10 dní po ovulácii. Je to čiarka alebo kanálik?
Test je doktor max. Stalo sa mi totiz, ze som vstavala rano o 3 kvoli malej, tak som si spravila test. Bola som asi 5 minut hore,nevidela som ze by tam nieco bolo. Potom vsak rano pri dennom svetle som si tam vsimla ciarku. Ukazuje tento test kanalily? Co si o tom myslite? Dakujem
@martinka13 vsak vies, zenska zvedavost... Na fotkach ti nie je dobre vidno..
Boze nechces testovat este pred samotnym sexom?… vsak pockaj na MS a potom testuj 🙈 sa tu stresovat a falosne nadeje si davat 🙈
Test niekolko hodin neskor nemozes proste brat ako relevantny... ci je tam ciarka ci nie je sa da polemizovat, ale a. je skoro b. odcitany po limite... o dva-tri dni si sprav dalsi. Drzim palce.
@cyberk nie nechcem 🙂 ja si nedavam nadeje, ja uz jedno dietatko mam, takze nesaliem kvoli druhemu, ale prostě zvedavost 🙂
@anjelicek26 vsak uvidime, vyskusam opat v iny den. Ale ak by nahodou bol by to gol, lebo nechraneny styk sme mali len 1x. :P
@mojeprvebabatko tak niektore su stastne, ze to vyjde hned, ale je ich malo veru.
Na tych najnovsich dvoch fotkach vidim ducha, ja som tiez tak mala ale ja mam najlepsiu skusenosti s Gs mamatestom. A s tym som si sledovala prvych par dni ako tmavne..a tiez som skusala na 10ty den po ovu prvykrat. Je to skoro, ale ja som vzdy bola velmi zvedava 😂 este som to pozerala aj cez ovu test ci je vyraznejsi (pri tehotenstve som mala silnejsie ovu testy totiz)
@liduska12 a kedy si zacala mat silnejsie ovu testy? Ja som presne rovnaka, proste nedočkava vo vsetkom 🙂 tak som testla
Ja by som sa takto skoro netestovala týmito pásikovými lacnými testami. Kúp si clearblue keď tak.
@lenkadenisa no ved ale ten ma este nizsiu citlivost,...
@mojeprvebabatko ja som naposledy mala na 10 dpo este biely test, ale 11 dpo uz slabu ciarku a 13 dpo uz vyraznu.
No ja mám pocit že tu každý týždeň postujes testy .. veď počkaj na meškanie a uvidis ..
@kvetinkaaknitevk mýliš sa, toto som davala druhýkrát od poslednej menstruacie
@lenkadenisa ďakujem, ale bol to kanalik. Neviem, preco mi to ukazuju tieto testy 🙂

Veľmi skoro. Počkaj na meškajúcu MS.