icon

14. deň po ovulácii. Čo myslíte?

29. aug 2022
autor
29. aug 2022
veronikaszabova
29. aug 2022

Nejake "tiene" tam su... Skus lepsiu foto, lebo ozaj je nekvalitna, este aj polka v tieni.
Ovulku mas odsledovanu, potvrdenu? Na 14dc uz by mala byt viacej viditelna.

anjelicek26
29. aug 2022

Bohuzial clearblue tieto modre palickove hadzu tiene (dokonca ciarky) relativne casto aj bez tehotenstva :( Iny test si si nerobila?

autor
29. aug 2022

@veronikaszabova ovu som mala 15 teho

@anjelicek26 robila livsane ale skoro, pred 4 dňami, bol negat ,teraz ine uz nemám doma

autor
29. aug 2022
autor
29. aug 2022

@anjelicek26 naschvál som kupovala drahší test nech nemusím hľadať duchov , a nakoniec zistím ze je tam čiarka a nemusím byť ani tehotná

anjelicek26
29. aug 2022

Bohuzial, uz par mesiacov sa nedobrovolne poflakujem po snazilkovskych skupinach a videla som to niekolko krat...normalnu ciarku a obycajny test negativny a ten mal aj pravdu :( O to vacsie to sklamanie potom. Drzim samozrejme palce, nech to u teba nie je tak.

veronikaszabova
29. aug 2022

Tak za mna poz.test.
Ale ako vravi @anjelicek26, skus zajtra iny.
Drzim palce

yollanda
29. aug 2022

Kúp obyc z DM Pepino. Ten je najpresnejší. Mne ukázal už 9 dpo

autor
29. aug 2022

@yollanda o tom je tu najviac tém ze duchu je

@veronikaszabova
@anjelicek26 ďakujem vám, najbližšie sa do lekárne dostanem asi až vo štvrtok, u nás v dedine je zatvorená z dôvodu rekonštrukčných prác, takže budem musieť do mesta.

anjelicek26
29. aug 2022

Tak bohuzial budes musiet vydrzat :( Ono ked vynecha teraz menstruacia, bude to aj tak ten najlepsi znak...

patrixxx23
29. aug 2022

Pozitivny ❤️ Len dufam,ze to nie je falosny…🍀

zuzi_i
Autor odpoveď zmazal
autor
29. aug 2022

@zuzi_i niečo tam máš. Ale nechápem prečo si nezalozis vlastnú tému ale to pchas do každej založenej.

zuzi_i
Autor odpoveď zmazal