Sama žena so štyrmi deťmi
skusam len taky mensi prieskum. myslite si, pripadne poznate pripad, ze ostane zena sama so styrmi malymi deti (pod 10 rokov vsetky) a ze by bolo mozne aby si nasla noveho partnera? ci uz skor ostane iba sama s detmi? zodreta a nestastna?
A po precitani prispevkoch o tom, ze ako by som to nemala robit jeho mame 😀 tak doplnam, ze jeho rodicia ma zboznuju a mame velmi dobre vztahy
Super, drzim palce. Ono zalezi od povahy cloveka, aky je. Ci si vie udrzat stabilitu v zivote aj v tazkych casoch.
Teším sa s tebou❤️
V našej rodine pár generácii späť bola žena, ktora mala myslím 5 deti. Bola vdova. Vydala sa za vdovca, ktorý mal podobný počet detí a myslím že ešte jedno mali spolu potom spoločne dieťa. 🙂 tak mali riadne obrovskú rodinu.
@lenkakravcova jeeej, tak to je pekne, par generacii dozadu boli take velke rodiny bezne 🙂
@breznica dakujem
@sbear tak jasne, vzdy vsetko zalezi od povahy cloveka 🙂 a je dobre mat nejaku stabilitu v kazdych casoch, aj ked v mojom pripade, to bolo velmi narocne, kedze sa mi vsetko zrutilo ovela viac nez som predpokladala 🙂 ale to uz tak byva. sla by som do toho znova

@sbear tak mozem o 4 roky neskor doplnit, ze u mna to dopadlo dobre. Mam partnera, deti ho zboznuju, on deti nema, stacia mu aj moje 🙂