icon

Ako sa prispôsobiť po sťahovaní z domu do bytu?

22. máj 2026

Ahojte, ako ste si zvykli, ak ste sa presťahovali z domu do bytu? A aké sú letá na byte? Ste skôr stále niekde vonku, alebo sa paríte na byte? Žiaľ, na dom nie sú peniaze a som rada aj za byt, hlavne, že budem vo svojom. Zvykli ste si aj na "hluk" od susedov?

Strana
z2
anonym_ba0d06
Autor odpoveď zmazal
tilly
23. máj 2026
@anonym_ba0d06
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_ba0d06 🤦‍♀️😂 iba toto? Nie si dobrý špión 😅

anonym_ba0d06
23. máj 2026
@tilly

@anonym_ba0d06 🤦‍♀️😂 iba toto? Nie si dobrý špión 😅

@tilly Ja nie som spion, nahodou som videla par tvojich prispevkov, je to fakt len nahoda a je mi jedno, kto ako zije, len proste clovek ktory nezije nadstandartny zivot by sa takto nepytal a nedivil

tilly
23. máj 2026
@anonym_ba0d06

@tilly Ja nie som spion, nahodou som videla par tvojich prispevkov, je to fakt len nahoda a je mi jedno, kto ako zije, len proste clovek ktory nezije nadstandartny zivot by sa takto nepytal a nedivil

@anonym_ba0d06 naaahodou 😂. Aj to náhodou píšeš anonymne.
Nedivím sa, bola to len moja poznámka, oprava predsudku.

anonym_ba0d06
23. máj 2026
@tilly

@tilly Ok, zmazala som to, je to tvoje sukromie

tilly
23. máj 2026
@anonym_ba0d06

@tilly Ok, zmazala som to, je to tvoje sukromie

@anonym_ba0d06 ďakujem

anonym_ba0d06
23. máj 2026
@tilly

@tilly Bohuzial si myslim, ze ludia o chvilu nedokazu riesit ani kupu bytu v mestach a ceny bytov na dedinach tiez stupaju, je to uplne chora situacia. Vratime sa do cias viacgeneracneho byvania

tilly
23. máj 2026
@anonym_ba0d06

@tilly Bohuzial si myslim, ze ludia o chvilu nedokazu riesit ani kupu bytu v mestach a ceny bytov na dedinach tiez stupaju, je to uplne chora situacia. Vratime sa do cias viacgeneracneho byvania

@anonym_ba0d06 pravda. Tiež sa toho obávam.

anonym_c1f831
23. máj 2026

ja to mam zas opacne som z bytu a uz by som som tam nikdy nazad nesla v dome som si zvykla prakticky hned na ten klidek a to som tam vyrastla a cca do mojej 30 tky byvala.Ano v byte je teplejsie ako v dome ale aj tu v dome je hulcak ak su 30 tky klasika ide klima aj tu.A za mna bazen na zahrade je na nezaplatenie to mi nevynahradi ziadne kupalisko.Sme tam prakticky cele leto pokial pocasie dovoli.Ja neviem a ze na byt si zvyknes no kto nema rad hluk a vychyta bud rodiny s deckami co je tak 90 pecent tak amen dolores.A co sa tyka kosaciek pri domoch atd no co ja viem pokosi a je ticho ved pocujes max tych vedla teba.Ak kosi niekto vysie to ani nepocujem,nevnimam.Alebo rodiny s detmi v dome je uplne ina kapitola ako v byte lebo to ide hluk iba z vonku aj to len obcas my tu mame viac rodin s detmi aj oproti aj o par domov vyssie a to sa neda s bytom porovnat.Takze omyl niekto si zvykne na hluk na byte a niekto nie

Strana
z2