15 dní meškajúca menštruácia a testy negatívne

shadowbite
28. sep 2023

Cavte baby. Chcem sa pred tym nez si v praci vybavim dovolenku aby som mohla navstivit dokiho opytat co si myslite o mojej situacii. Dnes je to 15ty den co mi meska mrcha. Vec sa ma takto. Uz som si robila 2x test a 2x mi vysiel negativny. Raz po tyzdni a raz po 13tich dnoch. Menzes som mala mat okolo 13. 9 a nic sa nestalo. Mavam nepravidelnu mrchu. 16.9 sme s priatelom mali privolavaci pohlavny styk avsak odvtedy sa nic nestalo. Skusala som kuoel, vino a podobne. Ako to funguje? Je moznost ze menzes by som dostala mozno o par dni neskor ale privolavacim stykom sa mohla stat nehoda a preto mi este testy ukazuju negativ? Ak sme mali styk 16.9 ukazoval by test 26.9 pozitivny vysledok? Alebo je na to este skoro a hoci mi to meska uz 15 dni k oplodnenii doslo pred 12timi? Vobec sa z toho neviem vysomarit a neskutocne to mna aj priatela stresuje. Dakujem krasne za kazdu odpoved baby.

rurutiax
28. sep 2023

Ak ste mali styk 16.9., tak si urob test. Ak si tehotná, tak už ukáže 2 čiarky.

shadowbite
autor
28. sep 2023

@rurutiax Dakujem. Spravila som si 2 dni dozadu a bol negativ. Ale neviem ci nie je aj tak skoro na test. Hoci mi to meska 15 dni ale styk bol len 10 dni pred testovanim.

tamta
29. sep 2023

Toto zas az taka kuriózna situácia nie je, ved sama píšeš, ze mavas nepravidelnú menštruáciu. Z textu neviem vyrozumiet, ci tehotná chceš byť alebo nie. Ak nie, treba sa chrániť. Co sa tyka meskajucej menštruácie, treba navštíviť lekara ak sa to uz vymyka tvojmu štandardu,moze tam byt aj iny zdravotný problém. Dovolenku kvôli tomu čerpať nemusis, mas nárok na paragraf.

h2
29. sep 2023

Menzes ti môže vynechať z rôznych dôvodov. Zájdi si k Dr., vyšetrí ťa a v prípade potreby ti pichne vyvolávačku.
A ešte k prvej vete: na vyšetrenie u lekára si neber dovolenku. U lekára si vypýtaj priepustku, máš nárok na voľno z práce za účelom návštevy lekára.

martinka13
29. sep 2023

Mne bežne v roku jeden cyklus vynechal. Takmer celý život.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre