icon

Odradil by vás muž s tromi deťmi?

15. máj 2023

Ženy, otázka len pre zaujímavosť... Mali by ste záujem o muža, ktorý má z predchádzajúceho vzťahu tri malé deti? Vek 7, 4 a 1 rok. Neodradilo by vás to?

Strana
z3
janinah
15. máj 2023

Nemala,odradilo.

sisa_s
15. máj 2023

Ak myslis rozvedeneho, zatial co deti ziju u matky: Mna by odradilo...male deti, platit este cele roky vyzivne (a pri 3 detoch asi to znacne ukroji z rozpoctu), spolocny cas riesit vzhladom na deti, vikendy, sviatky..stretavanie s ex..ale to je moj nazor bezdetnej, ktora by sa nechcela starat o cudzie deti...

denden77
15. máj 2023

odradilo, cestne priznavam.. moj mal jedno ale uz v puberte.. 3 a male, to nie, dakujem 😁

luccija
15. máj 2023

Určite áno.Aj čo to je za chlapa deti sú ešte malé..rýchlo ho to prestalo baviť.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
janai1
15. máj 2023

@luccija ako vieš ze rozvod bol z väčšej časti jeho chyba?

zuzanna33
15. máj 2023

Nič proti ale je to strašne náročné pri tak malých deťoch aj keby si ho veľmi milovala chce to veľa času, trpezlivosti ale láska prekoná všetko no treba byť realisti NIKDY by som do toho nešla!

deti95060810
15. máj 2023

nikdy som nechcela chlapa s deckom - s tromi už vonkoncom nie.
V súčasnosti jedine s dospelými deťmi...

tiezjedna
15. máj 2023

ani omylom

stanulienkat
15. máj 2023

Ani omylom. A to, že opustil deti tak malé deti, vypovedá o jeho charaktere, o jeho otcovských a partnerských schopnostiach. A keci o tom, ako si nerozumie s bývalou manželkou nech si necha pre seba. Keď si s ňou nerozumel, nemal robiť deti číslo 2 a číslo 3.

jana0215
15. máj 2023

Pokiaľ nemáš vlastné deti a chceš chlapa, s ktorým si založíš rodinu, tak by mi to vadilo. Dala si ale málo info. Chodíte už spolu? Ak áno, ako dlho? Vek? Máš ty nejaké záväzky? Aké sú tvoje očakávania od tohoto vzťahu? To sú všetko veci, ktoré môžu zmeniť pohľad na vec a určite by som ich našla ešte viac.

hradnapani
15. máj 2023

podstatnu info si nedala - deti ma v starostlivosti? co ich matka - zije/ nezije? Tri deti su dost, to odradi mnoho muzov i zien. Ty deti uz mas? ak nie, bude on chciet dalsie? atd . Neda sa na tvoju otazku jednoznacne odpovedat.

mirko84
15. máj 2023

@deti95060810 zaujimave. A zeny s dietatom maju podla teba narok na noveho partnera?

kommune
Odpoveď bola odstránená
mandzula
15. máj 2023

@stanulienkat a co ked ta zena zomrela alebo ho podviedla? Ci vzdy je na vine len muz?

slavomira236
15. máj 2023

3deti? Isto nie. Jedno ok. Ak 3 tak dospele na starobu prezit spolu ale takto nie

stanulienkat
15. máj 2023

@mandzula to je tiez mozne.🙂 Ale zo skusenosti MK malo pravdepodobne. Od ženy sa očakáva, že by neveru odpustila. A myslíš, že by muž po jednorazovej odišiel od 3 deti? Ale možné je všetko....

vulka
15. máj 2023

Ak by som nemohla mať deti a chcela by som rodinu, tak by mi takýto partner nevadil.

thoughtfulweirdo
15. máj 2023

Tie komentáre o "opustení detí" budú asi nejaká osobná projekcia alebo čo, autorka nič nenapísala a mnohé už majú celý príbeh 😄 za mňa, ak by som bola v súčasnej situácii, čiže mám dve malé deti, ďalšie na milión percent nechcem, nevadili by mi 3 malé deti u muža. Ja by som sa totiž v prípade nového vzťahu určite nehrnula do nejakého spájania životov, takže by som neriešila ani výživné, ktoré na 3 deti dotyčný bude dlho platiť. Nehľadala by som muža, ktorý bude živiť tie moje, stačilo by mi, že uživí seba a vie ísť občas so mnou na festival, dovču, divadlo. To, s čím by som ale mala problém, je naozaj malé najmladšie dieťa. Buď je veľmi čerstvo po rozpade vzťahu a to je veľké riziko, alebo sa vzťah rozpadol veľmi skoro po narodení posledného dieťaťa a to je pre mňa veľký "red flag". Alebo je to truhlik, čo vyrobil tretie dieťa v mŕtvom vzťahu a to je tiež fuj fuj 😅 takže 3 deti za mňa na randenie ok, ale nie 1 ročné, to by som veľmi spozornela.

zuzubb007
15. máj 2023

Nevieme zakladne veci, tri deti, kde ziju u matky, co bolo dovodom rozchodu? Ak chlap spravil deti a hned adios tak od takeho ruky prec atd. po tychto faktoch ti odpoviem ci ano ci nie

sissy27
15. máj 2023

Kde ste prisli na to, ze on opustil zenu? Kludne mohla ona odist za inym. Ci zeny su svatice? 😂 alebo mohla umriet, mohla zacat pit, fetovat…
A tie, ktore tvrdite, ze chlap s detmi je fuj, tak rovnako fuj je zena s detmi a nema si hladat noveho partnera?
Nebudem klamat, ak by boli dvaja uplne identicki (vyzorovo, povahovo - proste dokonale klony), vybrala by som si bezdetneho, je to samozrejme jednoduchsie po vsetkych strankach. A urcite by som vahala, mala pochybnosti, ale urcite si ten chlap zasluzi aspon sancu na blizsie zoznamenie a ktovie, mozno tie deturence nakoniec az takou prekazkou nebudu. Ale ak uz teraz rozmyslas, kolko ti to ukroji z dedicstva, tak kasli na to. Niekde je zena, ktorej vlastne deti neboli dopriate a s laskou sa bude starat o deti svojho partnera. Tak ako existuju spravni muzi, ktorym sa nehnusia deti partneriek a investuju do nich financie, cas, energiu aj lasku ako do vlastnych, tak sa isto najdu aj take zeny.

jana_eyre_2
15. máj 2023

Ak mám byť úprimná, neviem si to predstaviť najmä z toho dôvodu že tie deti sú naozaj malé.. zavážilo by z akého dôvodu odišiel od rodiny, ale asi nemám dostatočne vyvinutú fantáziu..

autor
15. máj 2023

Žena žije, len im to už nefungovalo. Jeho ex chce, aby sa podieľal na starostlivosti čo najviac.

jana_eyre_2
15. máj 2023

@sissy27 ono ženy sa k tomu stávajú takto asi preto, lebo je naozaj menej časté že žena s troma malými deťmi odíde za iným, alebo fetuje.. nevravím že to je nemožné, ale menej časté.. zato muzi štatisticky častejšie opúšťajú ženy.. čo opäť netvrdím že toto musí byť taký prípad..

lenkakravcova
15. máj 2023

Záleží na tom, prečo je sám s deťmi.
Ak by mu manželka zomrela a bol vdovec, tak by ma to neodradilo.
Ak by ho len tak opustila, lebo jej bolo milé utekanie za iným, tak asi by ma to tiež neodradilo.
Ak by ho ale žena opustila lebo to s nim nezvládala ale deti on nejakým spôsobom získal do opatery, tak to by ma asi odradilo..

jana_eyre_2
15. máj 2023

@autorka tak to čo chce jeho ex je prirodzené, veď je ich otec. A ako sa k tomu stavia on?

autor
15. máj 2023

@jana_eyre_2 práveže tak, že kľudne zvládne aj striedavku. Vidno, že deti má rád, no ale neviem... 🤔

jana_eyre_2
15. máj 2023

A ako dlho sú rozideni?

zooeynka
15. máj 2023

Ak si mlada zena tak kasli ma to....nech si najde seberovnu, tiez s detmi. Ty si najdi slobodneho a bezdetneho nech to vsetko nove, pekne s detmi zazijete spolu"prvykrat". Nie ze pre neho pripadne 4.dieta(s tebou)uz ani nebude zaujimave. Chlap s detmi je zbytocna komplikacia a bude to vyzadovat veeeeela tolerancie z tvojej strany.

andreatytler
15. máj 2023

Je tam prilis malo casu. Dieta ma rok. Predpokladam ze im to nefungovalo urcity cas, dajme tomu 6 mesiacov. Ten muz potrebuje nejaky cas ten odchod spracovat a rozviest sa, minimalne rok cize on to nemohol zatial vsetko stihnut. Bud je od rozchodu len nedavno a v tom pripade ruky prec, alebo tie problemy zacali pred tehotenstvom a potom tiez asi radsej ruky prec lebo naco si robil dieta.

Strana
z3