Plavky pustili farbu po prvom kúpaní. Čo robiť?
Pred prvým nosením som plavky vyprala podľa štítku a aj tak mi po bazéne zafarbili uterák aj vlastnú svetlú podšívku. V obchode to hodili na chlór alebo opaľovací krém. To vážne môže byť tým, alebo ma len odbili?
@anonym_autor podla mna ta odbili. Plavky musia zniest aj chlor aj opalovak. Inak, toto sa mi s plavkami v zivote nestalo.
@simsalabim A pritom neboli lacné :-/ Kupované v kamennej predajni.
No ked sa necháte odbiť. Treba niekedy skúsiť byt tvrdší a nedať sa ....
@anonym_autor neexistuje,že nevezmú tovar na reklamáciu,to si nemôžu dovoliť.Vráť sa tam a povedz,že to chceš reklamovať.Oni sú povinní spísať reklamáciu.Ak to znova odmietnu,tak povedz,že to dáš na ŠOI.Ak ani vtedy nevezmú reklamáciu,tak ten podnet tam naozaj napíš.
Tak to je pekne trápna výhovorka potom. Plavky aby farbili, tak to som ešte nepočula. Určite to rieš.
Toto sa mi nestalo ani s plavkami z čínského obchodu. Asi predávajú lacné šmejdy na riadne prachy
dcéra si tak kúpila v new yorkere biele.Hneď po prvom prepratí jej zostala žltá výplň na podprsenke a hnedé od opaľováku.Neuznali reklamáciu🤷♀️
V intimissimi mi reklamovali normálne plavky z ktorých sa zosuchal vzor. Treba tam ísť normálne ešte raz
dcéra si tak kúpila v new yorkere biele.Hneď po prvom prepratí jej zostala žltá výplň na podprsenke a hnedé od opaľováku.Neuznali reklamáciu🤷♀️
@anonym_7fb7fd tak to, že zostali hnedé od opaľovacieho krému, tak za to výrobca plaviek nemôže. Je potrebné kontaktovať výrobcu krému, ak to neuviedol na obale, že môže zafarbiť oblečenie.
@anonym_7fb7fd no ale že zašpinila plavky opaľovacím krémom nie je chyba výrobcu.
Od krému mi je jasné,ale ten fľak hneď po prepratí na podprsenke.Prala ich ručne s troškou prášku a neuznali to.
Od krému mi je jasné,ale ten fľak hneď po prepratí na podprsenke.Prala ich ručne s troškou prášku a neuznali to.
@anonym_7fb7fd a boli tie fľaky spolu na tej podprsenke?
@anonym_7fb7fd a boli tie fľaky spolu na tej podprsenke?
@rozculena nie hneď po prepratí pred prvým použitím sa spravil na podprsenke.Ten som bola reklamovať.To že boli od opaľováku som už neriešila.Boli 2dni kúpené,na 3som šla a neuznali.Že to mohla spraviť ona.Ako keď ich ešte nemala na sebe?
@rozculena nie hneď po prepratí pred prvým použitím sa spravil na podprsenke.Ten som bola reklamovať.To že boli od opaľováku som už neriešila.Boli 2dni kúpené,na 3som šla a neuznali.Že to mohla spraviť ona.Ako keď ich ešte nemala na sebe?
@anonym_7fb7fd ako som už hore písala,znovu reklamovať

@anonym_autor podla mna ta odbili. Plavky musia zniest aj chlor aj opalovak. Inak, toto sa mi s plavkami v zivote nestalo.