icon

Kto pomôže slobodnej mamičke v núdzi?

katuska825
13. jan 2013

Mam dve deticky.Dnteraz som nemala problem ani z byvanim,ani s platenim.Mam prenajaty domcek na dedinke.Som na materskej dovolenke,takze dostavam RP a pridavky,chodili mi aj alimenty ale naraz prestali a to mam vybavene cez exekutora.On mu moze zastavit ucet atd.ale to ma tiez svoj postup a cas a zatial sa mozu deti past.Aj nahradne vyzivne vybavite,ale musite cakat tri mesiace a co mam teraz za tie tri mesiace nezaplatit najom,alebo plyn?Nemam nikoho kto by mi pomohol a domacemu uz aj tak dlhujem.Dostanem RP 194,RP×2=43 t.j.237 najom platim 200+plyn 15.Takze mam 237-215=22eur na mesiac.Neviete niekto pomoct alebo poradit co mam robit?Dakujem

milly.333
27. máj 2013

Ahoj, najde se někdo kdo by daroval nebo za levno prodal nastávající mamince dvojčátek jakékoliv oblečky pro miminka? Bude se nám hodit opravdu cokoliv a v jakýchkoliv barvách. Všechny věci po synovi jsem podarovala a nečekala jsem, že bude další mimi natož pak dvě! nyní jsem se synem sama.

mary263
29. júl 2013

mam problem moj frajer nema na najom je aj zaeividovany ale nema stalu pracu momentalne je na brigadach ako mu treba pmoct ak zajtra nezaplati najom je na ulici .

sarkad2856
29. júl 2013

@mary263 Domluvit se s majtelem bytu,pokud se snaží si práci najít majtel by to pochopil

mary263
29. júl 2013

Tak on byva na ubytovni a nad veducim ubytovne stoji riaditel a zajtra je uz koniec mesiaca

mary263
29. júl 2013

On si pracu hlada dal aj zivotopis a ziadosti do firiem.

maruskamaria
29. sep 2013

Dobry den , som mamina v hmotnej nudzi a potrebovala by som pomoc s byvanim , kto by mi pomohol si najst niaky lacnejsi podnajom v Petrzalke ?

jankatrnka1
21. nov 2013

@katuska825 ahoj aj ja som bola v zufalej situacii ale uz je nam mne aj mojej dcere dobre, a ak by ti pomohlo a chcela by si mozem ti zaslat postou nejake veci co mam po malej, kopec z nich mala na sebe len parkrat, plus nejake neochodene topanky, tasku do skoly....teda ak mas dievca. co sa tyka penazi od statu: da sa vybavit prispevok na byvanie ale nesmies mat na meste ziadny dlh, a je tam este prispevok aj na dieta uz si to celkom nepamatam akos a to presne vola ale suvisi to s tym prispevkom na byvanie. ak sa ti podarilo nieco vybavit daj vedie, a tiez ci chces nejake tie veci drz sa

adelajn555
6. feb 2014

PROSÍM O RADU!

Se synem se teď stěhujeme od mých rodičů. Rodiče mi přispějou na 3 nájmy a kauci. Je to 1+1. Otec není v RL zapsán. Beru 3 800kč RP a 500kč přídavek na dítě. Nájem je 6 800kč + 700 el. a plyn. Na sociálce mi řekli že o pokud nemám otce v RL nemám nárok na hmotnou nouzi- příspěvek na bydlení a na živobytí. Co teď? Otce tam zapsast nemůžu, proč? Má ruské občanství, pokud by měl právo na dítě, unese mi ho do Ruska, mám s ním špatné vztahy. Na dítě se příjde podívat ale patří mezi neplatiče takže bych od něj stejně peníze nedostala. Ale na sociálce jim tohle nestačí. Pokud toto nevyřeším tak nás vystěhují a vše bylo zbytečné. Rodina už se ke mě otočí zády emoticon

PORAĎTE PROSÍM

womankc
7. feb 2014

@marcelasandrika a tvoje deti nemajú nárok na sirotské dôchodky ?????

zdenka307
18. feb 2014

ahojte som mamicka s dvomi detmi a surne potrebujem malu financnu pomoc na zaplatenie najmu.najde sa tu niekto kto mi malinko pomoze?dakujem

hojda
18. feb 2014

@zdenka307 A co rodina? Přátelé? Ty ti nepomůžou?

zdenka307
18. feb 2014

nie nemaju sami,uz som zufala

zdenka307
18. feb 2014

@hojda uz som vyskusala vsetky moznosti vstekych znamich

1100101
25. apr 2014

Pozdravujem sme 2 mamičky s troma deťmi ktoré prichádzajú o strechu nad hlavou a nemajú sa na koho obrátiť keby sa našiel človek kt.by pomohol s bývaním alebo finančnou pomocou načas nakoľko by sme to vrátili hneď ako by to bolo možné.Pochadzame z Prešovského kraja veríme v to že dobrý ľudia existujú.V ťažkej životnej situácii môže byť hocikto prosíme koly deťom!!! ☹ kontakt nanas je 0944 255 656

1100101
25. apr 2014

Pozdravujem sme 2 mamičky s troma deťmi ktoré prichádzajú o strechu nad hlavou a nemajú sa na koho obrátiť keby sa našiel človek kt.by pomohol s bývaním alebo finančnou pomocou načas nakoľko by sme to vrátili hneď ako by to bolo možné.Pochadzame z Prešovského kraja veríme v to že dobrý ľudia existujú.V ťažkej životnej situácii môže byť hocikto prosíme koly deťom!!! ☹ kontakt nanas je 0944 255 656

afronikaa
28. apr 2014

ahojte, mozem niektorej maminke pomoct aspon s balikom oblecenia, mam veci pre dievcatko cca na 2 az 8 rokov a veci po syncekovi, on ma iba 6 mes. ale niektore veci ako body, dupacky su mu uz male, tak par veci nam do pol roka pre chlapceka 🙂 Tie veci su velmi pekne, hlavne pre dievcatko par krat oblecene 🙂 Kludne cez IP

gutre00
29. apr 2015

@milly.333 ahoj som sam z detmi len sa pitam nechces byt snami rad ty pomozem som otec zijuci zo stirmi detmi vies a tak hladam maminu a mozna zenu na cely zivot rad by som ty nol oporov ak chces volaj na coslo 0915350882

gutre00
20. jún 2015

@anatanka ahoj rad ty pomozem ak chces byvat somnov zavolaj dozvies sa viac 0915350882

gutre00
23. jún 2015

ahoj hladam slobodnu mamicku ktora vie milovat srdcom a tuzi byt milovanov tuzi po stastnej rodine volajte alebo piste budem sa tesit aj z detmi som otec mam v opatere deticki milujem deticki su to krasne anieliki 0915350882 cakam moze aj hnet byvat

lealei
23. jún 2015

@katuska825 ahoj,ak chces ponuknem ti aj pracu,ale budes musiet pricestovat sem,praca je ako predavacka,napis spravu pokecame

lenka3107
Odpoveď bola odstránená
kiki023
13. feb 2016

Ahoj, ja ti neviem pomôcť keďže sama som v ťažkej situácii ale skús sa opýtať na urade prace na príspevok na samostatnú zárobkovú činnosť. Mne to dávnejšie ponúkali sice ja som to nevyužila tak ti neviem ohladom toho viac povedat ale skus sa tam ist opýtať. http://www.upsvar.sk/sluzby-zamestnanosti/nastr...

jankali
13. feb 2016

@lenka3107 ahoj,porozmýšľaj naozaj o tom príspevku s tým,že by si robila doma - upraviť priestor s pomocou toho príspevku... z toho, čo píšeš, je ten dôvod s dcérkoutaký, že sa dá obísť, teda vyriešiť aj inak..

lenka3107
20. feb 2016

@loginexistuje keby si pozorne čítala ,tak v tom peispevku písem o synovi,takže logicky som sa to pytala aai pre niekoho ineho...v profile mám napisane,že mám dievcatko...

loginexistuje
20. feb 2016

@lenka3107 a pre koho si to pisala a koho cislo uctu to bolo ja mam odlozeny ten screenshot takze i com tocis a koho mas syna ci dceru a mas viac identit pod jedmyn nickom

lenka3107
20. feb 2016

akychviac identit ?o comto rozpravas prosím Ťa???já mám dcerku...číslo účtu bolo moje, a pytala asom sa to pre kamaratku,pretože sa vrátila s irska koli sestre a manželjej ešte zostal tam...

danica2711
22. feb 2016

@katuska825 nehnevaj sa, ale fakt nechápem, prečo venuješ všetok čas a energiu zháňaniu kadejakých podpôr, prečo si nehľadáš radšej prácu? Deti máš predsa už veľké, príjem z pracovného pomeru je trvalejší a dôstojnejší než podpory

patuska1996
28. júl 2018

@katuska825 musia ísť na úrad oni ty to vipisu na papierik a to má nárok kazdi

beky1813
28. júl 2018

@patuska1996 vies, ze su to temy stare 5 rokov? A mamickam, co pises, sa situacia mohla zmenit?