icon

11 dní po ovulácii. Je to pozitívne?

snazilka_bio_mamka
27. feb 2023

Ahojte..presne pred rokom som mala MA. v 14 tt mi robili kyret, odvtedy sme sa nesnazili o dieťa,ani som nan nemyslela ani nic.posledny mesiac som sa zacala zniva pohravat s myslienkou o skuske, kedze vtedy ma to psychicky dost vzalo. Kedze sme boli neustale soplaví, chorí, ja som mala nehodu s nohou, nemali sme aktivny sexualny zivot. teraz priblizne v strede cyklu sme mali 1x pohlavby styk, dokonca prerusovaný. Ezte po par dnoch povedal chlap, ze tym ,ze sme neboli dlho spolu, dufa zemu neuslo. Vrtalo mi to hlavou,priznaky mam ako prvy krat, presne rovnako vsetko, spravila som si teraz test ani nie z 1.ranneho mocu a stale nechapem co toma byt.Myslite si ze je to kanalik??je to pepino test, vieme ,ze duchuje..nemam tomu verit vsak? ciarka naskocila ihned.

veronikaszabova
27. feb 2023

@snazilka_bio_mamka kup iny test, na Pepino sa nespoliehaj.
Moze to byt regulerna ciarka, ale aj zly test.

katka281
27. feb 2023

@snazilka_bio_mamka podla mna mozes byt uplne v pohodke tehotna 😊 otehotniet sa da aj jednym prerusovanym sexom, ale to iste vies... Skus si kupit inu znacku, ale co ti ja viem, mne pepino vzdy pravdivo ukazal, aj ked su zeny co mali vysledky falosne pozitivne.

abriela
27. feb 2023

urob este jeden test.

snazilka_bio_mamka
autor
27. feb 2023

dievcata takto to vyzera po zaschnuti

snazilka_bio_mamka
autor
27. feb 2023
bejka90
27. feb 2023

@snazilka_bio_mamka no podla mna je to ciarka 🙂 tie "falosne" testy som videla o dost slabsie

lenusa20
27. feb 2023

@snazilka_bio_mamka tieto testy falošné duchujú, ale toto už nieje duch, ale čiarka. Skús isto ešte o dva dni. Držím prsty.

konikkon
27. feb 2023

@snazilka_bio_mamka toto je normálny pozitívny test. To že niektoré testy duchuju môže byť pravda, ale nie pri takýchto čiarkach. Gratulujem

alchemilkazltozelena
27. feb 2023

@snazilka_bio_mamka a prečo partner povedal že dúfa že mu neušlo? On nechce dieťa? 🤔

snazilka_bio_mamka
autor
27. feb 2023

@alchemilkazltozelena no.. i ked moja otazka smerovala niekde uplne inde, ale niekto potrebuje trocha drámy, tak áno povedal. On dieťa chce, bola som to ja po potrate, ktorá som na to ešte nebola uplne pripravená a kym som ja nepovedala, že ideme do toho, tak on ma snad neoplodni bez mojho povolenia. Dufam, že spoko s odpovedou 🙂

alchemilkazltozelena
27. feb 2023

@snazilka_bio_mamka však ja sa nepýtam v zlom len ma to zaujalo, tak kluudd a veľa šťastia prajem, nech je to tak ako si želáte obaja 👍

snazilka_bio_mamka
autor
27. feb 2023

@alchemilkazltozelena prepač, len je to taká citlivá tema. Aj tak tomu neverim, keby sa nejedna o pepino test, tak by som možno trocha uverila ale ako čitam o tejto značke, bežne robí čiarky aj z mužského moču :D

alchemilkazltozelena
27. feb 2023

@snazilka_bio_mamka tak urob iný a budeš vedieť na čom si...

sono2
27. feb 2023

@snazilka_bio_mamka nikdy mi žiadny test neurobil ducha. Mala som ms ako hodinky a nepotrebovala som robiť testy. Ale keď som vedela, že som tehotná, pepino mi tehu ukázal. Proste som to vedela podľa teploty.
Si tehotná gratulujem

tehotna40
27. feb 2023

Toto vyzerá uz na čiarku... aj keď pepino. Skus zajtra iný test,držím palce

snazilka_bio_mamka
autor
28. feb 2023

tak len pre info.. spravila som si vcera dalsie 2 testy z rovnakeho balenia, vsetky s ciarkou. ostatne značky ani ťuk.Dnes rano som si schvalne kupila v inom obchode pepino a este inu znacku a toto su ranne testy..Pepino nejaky velmi divny slaby duch a test slunicko ani ťuk. Takze tolko k pepino testom. nekupujte si ich, odporucam. citala son jednu story tuto na mk, kde ciarku spravilo z muzskeho mocu.

snazilka_bio_mamka
autor
28. feb 2023