icon

Sama žena so štyrmi deťmi

29. aug 2020

skusam len taky mensi prieskum. myslite si, pripadne poznate pripad, ze ostane zena sama so styrmi malymi deti (pod 10 rokov vsetky) a ze by bolo mozne aby si nasla noveho partnera? ci uz skor ostane iba sama s detmi? zodreta a nestastna?

Strana
z4
autor
7. dec 2024

@sbear tak mozem o 4 roky neskor doplnit, ze u mna to dopadlo dobre. Mam partnera, deti ho zboznuju, on deti nema, stacia mu aj moje 🙂

autor
7. dec 2024

A po precitani prispevkoch o tom, ze ako by som to nemala robit jeho mame 😀 tak doplnam, ze jeho rodicia ma zboznuju a mame velmi dobre vztahy

sbear
9. dec 2024

Super, drzim palce. Ono zalezi od povahy cloveka, aky je. Ci si vie udrzat stabilitu v zivote aj v tazkych casoch.

breznica
9. dec 2024

Teším sa s tebou❤️

lenkakravcova
9. dec 2024

V našej rodine pár generácii späť bola žena, ktora mala myslím 5 deti. Bola vdova. Vydala sa za vdovca, ktorý mal podobný počet detí a myslím že ešte jedno mali spolu potom spoločne dieťa. 🙂 tak mali riadne obrovskú rodinu.

autor
9. dec 2024

@lenkakravcova jeeej, tak to je pekne, par generacii dozadu boli take velke rodiny bezne 🙂

autor
9. dec 2024

@breznica dakujem

autor
9. dec 2024

@sbear tak jasne, vzdy vsetko zalezi od povahy cloveka 🙂 a je dobre mat nejaku stabilitu v kazdych casoch, aj ked v mojom pripade, to bolo velmi narocne, kedze sa mi vsetko zrutilo ovela viac nez som predpokladala 🙂 ale to uz tak byva. sla by som do toho znova

Strana
z4