Reagovala som neprimerane v Kauflande?
Dobrý deň,chcela by som poznať váš názor,či som reagovala naozaj neprimerane ako hovorí MM a že teraz sa musí za mňa hanbiť a hanbí sa aj ísť do obchodu.
Bola som na nákup v Kauflande,zobrala som.si scanner,tovar si blokovala a namierila do samoobslužných pokladní. Nahodilo mi kontrolu nákupu,tak som samozrejme čakala a po príchode pani predavačky zbadala v košíku presne päť kusov igelitových sáčkov od zeleniny,ktoré tam hodil môj syn. Začala mi robiť prednášku ako sa to u nich pokladá za krádež a pod,tak som jej slušne povedala nech prepáči,že to tam hodil môj syn. Ale ona nejako neprestávala,že aj ona si domov kupuje sáčky,tak znova som jej povedala prepáčte a že veď bez problému tie sáčky vrátim. No ale pani stále nemala dosť,že to môžu riešiť aj sbs a podobne,no tak už ma to naštvalo a vytiahla som sáčky a hodila na zem. V tom začala pani po mne ziapať,aby som to okamžite zdvihla,aby som tam nerobila bordel a že volá na mňa policajtov. Tak som jej zas slušne povedala,že nech sa páči, ale budú musieť prísť za mnou domov,pretože ja tam čakať nebudem a zobrala som sa a išla preč. Tak ešte za mnou kričala,že nech si idem vyložiť ten nákup čo som tam nechala.
Len pripomeniem,že ja som sa chovala slušne,ani som nezvyšovala hlas,ani nebola vulgárna ani nič. A keď som to doma povedala manželovi,tak sa na mňa ešte nahneval.
takže si odišla bez nákupu? prečo?
ako, neviem či si reagovala primerane, k tvojej povahe asi hej. ja by som to neurobila, ani by som sa s ňou nenaťahovala...
ano, reagovala si neprimerane, nemala si tie sacky hadzat na zem
lebo vôbec nerozumiem o aké sáčky sa malo jednať? že z toho vznikla taká kauza 😒
Stretli ste sa dve afektovane histerky.
lebo vôbec nerozumiem o aké sáčky sa malo jednať? že z toho vznikla taká kauza 😒
@biba_18 od ovocia a zeleniny
No obe ste blbo zareagovali - premotivovana teta v kauflande - tu trebalo usmernit zavolanim nariadeneho v kludnom tone, nech si ju usmerni a bolo by vybavene, su to blbe sacky. Na druhej strane hodit nieco na zem, nechat tam stat nakup, je detinske. Nabuduce s kludom anglicana poziadat o nadriadeneho a pocitat v hlave do sto, ze aj na blbych ludi slnko svieti... ste sa tam takto strapnili obe.
malo by to byt ako v Rakusku, za kazdy sacok ti mala nauctovat 3 centy, tak by si si nabuduce usmernila syna, za ktoreho spravanie si zodpovedna
To hodenie sáčkov o zem bolo príliš. Ale úprimne, ja by som sa tiež otocila na päte a odišla. Ešte by som aj napisala sťažnosť na ňu. Ona totálne vyhrotila situáciu. Asi bola prepracovaná. Takto sa nesmie chovať. Absolutne si nechcela dať vysvetliť.
Reagovala si dobre .Ona bola očividne.......Koľko krát sa mi stalo že v košíku boli sáčky po cudzích ľuďoch a nikto to neriešil .Či tvoj muž čakal že sa hodis na kolená a odprosis ju ???
obe prehnané rekacie. Keby takto vystraja môj muž asi sa tiež hanbím
Samozrejme hadzat na zem si ich nemala. Ale na tu predavacku by som sa stazovala. Minimalne by som im poslala nie moc prijemny mail. Aj ked by to nic nevyriesilo ale mne by sa ulavilo. Sacky sa tam pohadzuju kade tade.
Podľa mna , takéto správanie predavačky by rozhodilo aj kľudných ludi . Veď tri - krát jej zopakovala , že tie dávky pôjde vrátiť a predavačka asi mala svoj lepší deň hrotila úplnú banalitu . Ja by som zavolala aj vedúcu a podala na ňu sťažnosť . Tábora sackov , aby tam po mne vyvreskovala, tak taku ešte nehrali
Obe ste reagovali prehnane. Ja by som jej pri tom vystupe "kradez" - povedala, ze si do sackov chcem zabalit vajicka/jogurty atd., lebo sa mi minule v aute rozliali...alebo ovocie, lebo sa ti pri vykladani vzdy rotrhne sacok a jablka sa obiju pri pade na zem.
Ale je fakt, ze co si clovek neplati, to si nevazi a takto sa vela plytva. Mna napriklad velmi hneva v Lidli, ze papierove vrecka na pecivo su vacsinou iba tie vacsie a ja beriem tak 1-2 kusy peciva a ten sacok je zbytocne obrovsky.
Pracujem v obchode a mame nakazane kazdy sáčok v ktorom nič nieje účtovať. Ved ked sk kazdy den nátrham zo 5 sáčkov.... a toto tak neznášam ked ram niekto necha nakup.. zákazníci by chceli vsetko, a odkladanie tovaru po niekom naozaj zdržuje 🙂 snažím sa byt milá a nápomocná, v živote som nebola na zákazníka nepríjemná len si myslím svoje. Taka včerajšia situacia, pani sa rozsypal sáčok cucoriedok pri pokladni a namiesto toho aby si to pozbierala mi len oridla oznámiť nech to idem po nej spratať... mala ich uz zaplatené 🙂
Skor by som pochopila keby si ju slusne poziadala aby uz o tom prestala dokola rozpravat. Alebo nech sa paci ak to nevies vydrzat, chod sa stazovat aj na zakaznicke aj na lamparen. Alebo keby jej aj nieco neprijemne odseknes...
Ale hodit sacky na zem? Ano je to hanba a trapas, to fakt kvoli takejto kravine sa takto sa zachovas? Hadzat veci o zem ako rocne decko? To co je, az sa mi rozum zastavuje.
@anonym_autor nemala si sacky hadzat na zem-je to detinska reakcia nehodna dospelej osoby. A za to co tvoje dieta da do kosika si zodpovedna ty
Mala si ju poslat do macky 😆
Ja som najprv myslela, že riešite normálne balenia sáčkov, čo sa predávajú. Fakt taký cirkus kvôli piatim mikroténovým sáčkom? To by som asi aj ja nakoniec zle reagovala. Akože alebo sa mali vrátiť, alebo naúčtovať, ak to bolo tak neprimerané... veď to tam vhodilo dieťa. A áno, som na rodičovskej, vyčerpaná, nevyspatá, takže ja by som jej síce slušne, ale svoje povedala určite. Riešiť s SBS pár sáčkov vhodených dieťaťom? To fakt?
Podľa mna , takéto správanie predavačky by rozhodilo aj kľudných ludi . Veď tri - krát jej zopakovala , že tie dávky pôjde vrátiť a predavačka asi mala svoj lepší deň hrotila úplnú banalitu . Ja by som zavolala aj vedúcu a podala na ňu sťažnosť . Tábora sackov , aby tam po mne vyvreskovala, tak taku ešte nehrali
@lenka.25 ano, rozhodilo. A ano, pochopim stazovanie na danu osobu. Ale fakt by si tam zacala hadzat sacky o zem jak male decko? Aj Ty osobne?
Zachovala si sa detinsky, hádzať sáčky na zem. Plus mala si stopnúť syna hneď ako ti ich začal dávať do vozíka resp zbytočne trhať.
Predavačka síce tiež reagovala najrozumnejšie ale ak tam mala pár takých zákazníkov ako ty, ktorí nechajú robiť deti čo sa im zachce ani sa nečudujem že jej rupli nervy
To kde, preboha? Vždy mám nejaký sáčok navyše v košíku a zatiaľ mi to nikto nikde nevyčítal.
Vieš čo, autorka? Slobodne si určujeme, do ktorého obchodu pôjdeme nakúpiť za naše vlastné peniaze.
Pokiaľ nekradnem, neviem prečo by ma tam mal niekto buzerovať, až začne, sú aj iné obchody. A hlavne im to treba slušne povedať nahlas.
Nepáči sa vám? Svoje peniaze dám konkurencii. Dovidenia!
Ešte mi napadlo jedna situacia 😂 zákazník bol nahnevaný lebo mu neodragalo zľavu, no reku idem to pozrieť a pozerám, ze mate to odratane z každej položky a dole je napísaná cela zľava, ktora bola odratana z nákupu. On si išiel stale svoje, zjapal tam po mne ako po decku, jeho manzelka sa ho snažila ukludnit lebo sa očividne za neho hanbila ( nečudujem sa) ... a pýta sa ma ci tu ma spraviť bordel? Vravim to je na vas, z mojej strany je vsetko v poriadku ... asi ho to nasralo, požiadal ma nefh zavolám vedúcu, fajn zavolala som. Prístup úplne iný 😂 zrazu to bol kľudný pan ,ktorý si konečne nechal vysvetliť, ze ta zľava odratana je. Cize som si pomyslela,ze ja som tam asi len nikto lebo som len predavačka ale vedúca je viac a ta si zaslúži normalne zaobchádzanie.
malo by to byt ako v Rakusku, za kazdy sacok ti mala nauctovat 3 centy, tak by si si nabuduce usmernila syna, za ktoreho spravanie si zodpovedna
@tehulka2011 to vies, ludia si vyberaju len to co sa im hodi. Budu pindat ako sme za opicami a co ako funguje v Rakusku, ale ine veci by sa im uz nepacili, keby na nich aplikujes, ked aj z Rakuska...🙃
Pracujem v obchode a mame nakazane kazdy sáčok v ktorom nič nieje účtovať. Ved ked sk kazdy den nátrham zo 5 sáčkov.... a toto tak neznášam ked ram niekto necha nakup.. zákazníci by chceli vsetko, a odkladanie tovaru po niekom naozaj zdržuje 🙂 snažím sa byt milá a nápomocná, v živote som nebola na zákazníka nepríjemná len si myslím svoje. Taka včerajšia situacia, pani sa rozsypal sáčok cucoriedok pri pokladni a namiesto toho aby si to pozbierala mi len oridla oznámiť nech to idem po nej spratať... mala ich uz zaplatené 🙂
@anonym_97da58 ale tie sáčky sú teraz tak tenké, že keď pokladníčka blokuje 2kg zemiakov v tom sáčku, vždy sa sáčok roztrhe a zemiaky sú všade okolo pokladne.
@anonym_97da58 ale tie sáčky sú teraz tak tenké, že keď pokladníčka blokuje 2kg zemiakov v tom sáčku, vždy sa sáčok roztrhe a zemiaky sú všade okolo pokladne.
@anonym_5b80d8 mne sa este nestalo aby sa mi roztrhol sáčok 😀 mne osobne je jedno ,ja dávam ľuďom sáčky aj na bobuloviny lebo je to taky obal ze sa hneď otvorí.
@anonym_5b80d8 mne sa este nestalo aby sa mi roztrhol sáčok 😀 mne osobne je jedno ,ja dávam ľuďom sáčky aj na bobuloviny lebo je to taky obal ze sa hneď otvorí.
@anonym_97da58 v Kauflande dávam pozor aby sa neroztrhol, ale pokladníčke sa pri blokovaní často roztrhne. Tie sáčky sú oveľa tenšie, než pred pár rokmi.
Tak neviem kto je tu horšie dieťa maly syn ktorý zbiera sačky alebo ty že ich hadzeš na zem?
aká krádež, veď tie sáčky sú zadarmo. Nie je nikde napísané, že sa predávajú za nejakú cenu. úprimne aj mna by toto obvidnenie strasne vytočilo. ale sáčky by som na zem asi nehádzala.
Tak ja by som jej naložila ešte viac, po mne nikto kričať nebude. Zavolala by som si nadriadeného a určite sa sťažovala. Nejaká chudera sa na mne odbavovať nebude.

@anonym_autor hádzať sáčky na zem nie je práve rozumné, dospelé a správne. Samozrejme, pochybyl aj personál Kauflandu. Je vhodné sa v podobných prípadoch ovládať a vedome neeskalovat situáciu.