V akom veku ste kúpili prvú nehnuteľnosť?
V kolkych rokoch ste kupovali svoju prvú nehnuteľnosť?
@anonym_autor 32
29
@anonym_autor 23
24
@anonym_autor prvú v 28 na hypotéku , druhú zo zdedenych peňazí v 32
29
24, sama jednoizbak v BA.
Ja som mala 40.
V 28 na hypo.
24 prva
29 druha
30 tretia
@anonym_autor 43
Nevlastnime s manželom nič.Aj taká odpoveď sa ráta?máme 36 a 40 rokov
mna by skor zaujimalo, kde 24r clovek ziskat dake prachy na hypoteku.
25, ale to sme iba zaplatili 15% z ceny a este cakali na dostavanie.
Ked som mala 31 kupili sme nehnutelnost v zahranici.
@anonym_ae98ba Nevies, kedy mali 24 rokov. Ak pred 15 rokmi a viac, tak sa mala hypoteka dala aj v prvej praci po VS.
@anonym_ae98ba zalezi asi aj o aku nehnutelnost ide kde/za aku cenu. Nie kazdy ide na vysku a ked skonci strednu v 18/19 a zamaka, tak asi sa da tych 20% z hypo zarobit.
@anonym_autor 24, ale nebola naša (aj keď vsetko okolo kúpy sme riešili my, platili ju rodičia, takže aj na nich bola napísaná). Prvú vlastnú až po svadbe v 28.
@anonym_ae98ba rodicia nam setrili stavebne sporenie, plus rok sme byvali u svokrovcov a takmer vsetko odkladali, bol to rok 2000, ale byt stal 745 000 korun a moja prva vyplata bola 5000 korun, neskor 8000 a manzel 10 000 a potom 12 000 korun, byt sme prerabali po troche, bol v uplne povodnom stave, umakartove jadro, tapety
Ja 29r,muz 39r ked sme kupovali dom,a ziadny iny uz kupovat nebudeme,teda mozno na starobu mensi domcek.Uvidime.
@anonym_ae98ba Nevies, kedy mali 24 rokov. Ak pred 15 rokmi a viac, tak sa mala hypoteka dala aj v prvej praci po VS.
@anonym_fa1dc1 a dnes sa neda?

24