Prečo niektorí zákazníci odmietajú samoobslužné pokladne?
Čo si myslíte o ľuďoch, ktorí bojkotujú samoobslužné pokladne?
Podľa mňa sú zvyknutí, že za komunizmu sa nič v práci nerobilo, tak prečo by teraz mali brigádovať v supermarkete.
Takí ľudia by mali stáť pred obchodom a čakať na zamestnanca, ktorý za nich nakúpi a donesie im nákup až domov. Prečo si má zákazník tlačiť nákupný vozík? Veď to je fyzická námaha, oni tam nebrigádujú.
Prečo si tankovať sám na pumpe? Veď nie som pracovník pumpy.
Prečo si musím vyberať peniaze z bankomatu? Čo som pracovníčka banky?
Prečo si mám vyzdvihnúť zásielku z boxu? Nie som kuriér, prineste mi to k dverám.
V bare je to to isté. Prečo si musím sám držať pohár s pivom? Prekonávať gravitáciu a držať pol kila v ruke je čašníkova práca. Čašník by mi to mal liať rovno do krku, ja som si zaplatil za nápoj, nie za posilňovanie bicepsu.
@mizoko Tam kde sa da treba vyuzivat scannery. V klude si to nahadzes do kosika, pri pokladni nic nevykladas,cely nakup len odpipas,zaplatis,odchadzas. Nemusis ani kontrolovat blok,hned vies aku co ma cenu. Preferujem obchody s tymto typom platby. Ano samoobsluzne pokladne boli povodne navrhnute pre ludi,ktori maju par poloziek,nie 2 tyzdnovy nakup. Na to ani nie su priestorovo stavane. Ale aby mal niekto 5 poloziek a vykrikoval,ze dlho caka v pokladni, ale ani za ten svet nepojde do samoobsluznej ? Lebo on nie je zamestnanec,on je pan! Tak asi,ze je negramotny.
@iwesska ja nemám problém so samoobsluznou pokiaľ funguje. Ale keď sa takto serka za každou položkou tak to má už fakt vytáča. Navyše nie všetky sú na hotovosť takže aj to je problém. A áno zvyknem platiť v hotovosti. Mám potom lepší prehľad koľko miniem. Lebo pipip sa robí s kartou veľmi ľahko 😅
@doriiis Blbosť. My, ktorí si náš čas ceníme, si dávame nákupy voziť donov 😉 Ty si blokuj sama v obchode. Ja si dám doviezť a nechám sa rada obslúžiť. Cením si seba a svoj čas.
@anonym_6c6bf3 na jednej strane máš pravdu. Ja som zase tak náročný zákazník, že si musím všetko vybrať sama. Nemyslím tým balené potraviny, ale ovocie, zeleninu, mäso, mäsové výrobky....Nebola by so spokojná, ak by mi to vybral niekto iný. Samoobslužné pokladne využívam stále a rada.
@anonym_autor Tvoje uvedene priklady su dost od veci. Porovnavas neporovnatelne. Ja nie som proti samoobsluznym pokladniam. Ak mam maly nakup,vyuzijem och. Pri velkom nakupe ich nerada pouzivam. Zakaznik by mal mat moznost vyberu. Casto sa stava,ze funguju len samoobsluzne a to mi vadi.

Do Kauflandu navozili vyradene pokladne z Nemecka preto sa to tak kazi, len ich opravili a hajde na vychod europy cize ku nam...pracoval tam svagor stale toto riesili s vedenim ze blbnu a odpoved dostali ze toto im poslali ine nebudu