sa priprav.

lienka9
25. mar 2026

@anonym_autor tak su to polotovary,samozrejme ze to nieje ako z cerstvych surovin..ale raz za cas ked si dieta da mu to neublizi.. syn si dava napr k tomu vzdy mrkvovy salat,alebo maju varenu zeleninu,hrasok..vzdy to vies vyskladat.ale varia inak dobre,nam tam chuti ked ideme obcas 🙂

midka
25. mar 2026

Áno rady bývajú brutálne, niekoľkokrát zatocene...a potom keď výstava radu,...a potom s tackou v ruke si musíš nájsť voľné miesto....ale inak v pohode ..malých detí je tam ako maku hlavne cez víkendy, sú tam celé rodinky

svetlonos
25. mar 2026

@anonym_autor
Neviem ako ty ale ja vždy beriem jedlo keď ideme s deťmi niekde. Aj do ikei. Das mu trebars nakrájanú uhorku, na chvíľu zasýti ale nezaplno žalúdok. Počkáš pri stole, muž donesie jedlo a s deťmi sa dovtedy prejavíte trebárs lepením nálepiek.
Jedlo je v pohode, veď to nejde denne a majú trebárs aj lososa a niekedy aj steak, zeleninu atď. Je z čoho vyberať a nie je to extra nezdravé ani presolené. Pokiaľ si bio eko - nič v zlom, tak každé jedlo z reštike je o ničom.

natalka13
25. mar 2026
@anonym_5153d5

@anonym_5153d5 🙃

anonym_dcdf3f
25. mar 2026

@anonym_autor je to cerstvo rozmrazeny polotovar. Chutovo ok. Mne sa po tom prdi este tyzden. Jedine co si viem dat je rezen a hranolky v Ikea. Cize nechodim tam vobec. To uz radsej v Avione vo foodcourte si vyberiete. Ale aj tak nebudes mat kde zaparkovat v sobotu okolo obeda.

scila
25. mar 2026
@anonym_5153d5

@anonym_5153d5 mäsové guličky mrazený polotovar, nugetky mrazený polotovar, zákusky mrazený polotovar... čo je na tom čerstvé? 🤣
@autor víkend a Ikea je kombinácia, ktorej sa bratislavčania vyhýbajú. Hlavne keď prší. To ani nezaparkuješ. Človek má pocit, že je tam polka Slovenska...

patrike
25. mar 2026

Raz za pol roka to je jedno, rovnako ako Mekac alebo KFC. Pravidelne nie. Zdrave to nie je.

anonym_a4f65c
25. mar 2026

To jedlo je tam otrasné! A teda okolo čerstvosti to ani nešlo. Hneď vedľa máš Avion, síce tiež len fastfoody, ako v každom nákup.centre, no je tam I love pasta, kde si vieš vyskladať celkom chutný obed...a k tým radom v Ikea sa priprav. Ja tu síce žijem, ale zo zásady tam nechodím práve kvôli tomuto, keď tak len cez týždeň doobeda.

zuzanka.zuzu
25. mar 2026

jedlo je tam chuťovo úplne ok, slané nie je a to ani hranolky (ikea šetrí kde sa dá takže ani nepresoľujú ani necukria 😀), kľudne sa choďte najesť ale rad je tam tak na pol hodinu 🙈

natalka13
25. mar 2026
@anonym_a4f65c

To jedlo je tam otrasné! A teda okolo čerstvosti to ani nešlo. Hneď vedľa máš Avion, síce tiež len fastfoody, ako v každom nákup.centre, no je tam I love pasta, kde si vieš vyskladať celkom chutný obed...a k tým radom v Ikea sa priprav. Ja tu síce žijem, ale zo zásady tam nechodím práve kvôli tomuto, keď tak len cez týždeň doobeda.

@anonym_a4f65c presne, pre nas 2baliky guliciek do roka - rychlovka pre decka ked su doma sami.
Radsej sa najem v Avione.
O kave ani nepisem to sa neda pit.

abbey1
25. mar 2026

Ani zdravé, ani chutné. Ak mu to do praješ raz za rok na výlete, určite prežije. /)
Ale nečakaj žiadny kulinársky zážitok a ako bonus k tomu dostanete davy ľudí, hukot, plastové tácky a spomienky na školskú jedáleň.

stormie
25. mar 2026
@anonym_5153d5

@anonym_5153d5 myslis cerstvo rozmarezene a upecene gulicky? 😂 takisto kolace, syrive nigetky, hranolky …… netvrdim ze su zle ale moja predstava o cerstvom jedle je ina

anonym_9d988d
25. mar 2026

My sa teda dostávame do Ikei tak 2x ročne a sme megapedanti na stravu nášho dieťaťa, ale absolútne nemáme problém nájsť tam niečo, čo by sme mu dopriali, napr. losos so zem. kašou a fazuľkami je podľa mňa úplne v pohode, čo nezje dieťa dojete vy, ale tam celkovo nie sú nejaké veľké porcie, aj napríklad ich švédska čokoládová torta je zložením fajn. Blaváci tam nechodia, chápem, ale pre nás to je súčasť návštevy Ikei, aj celá tá atmosféra okolo 🙂
@anonym_autor

stormie
25. mar 2026
@anonym_9d988d

My sa teda dostávame do Ikei tak 2x ročne a sme megapedanti na stravu nášho dieťaťa, ale absolútne nemáme problém nájsť tam niečo, čo by sme mu dopriali, napr. losos so zem. kašou a fazuľkami je podľa mňa úplne v pohode, čo nezje dieťa dojete vy, ale tam celkovo nie sú nejaké veľké porcie, aj napríklad ich švédska čokoládová torta je zložením fajn. Blaváci tam nechodia, chápem, ale pre nás to je súčasť návštevy Ikei, aj celá tá atmosféra okolo 🙂
@anonym_autor

@anonym_9d988d opravim ta - Blavaci tam chodia 😎

anonym_69f1ef
25. mar 2026

Cez vikend do ikei pojde len sialenec a ,ze ich je teda veeeela.Idealne hociktory den rano je tam poloprazdno o jedenastej sa spokojne najes a nakupis.

anonym_9d988d
25. mar 2026
@stormie

@stormie tak ja som vychádzala aj toho, čo píšu tu, že IKEA restaurant fuj, fuj 😄

natalka13
25. mar 2026
@stormie

@stormie 90% z nich kvoli cene jedla

rachel36a
25. mar 2026

My sme tam boli vždy len cez víkend, kvalitu jedla neviem, lebo vždy je tam extremne veľa ľudí, že radšej zájdeme na obed inde

ivanztt
25. mar 2026

urcite lepsie jak vyprazane nugetky z hranolkami

anonym_55dc13
25. mar 2026
@anonym_5153d5

@anonym_5153d5 nie je cerstve su to polotovary , 99 percent slovenskych a fastfoodov je tvorenych z polotovarov , robim pri nich a vidim ako to vznika

kiki68
25. mar 2026

IKEA v sobotu je hroza skrz kopec ludi

danica2711
25. mar 2026
@stormie

@stormie nechodia, pretože "Blaváci" neexistujú, len Bratislavčania

simsalabim
25. mar 2026
@anonym_9d988d

@anonym_autor

@anonym_9d988d som z BA a do Ikey sa chodime najest viac krat za rok, ale, ako tu zaznelo, vyhybame sa jej cez vikendy...podla mna relativne ok, jedlo, sice rozmrazeny polotovar, ale porcie nie su velke, su kaloricky v poriadku, Ikea vyradila "nezdrave" jedla, ako vyprazany syr v zaujme "zdraveho stravovania". A dovolim si povedat, ze jedlo je chutnejsie ako v mnohych "restauraciach" - nehovoriac o cene.

bluka2
25. mar 2026

Podla mna sa tam daju najst aj jedla omnoho lepsie ako mekac :D a co sa tyka radov, to by ste mali vidiet IKEU v Pekingu. Tam su asi 4 rady na jedlo, 2 z kazdej strany, jedna rada je na dostanie sa do druhej rady 😂 a potom najst miesto hahaha
V bratislave to je urcite este dobre

anonym_9d988d
25. mar 2026
@simsalabim

@anonym_9d988d som z BA a do Ikey sa chodime najest viac krat za rok, ale, ako tu zaznelo, vyhybame sa jej cez vikendy...podla mna relativne ok, jedlo, sice rozmrazeny polotovar, ale porcie nie su velke, su kaloricky v poriadku, Ikea vyradila "nezdrave" jedla, ako vyprazany syr v zaujme "zdraveho stravovania". A dovolim si povedat, ze jedlo je chutnejsie ako v mnohych "restauraciach" - nehovoriac o cene.

@simsalabim súhlasím a tebou. Ale tak to je ten efekt nevedeného, keby viaceré z týchto jedál dostali ľudia v nejakej klasickej reštaurácii, alebo dezerty v kaviarni, tak by ich vnímali úplne iným merítkom.

iwesska
25. mar 2026

Tak zalezi,kedy sa postavis do radu. Ak o 12-tej,tak vystojis dieru,ak o 11-tej,tak si v pohode. Jedlo pre deti v pohode. Nevidim nic dramaticke na masovych alebo bezmasitych gulkach so zemiakmi a so salatom,pripadne lososovi,ci rizote. Mozes im dat aj polievku. Za mna vzdy lepsie ako smazene nugetky s hranolkami.

Strana
z2