Názory na slobodné matky
Ahojte akurát som čítala na jednej stránke na fb takýto článok a dosť ma zarazilo ako to muži niekde vo svete berú. Výrok znel takto - skutočný muž si buduje vlastnú rodinu žiaden si nezaslúži prevziať bremeno iného muža... Že teda bude sa venovať dieťaťu a kupovať veci pre dieťa ktoré ani nie je jeho.. Som aj ja single mama a nečakám ze môj partner bude deťom suplovat peňaženku a neviem co beriem ze je to moja zodpovednosť dopriať im výlety zážitky školské pomôcky oblečenie jedlo atď. Ale ze až tak?? Akoby deti iného muža boli odpad? Lebo muž nebude na prvom mieste u ženy slobodnej matky?? Moje deti otca nepoznali. Staršia áno ale už zabudla. Keď bola malička a bola som tehotná s mladšou utiekol za inou a s ňou si urobil ďalšie dve. O tieto sa nezaujíma. Platí ale to je celé. Zo začiatku som mala nejakú snahu nech teda majú kontakt ale vzdala som to. Viem ze deti otca nikdy nebudú poznať jeho lásku jeho výchovu pocit mat otca. No mrzí ma ze je to pre mužov takýto problém. To už si hľadať len neplodného asi ktorý vlastne nemôže mať a dobre budú aj cudzie 🤦♀️ (brať s nadhľadom nehľadám nič)
Nemyslim si, ze je to myslene ako to prezentujes, ze deti cudzieho muza su akoby odpad.
Skor je to myslene tak, ze ak je moznost, tak muz radsej zainvestuje lasku, starostlivost a peniaze do vlastnych biodeti ako do cudzich. Mozno ked si najde muz zenu s detmi, chcel by aj svoje biodeti, ale kedze sa treba starat o deti, ktore su uz na svete, tak mozno zena uz dalsie deti nechce. Jednoducho to moze priniest viac potencionalnych komplikacii. Alebo si s detmi vytvori vztah, rozidu sa a viac ich neuvidi. Svoje biodeti ma narok vidiet. Atd. Ty to vidis zo svojej stranky, ale ma to aj ine stranky.
No a vidis, ze napriek nejakym fb mudrostiam, je cela kopa slobodnych matiek, ktore si partnera nasli.
Problem je skorej ze mas na cele napisane cervenou fixkou ze si urobila obrovske rozhodnutie mat (viacero) deti s clovekom ktory na to nebol vobec vhodny. Takze mas na cele precedens ze tvoja rozhodovacia schopnost vo velmi dolezitych veciach je nekvalitna az zla. A tym padom mas potencial svojou schopnostou pokazit zivot dalsiemu partnerivi tiez v nejakom rozhodnuti co treba robit spolu.
@martinmmartin no boze. Ty mas zas napisane na cele, ze si prvotriedny debil. Snad zena, ktora sa bude rozhodovat ci s tebou zit, bude dobre citat…
A nahlaste moj komentar, je nevhodny. Ja viem. Ale nedalo sa inak…
@filipsvk123 fakt super názor 😃 sú určite slobodne matky ktoré chcú muža aby to s nimi finančne ťahal aby ich vytrhol z biedy ale sme aj také ktoré nechceme od muža ani cent a všetko si zarobíme vlastnou hlavou /rukami
Cely moj zivot ma mali zeny za kkta a retarda,prinajlepsom som bol vzdy pre nich vzduch a ani sa na teba nepozru....no a za mojich 32 rokov furt pozeras nato ako si stàle ale stàle dokolečka si vyberaju vzdy najvacsich frajerov ,potetovanych degesov,agresorov ,proste zlych chlapov,retardov....no neskor ked kto by to aj cakal ze,chlap ich zacne mlàtit,alebo len ju iba nechà s deckom,tak zrazu ty tam kktko ktorèho sme mali za retarda cely tvoj zivot,bud chlapom a pod prijmi si moje dieta od toho potetovanèho kretèna a maj gule a bla bla...a bud dobrym oteckom...lebo kebyze nie,tak si ta pojdem zosmiesnovat kamoskàm a ludom okolo ze ty si ten najhorsi chlap na svete a nemas ràd deti...a ked si to dieta beres na svoj krk tak zena bude spokojna,budes tam pekne ako druhè koliesko na furiku vsetky peniazky si z teba potahaju,a este tam budes mat stale priestor nato ze jej ex sa vràti lebo uz sa zmenil,lebo v podstate on ma rodinu a on je bio otec a ty retardacik hned vypadnes,,vyskusal som uz byt nahradnym oteckom na chvilku bohuzial ale vzdy ked sa pozriem na to dieta tak grcàm,som uz alergicky na cudzie dieta,obrovskà hamba ze potetovany sfetovany kktko nabucha zenu a na pod staraj sa cudzi chlap ,nikdy viac v zivote ,radsej si skapem sàm,,mozu byt aj vynimky samozrejme ze chlap bol sàm pàn boh a proste len odisiel od zeny,ale aj tak si v zivote nedàm na krk cudzie dieta,lebo ja tam nikdy nevidim to dieta ale toho chlapa.....kde si bol ty pred tym deckom ?jaaj ze sa na teba zeny vysrali 😆 a kebyze niesu mamky,tak si na teba dodnes nepozru ,ale teraz kedze potrebuju pomoc a peniazky tak naa pod dàm ti sancu bud dobrym chlapčekom... 😆 ja uz peknych par rokov sa ani nepozrem na single mamičky,a màm ovela kludnejsi a krajsi zivot...a vy zeny obvinujte si len dalej chlapov ,ani nàhodou nie seba za svoje výbery 😆 priznàm sa ze v minulosti som mal obrovske depresie,smutok a vsetko okolo zato ze zeny si vzdy vyberali namiesto mna, toho najvacsieho buchaca a kkta dediny,ale teraz ma uz to nebolí,v podstate som ràd ze vzdy si dojebali zivot im a sebe navzajom ,vsetci sa rozisli a vyplackaju ako single mamicky 😆 samozrejme poznam aj simpov co si ochotne zoberu cudzie deti ale to uz je ich vec,ani jednèmu nezavidim,hlavne ked vidim ako ich zeny maju za handry a penazenky 😆
@chrissssss2727 pozri, urobil si chybu vo vybere, namiesto nadavania na zeny s detmi vseobecne, sa zamysli, preco si si vybral prave ju, ci ta ona zbalila? Rozober si to aby si sa v buducnosti vuhol takym zlatokopkam
🤣🤣🤣 rozprávky na dobrú noc
@filipsvk123 Ahoj, máš v upozorněních zprávu od Modrého koníka. Odpověz na ní, prosím, v opačném případě bude tvůj profil zablokovaný. Díky za pochopení.
Niee, z toho si nič nerob, v živote je to tak, že aj tá samotná, alebo osamotený mamička môže stretnúť muža, ktorý je tiež sám a keď si zapasuju, dajú sa dokopy, majú vzťah, pokračujú ďalším časom spolu ďalej, tak určite sú vo vzťahu jeden pre druhého, určite, ako ta žena je tam a stoji za týmto mužom, ma sa ukázať aj tip top pre jeho rodinu, ktorú má, či už aj on má nejaké deti, mamu, sestru, brata, atď, taktiež takýto muž by mal stáť za touto svojou partnerkou a byt tip top pre jej rodinu, čiže pre jej nejaké deti, keď má, pre jej rodinu, známych, priateľov..... tá dotyčná, teda mamička, ty, by si sa mala cítiť vo vzťahu s novým partnerom iba dobré a nemala by si mat otázky. Všetko by malo postupovať dobre, prirodzene a tak ľahko. Nemáš sa čoho báť
Ahoj.
Dovolím si tvrdiť,že nie každý muž má takýto názor.Áno,veľa mužov má takýto názor a nechce zbytočne starosti.Ale nie je taký každý 😉.Ja ti napišem môj príbeh.Mám 3 malé deti.Nechcem ostať sám,a snažil som sa nájsť partnerku,ktorá by mala rada aj moje deti.Žial,nestalo sa.Pre každú to bola dosť veľká prekažka.Tak som ostal sám a snažim sa venovať môj čas iba deťom.A žiaľ viem,že dlho budem sám pretože si nemám kde nájsť partnerku,kedže som není typ človeka, ktorý chodí každý víkend niekde von,kde by mohol niekoho stretnuť.Chýba mi spoločnosť partnerky,výlety,zaspávať a prebúdzať sa pri niekom,taký ten rodinný život...Ale zmieril som sa s tým.Tak ti držim palce a aj sebe a dúfam,že sa časom na nás niekto prilepí 😉
Ja tiez by som nechcela zdielat zivot s cudzimi detmi. Vzdy to prinasa komplikacie. Ale obdivujem takych, ktori to dokazu a svojou pritomnostou obohatia zivot nevlastnych deti.

Preco sa ta to tak dotklo? Ved niekomu to vadi a niekomu nie. Ako slobodna matka som mala okolo seba vzdy záujemcov a teraz uz manzela. Myslim si, ze je to nastavení zeny. Nepoznam slobodnú matku, ktora by chcela partnera a nemala.