icon

10 dní po ovulácii, Mamatest 10, poobedné testovanie

sisimud
6. aug 2022

Ahojte. Myslíte, že je to tam? Ďakujem 🙂

10 dní po ovulácii, Mamatest 10, poobedné testovanie10 dní po ovulácii, Mamatest 10, poobedné testovanie10 dní po ovulácii, Mamatest 10, poobedné testovanie
Strana
z2
saxano2222
6. aug 2022

@sisimud
ano myslim si ze ano, ja sommala taku istu slabu cierku na zaciatku, skus o 2dni, bude silnejsia ;) drzim palce !

dada767
6. aug 2022

@sisimud ahoj podľa mňa áno 😍

sisimud
autor
Autor odpoveď zmazal
miskamicha
6. aug 2022

@sisimud anooooo🥰
Taku som mala tiez 10 dpo a cakam dvojky

sisimud
autor
6. aug 2022

Juuuj 😍😍😍 Dakujem za ubezpečenie, že som neni naslepla 🫣

sisimud
autor
6. aug 2022

@miskamicha tak to gratulujem!!! My v rodine žiadne dvojčatá nemáme, tak sa uspokojím veľmi rada s jedným 😃

cucua
6. aug 2022

Ahojte dievčatá. Chcem sa spýtať. Som 10dpo a toto sa mi ukázalo na teste. Mam halucinacie, alebo to vidíte aj vy? 🙂 Myslite ze to môže byt kanalik?

sisimud
autor
6. aug 2022

@cucua ja vidím 🙂 drzim palce, nech je to ozajstná čiarka!!!

miskamicha
6. aug 2022

@sisimud ani my. To.vobec nevadi...cakam dvojvajecne tak museli dozriet 2 folikuly🤣 drzim vam palce

nevenka
6. aug 2022

@miskamicha ja takisto, 25 DC a to mavam cykly 30-32 dni a len jedno cakam. Takze toto absolutne nesuvisi s intenzitou ciarky a jej skorym ukazanim sa. Ale gratulujem, samozrejme 😉

cucua
6. aug 2022

@sisimud ďakujem, len som nejaká zmätená pretoze mi to príde celkom skoro na to aby sa ukázali dve // 😃 ty si tiež 10dpo a mas oveľa výraznejšiu ako ja. Na základe čoho si si robila test? Snažíte sa alebo si mala priznaky? Ja mam pocit ako pred MS brucho krize a prsia.

sisimud
autor
6. aug 2022

@cucua snažíme sa a tak som ráno testovala, lebo som nedočkava,s testom z Dr.max a tam bola taká sediva čiarka veeeeeeelmi ťažko viditeľná. Už včera som s tým z Dr. Max testovala a bielo. Mi to nedalo a skočila som kúpiť do lekárne mamatest a už pri namočení sa objavila táto slabulinka. Možno mamatest by ti ukázal.

cucua
6. aug 2022

@sisimud aj toto je dr max. Skúsim kúpiť zajtra mamatest ako vravíš.

sisimud
autor
6. aug 2022

@cucua potom daj vedieť, ako si dopadla. Moc držím palce 🍀

cucua
6. aug 2022

@sisimud dakujem. Tvoje prve tehotenstvo by to bolo?

sisimud
autor
6. aug 2022

@cucua ešte nemáme deti 🙂 Veľmi dúfam, že toto sa podari

kingi111
6. aug 2022

@sisimud Ahoj. Ja som si robila tiez mamatest. 2 tyzdne mi meskali a mala som taketo.

cucua
6. aug 2022

@sisimud 🍀🍀 držím ti veľmi palce. Ja mam uz 7r slečnu. Inak ja som stále v šoku z tej druhej / neviem tomu uveriť 😃😃 podla mňa to bude len dáky omyl a chybný test 😃🤦🏻‍♀️

cucua
6. aug 2022

i keď tešila by som sa ak by to vyslo🙂

sisimud
autor
6. aug 2022

@kingi111 tak to sú riadne čiary. A teraz si v ktorom?

sisimud
autor
6. aug 2022

@cucua ja tiež tomu neverím 😃 teda tým svojim. Prvý mesiac sa snažíme 🫣 som zvedavá,čo ti zajtra ukaze

kingi111
6. aug 2022

@sisimud v 8tt. 🙂Doteraz som nemala ziadne take priznaky, len bolest hlavy. Ale teraz mi zacinaju pobolievat bradavky a podbrusko ale len tak jemnucko.

kingi111
6. aug 2022

@sisimud a tieto testy som robila vecer nie rano.

cucua
6. aug 2022

@sisimud asi až pozajtra si spravím. Zevraj HCG na navysuje každých 48h.. no ak pôjdem okolo lekárne zajtra tak kupim.😃

miskamicha
7. aug 2022

@nevenka nie nie to vobec nemusi. Som tehu 2x ale tentokrat bola u mna ciarka 10 dpo vyraznejsia ako predosle tehu 🙂

sisimud
autor
7. aug 2022

Ahojte! Včera večer som ešte urobila test, ten bol taký istý a dnes už bielo biele testy😏 Tak pokračujeme ďalej v snazeni 🙂 Hlavne, že to ide. Toho som sa bála.

kingi111
7. aug 2022

@sisimud Ahoj. Ja na tvojom mieste by som si spravila dalsi cez den, nie rano. Aj mne denne dokonca vecerne testy boli vyraznejsie ako ranne. Neviem preco. Aky to bol test s cim si testovala? Nie 25 ka nahodou? 😊

sisimud
autor
7. aug 2022

@kingi111 mamatest 10. Tak nejak som nastavená a zmierenia s tým, že nič z toho. Ale samozrejme, ešte budem testovať 😂

kingi111
7. aug 2022

@sisimud ok. Potom daj vediet. Drzim palce 🤞

kingi111
7. aug 2022

@sisimud kde si vedela kupit mamatest? Lebo ja len cez internet, v lekarni vobec nemali

Strana
z2