icon

Prečo niektorí zákazníci odmietajú samoobslužné pokladne?

Dnes o 12:16

Čo si myslíte o ľuďoch, ktorí bojkotujú samoobslužné pokladne?
Podľa mňa sú zvyknutí, že za komunizmu sa nič v práci nerobilo, tak prečo by teraz mali brigádovať v supermarkete.

Takí ľudia by mali stáť pred obchodom a čakať na zamestnanca, ktorý za nich nakúpi a donesie im nákup až domov. Prečo si má zákazník tlačiť nákupný vozík? Veď to je fyzická námaha, oni tam nebrigádujú.

Prečo si tankovať sám na pumpe? Veď nie som pracovník pumpy.
Prečo si musím vyberať peniaze z bankomatu? Čo som pracovníčka banky?
Prečo si mám vyzdvihnúť zásielku z boxu? Nie som kuriér, prineste mi to k dverám.

V bare je to to isté. Prečo si musím sám držať pohár s pivom? Prekonávať gravitáciu a držať pol kila v ruke je čašníkova práca. Čašník by mi to mal liať rovno do krku, ja som si zaplatil za nápoj, nie za posilňovanie bicepsu.

Strana
z5
candii
Dnes o 17:05
@anonym_05ea3c

Nebudem chodiť do samoobslužnej pokladne. Veď budú chcieť, aby som si šla vyložiť aj kamión. Chodíme si do obchodu nakúpiť a nie na brigádu. Nebudem pracovať v obchode keď tam nie som zamestnanec. Mali by ich zrušiť navždy.

@anonym_05ea3c bože ty si hlúpy človek 😅

anonym_d03faa
Dnes o 17:17
@anonym_0c5a36

@anonym_autor pretože som išla na samoobslužnú 20x a 20x sa tam niečo pototo, musela som čakať na obsluhu, bolo to zdĺhavé, kopa premrhaneho času, nervy v kybli…. Ďalej hľadať tam nejaký rožok, ktorý netuším, ako sa volá, alebo tam niečo vážiť. 🫣 za mňa hrôza.

Do boxu si nenechávam posielať nič, neviem to vybrať, nemám aplikáciu, nemám na ňu ani miesto v mobile 😵‍💫

Tankujem sama, aj vyberám z bankomatu sama.

@anonym_0c5a36 / Do boxu si nenechávam posielať nič, neviem to vybrať, nemám aplikáciu, nemám na ňu ani miesto v mobile 😵‍💫 /

vieš čo mali sme u nás výdajné miesto Packeta, mali pekný obrat dostali aj nejaké ocenenie a jedného dňa vedľa postavili plechový box a výdajné miesto zrušili, zrušili aj pobočku pošty tak čo nám ostávalo? naučiť sa to vyberať z boxu alebo cestovať

a nepoužívam aplikáciu na výber zásielky, kód príde v SMS alebo na email, zadám ho na klávesnici, box sa otvorí
buď sa človek prispôsobí novej situácii, alebo si bude komplikovať život

anonym_4d35a2
Dnes o 17:19
@anonym_05ea3c

Nebudem chodiť do samoobslužnej pokladne. Veď budú chcieť, aby som si šla vyložiť aj kamión. Chodíme si do obchodu nakúpiť a nie na brigádu. Nebudem pracovať v obchode keď tam nie som zamestnanec. Mali by ich zrušiť navždy.

@anonym_05ea3c není vám toto už trápne omielať kolom dookola?🤣

anonym_f8bbcf
Dnes o 17:34

@anonym_autor Minule som bola v Lidi rano v sobotu na vacsi tyzdenny nakup. A bolo nas tam s plnymi vozikmi viac a veru nikomu sa to nechcelo ist zasa vykladat a samoblokovat na ssmoobsluzne pokladne. Mne tiez nie. Naozaj sa mi nechce este si sama cely nakup nablokovat. Rozmyslat, co je ake pecivo, hladat medzi polozkami, s tam z tym hrajkat, nedajboze daco zblne, volas obsluhu...Radsej vylozim na pas a v klude pockam kym to urobi pokladnicka. A teda bola otvorena jedna pokladna a potom otvorili este dalsiu pokladnu. Fakt, minimum ludi s velkymi nakupmi ide k samoobsluznej. Samozrejme s jednou, dvoma vecami nemam problem. Ale cely tyzdenny nakup...to nie, radsej pockam v rade.

iwesska
Dnes o 17:39

Lebo su negramotni. Mne na to raz jedna napisala,ze ona nevie,ake jablka si kupuje,tak ako si ich ma sama nahodit🤦‍♀️Esteze ma kazde jablko nalepku s menom na sebe,aj to su ludia lenivi citat. Ale za mna lepsie,cim menej ich bude pri samoobsluznych,tym lepsie pre nas,co ich vyuzivame😁

anonym_d62e9a
Dnes o 17:53

Považujem sa za dosť inteligentného človeka, ale nikdy som dobrovoľne samoobslužnú pokladňu nepoužila a ani nepoužijem. Nepáči sa mi to, neviem to nablokovať a ani sa nechystám učiť. Vo veľkých obchodoch beriem vždy väčší nákup a fakt neviem, ako sa volá ktoré pečivo, druh jabĺk a podobne. Keď tam niekto sám blokuje, aj tak sa mu stále niečo nedarí, kazí a volá predavačku a zdržuje všetkých. Ja radšej počkám v rade. A kľudne sa na mňa hnevajte.
Myslím, že zákazník, ktorý necháva v obchode značnú sumu peňazí si zaslúži minimálne tú obsluhu a pár minútovú pozornosť predavačky. Nie každá zmena je k lepšiemu a obchodné reťazce majú dobré zisky na to, aby zaplatili zamestnancov na pokladni.

anonym_aeef56
Dnes o 17:56
@anonym_d62e9a

Považujem sa za dosť inteligentného človeka, ale nikdy som dobrovoľne samoobslužnú pokladňu nepoužila a ani nepoužijem. Nepáči sa mi to, neviem to nablokovať a ani sa nechystám učiť. Vo veľkých obchodoch beriem vždy väčší nákup a fakt neviem, ako sa volá ktoré pečivo, druh jabĺk a podobne. Keď tam niekto sám blokuje, aj tak sa mu stále niečo nedarí, kazí a volá predavačku a zdržuje všetkých. Ja radšej počkám v rade. A kľudne sa na mňa hnevajte.
Myslím, že zákazník, ktorý necháva v obchode značnú sumu peňazí si zaslúži minimálne tú obsluhu a pár minútovú pozornosť predavačky. Nie každá zmena je k lepšiemu a obchodné reťazce majú dobré zisky na to, aby zaplatili zamestnancov na pokladni.

@anonym_d62e9a .... Považuješ sa za inteligentného človeka a nevieš nájsť na produkte čiarový kód a prejsť ním pred svetlom?A potom len nasledovať písané inštrukcie? A nevieš ani, čo máš v košíku.
Toto zvládne aj ten, čo práve opustil pomocnú školu.

mizoko
Dnes o 17:59

@anonym_autor ja ti poviem prečo. Lebo veľmi často sú tie pokladne vadne a keď mám zakaždým čakať na predavača aby odblokoval pokladňu tak idem radšej na klasickú. Ja sa tým ľuďom nedivím keď majú veľký nákup a sprajcuje sa pokladňa že im to vadí.

mizoko
Dnes o 18:01
@iwesska

Lebo su negramotni. Mne na to raz jedna napisala,ze ona nevie,ake jablka si kupuje,tak ako si ich ma sama nahodit🤦‍♀️Esteze ma kazde jablko nalepku s menom na sebe,aj to su ludia lenivi citat. Ale za mna lepsie,cim menej ich bude pri samoobsluznych,tym lepsie pre nas,co ich vyuzivame😁

@iwesska nie som negramotna,ale tie pokladne si dosť kazove. Ja chodím na samoobslužné,ale fakt ma nasiera keď po každom tretom- piatom nasledovaní sa sprajcne že je problém v odkladacie zone. Pričom som všetko maske ivala,dala na tú odkladacie váhu a predsa má tá pokladňa problém! A stále čakať na predavača aby mi to odblokoval je otravne

Strana
z5