10 dní po ovulácii, Mamatest 10, poobedné testovanie
Ahojte. Myslíte, že je to tam? Ďakujem 🙂

@sisimud anooooo🥰
Taku som mala tiez 10 dpo a cakam dvojky
Juuuj 😍😍😍 Dakujem za ubezpečenie, že som neni naslepla 🫣
@miskamicha tak to gratulujem!!! My v rodine žiadne dvojčatá nemáme, tak sa uspokojím veľmi rada s jedným 😃
@sisimud ani my. To.vobec nevadi...cakam dvojvajecne tak museli dozriet 2 folikuly🤣 drzim vam palce
@miskamicha ja takisto, 25 DC a to mavam cykly 30-32 dni a len jedno cakam. Takze toto absolutne nesuvisi s intenzitou ciarky a jej skorym ukazanim sa. Ale gratulujem, samozrejme 😉
@cucua snažíme sa a tak som ráno testovala, lebo som nedočkava,s testom z Dr.max a tam bola taká sediva čiarka veeeeeeelmi ťažko viditeľná. Už včera som s tým z Dr. Max testovala a bielo. Mi to nedalo a skočila som kúpiť do lekárne mamatest a už pri namočení sa objavila táto slabulinka. Možno mamatest by ti ukázal.
i keď tešila by som sa ak by to vyslo🙂
@nevenka nie nie to vobec nemusi. Som tehu 2x ale tentokrat bola u mna ciarka 10 dpo vyraznejsia ako predosle tehu 🙂
Ahojte! Včera večer som ešte urobila test, ten bol taký istý a dnes už bielo biele testy😏 Tak pokračujeme ďalej v snazeni 🙂 Hlavne, že to ide. Toho som sa bála.

@sisimud
ano myslim si ze ano, ja sommala taku istu slabu cierku na zaciatku, skus o 2dni, bude silnejsia ;) drzim palce !